13

Фактите

преди 12 години

Иран има основания за много сериозни притеснения. Сценарият на САЩ и НАТО за пълен контрол върху нефта е един същ и след Ирак и Либия следва Иран. Събитията в Сирия са само удобен повод за военна намеса. При това задачата на САЩ при евентуална инвазия в Иран ще е значително улеснена, тъй като в този район те имат едни от най силните съюзници - Турция от Север и Израел от Юг."Който днес контролира нефта, утре ще контролира целия свят." - казано е от Х.Кисинджър преди 30 години, изводите са ваши.

12

Анонимен

преди 12 години

16, затова ли Иран *** майката на СЕЩ в въздушен двубой при кризата с заложниците бе ***

11

Стингър до 13

преди 12 години

Ха и кой мислиш да им го нахака на САЩ иран ли? Много си наивен, та те руснаците вече не са в състояние да изпраскат САЩ а пък какво остава за тези крайни *** с купчината им Т 55 и измислени тактически ракети Саджил тип самоделка гаражна!!!

10

Анонимен

преди 12 години

а какви са тия странни същества на снимката

9

Анонимен

преди 12 години

11, лекувай се. Спешно ти е.Иначе по темата мисля, че е време някой да им го нахака на американците, защото вече са много нагли. Не, че някога не са били.

8

Новия ред

преди 12 години

Иран смело върви по иракските стъпки! Да би мирно стояло не би чудо видяло! Глупав народ са арабите не са в положението на по-силния, че да се конфронтират с НАТО!

7

галактика

преди 12 години

Скоро завърши сериалът *Ирис* по БТВ. Става дума за това кой дърпа конците на една тайна организация, БЕЗКОМПРОМИСНО проваляща усилията на Северна и Южна Корея да заживеят нормално помежду си. Е нали се сещате кой дърпаше конците на тази организация?! Страхотни 20 серии, със страхотно изпълнение на ролите. Препоръчвам ви го /в Гугъл/.

6

Анонимен

преди 12 години

смешниците да не забравят че това е персия а не смешната държва Либия Иран съществува 2500 г

5

Varnenec

преди 12 години

На Американската икономика са и нужни военни конфликти за да излезе от батака в които е (както всеки път)!Спомнете си Корея,Виетнам,Ирак,Афганистан,СЪРБИЯ,Либия...Има ли по Света някъде където има военен конфликт и американците да са първи "мироопазващи сили" срещу така наречените "диктатори" ?!...-ГРУБА НАМЕСА В СУВЕРЕНИТЕТА НА ВСЯКА ЕДНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА ! А на тях им е необходим работещ военно промишлен комплекс...за да съществуват...От тук и изводите кой мисли за мир и кой за война...

4

Новия ред

преди 12 години

И какво ще направи Иран? Ще обяви война на НАТО ли? Егати смешниците са тези араби. Те НАТО и САЩ в Сирия няма да нахлуват а директно в иран! Ще му дойде времето!До 1 Нинче къде се изгуби? Не съм те засичал скоро време.Похвали се нещо нещо в стил "нет аналаги в мире" ми кажи......

3

американо

преди 12 години

мачкааай арабеските

2

Анонимен

преди 12 години

Диктаторът Асад е следващият.

1

Нина

преди 12 години

Няма да посмеят да нападнат Сирия, видяхме ги как героично се мъчеха половин година с армията на Кадафи, в Сирия могат да влязат, но няма да излязат.