60

ДО 60

преди 12 години

....И тръгнаха да ....ЛАПАТ -----свидетели сме!Е,някой спечели ,за разлика от подскачащите ...*** !Та ,като тръгнаха ....до къде стигнаха ....до 2%...?

59

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ?

преди 12 години

В политиката ..."МОРАЛ"....НЯМА !ВСИЧКО ДРУГО ГУБИ ...СМИСЪЛ!

58

аз

преди 12 години

За разлика от вас, аз помня историята на СДС и смятам, че няма нищо по- естествено всички, които тръгнаха от тази партия да търсят отново път към нея. Като десен човек адмирирам усилията на Мартин Димитров да постигне обединение в дясно! Дано успее... въпреки ДСБ.

57

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

SINITE NE RAZBIRAT LI KOLKO SME6NI I JALKI SA?

56

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

CIGANINA KOSTOV PAK TERIKATEE.6TE PRODAVA GLASOVETE OKOLO 50 NA BROI DETO SA MU OSTANALI.

55

Анонимен

преди 12 години

Тези0 пък 0не0 спряха 0да 0се0 излагат

54

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

NAKRAQ TE 6TE SI GLASUVAT ZA TQHNITE SAZDATELI BSP.IMA LI ZNA4ENIE KOI 6TE E DALI OT SDS ILI OT DSB,VSE GUBE6TA KAUZA.ISTINATA E 4E 6TE SI GLASUVAT ZA SAZDATELITE IM 4ERVENATA MAFIQ

53

българин

преди 12 години

"Парадоксът" е пълен. Уж необремененият с партийни сметки и коалиции и с предишно управление Мартин Димитров, от СДС, прави съюз с отялвелините ДС-мекерета/разбойници Софиянски, Бакърджиев, Праматарски, Дилов-син. Липсват Богомил Бонев, Христо Бисеров и Пухи, за да бъде бандитско-мошеническо-олигофренската компания червени послушници/мекерета пълна. Костов (комунист-ренегат) в същност заемат една по-читава позиция - подкрепя кандидата на Синята коалициция, без коалиция с гореизброените ***.

52

God

преди 12 години

Това е безпрецедентно обединение на най-ретроградната част от десницата. Партиите на Софиянски, Бакърджиев и Праматарски са с членска маса семействата на водачите. Питайте младите избиратели кого са чували от тези партийци. Костов много отдавна се разграничи от тези хора и не виждам причина пак да се събира с тях, след като именно заради някои от тях не успя да спечели втори мандат навремето. Софиянски направи доста за София, но и вкара официално мафията в града. Дилов си е най-обикновен лобист!

51

Бухал Славеев

преди 12 години

Тези от СДС паднаха в калта!!! Кой ще ги измъкне от там?! Софиянски с усмивката или онези, които чакат на гюме, някой да ги вкара в голямата игра пак! Господи, Господи, какви хора, какви идеали, какви дела и поразии?!!!!

50

НационалнаКатастрофа

преди 12 години

Правителство на ГЕРБ = Нова Национална катастрофа!

49

ДА БРЕ

преди 12 години

...20 години,....да им се неначудиш,.....не се налапаха !

48

Анонимен

преди 12 години

na kykovo lqto

47

Анонимен

преди 12 години

slabo me interesyva sinite koi 6te podkrepqt

46

само питам ..?

преди 12 години

Тия от СДС ,кога ще преминат .....2%...?

45

УЧУДЕН...?

преди 12 години

Толкова време ,МаЛтинчо е при ...Костов ,да не би да се ...таковат ,и на МаЛтинчо да му ...харесва ?

44

боян

преди 12 години

толкова сте противни, че не мога да ви дишам вече - и сини, и червени, и турци, и ***... *** предателска, всички си плюете в устите и крадете дружно вече 22 години, а овчедушното племе ви трае хем да го стрижете, хем да го онождате!крайно време е в България да управляват експерти, а не политици. иначе сме погубени... само че медиите до такава степен вдебиляват народа, че той вече е тотално зомбиран и безнадеждно затънал в собствената си душевна и плиткоумна неграмотна простота...

43

БЪЛГАРИН

преди 12 години

МАРТИН ХУБАВО РАЗКАРА КОСТОВ. АМА ДА ПОДПИШЕШ С БЪКИ , УСМИХНАТИЯ ДОКАЗАНО НЕВИНЕН ОТ СЪДА АРХИКРАДЕЦ СОФИЯНСКИ И ФЪФЛЕЩИЯ ЧОВЕК ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВО МРЪДНАЛ. ВСЪЩНОСТ НА КОГО МУ ПУКА .ЩЕ СИ ЗАМИНАТ ТИХО КАТО БЗНС-ТАТА, С ТИРЕТА И БЕЗ ТИРЕТА. БОЙКО ГИ УСЕТИ ,ЧЕ СА ***.

42

х ахаха

преди 12 години

Кво СДС,кви 5 лв.-тия изкопаеми от къде се появиха....бандата се събира-леш ще има....!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Ясно е като две и две четири - Костов иска да обсеби дясното пространство само за себе си. Тактиката му включва подчиняване на СДС и удобния Мартин Димитров и обединение чрез превземане отвътре. Повече десни партии с хитри играчи като Софиянски и Бакърджиев знаещи намерата и възможностите на костовото обкръжение правят замисъла невъзможен. И затова остават отвън на обединението. Разединителят на СДС отново се обективира кой е.