58

Анонимен

преди 13 години

Да бе да едва ли биха си позволили такова нещо освен ако собственика на хотела не е български "бизнесмен"

57

do lavro

преди 13 години

има отровени във варна преди няколко години няколко човека за една седмица но не успяха да ги спасят за да кажат от къде са го взели

56

kk до 34

преди 13 години

Да,пич!Наистина върви напред,колкото и да не ни е приятно.И на мен не ми е приятно,но не защото Турция просперира,а защото ние "опипваме" дъното.Турция е 17-та в света държава по ръст на икономика.Да си чул за "КРИЗА" там?Колкото до селата без ток,нека да не правим сравнения,защото в БГ не останаха села.Почти всички запустяха и не им е нужен нито тока,нито водата!Не ни е виновна Турция за това: къде бяхме и къде сме сега!

55

Lavro

преди 13 години

В България има ментета, но не са отровни. Отровните се произвеждат в Молдова, където изобщо няма контрол. Масови отравяния в Украйна с молдовска водка не са рядкост - например, с една "рибницкая", която вече е легендарна. Когато преди време работих в Украйна, само за една година имаше двадесет смъртни случая след отравяне с молдавски алкохол. Но естествено, по-безопасно е да сложиш чужд етикет. Както каза някой, защо у нас няма отровени?

54

СС

преди 13 години

По-голяма глупост скоро не бях чел - тази статия май е писана от човек ,който работи в жълт вестник...никой турски хотел няма да си позволи подобно безочие - това по-скоро може да се случи в БГ.

53

до 53

преди 13 години

смели са русначетата близо 25 милиона са се престрашили тази година

52

ЯДЕТЕ ЛИ ХРАНИ...

преди 13 години

....С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ....??!!!!ОТИДЕТЕ НА БЪЛГАРСКОТО БЕТОНОМОРИЕ.....ТАМ ЩЕ ВИ НАХРАНЯТ БОГАТО...!!!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Смелчага е тая руска журналистка ,че и е стъпило крачето в най голямата дупка - турция !

50

АКО ИСКАТЕ .....

преди 13 години

...ДА СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ И ДА ВИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ-----ОТИДЕТЕ НА БЕТОНОМОРИЕТО....БЪЛГАРСКОТО!!!!

49

Д0 49

преди 13 години

имате ли пари за ограда

48

Анонимен

преди 13 години

Уискито си е било "Tashaklari Turkey" , ама пишат , че е българско

47

ХА,ХА,ХААА....

преди 13 години

В ТУРЦИЯ Е СУПЕР-----ВЕЧЕ ,БЯХ ТАМ!НИКОГА ПОВЕЧЕ "НА МОРЕ", В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!"ЛАЙФ ИЗ ЛАЙФ"....САМО В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!В БЪЛГАРИЯ Е ......"ДОЛНА ЖИЗНЬ".....КОМУНИСТИЧЕСКАЯ И ГРАБИТЕЛСКАЯ.....!

46

Анонимен

преди 13 години

Турция е менте страна,с менте хора и естествено, менте алкохол - сложете я тая ограда най-накрая !

45

Килъра

преди 13 години

ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЪРЖАВА ТУКА БЕ???ЗАЩО ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ МЪЛЧАТ??? ТО МАЙ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ИЗБИРАМЕ ОСВЕН ЗА ДА КРАДАТ ЗА ДРУГО НЕ ИДВАТ НА ВЛАСТ! ИМАМ ПОЗНАТ В ИЗРАЕЛ ЖИВЕЕ И ТОВА АКО Е ТАМ ИЗРАЕЛКСАТА ДЪРЖАВА ЩЕ НАПРАВИ МЕЖДУНАРОДЕН ПРОБЛЕМ, А ТУК Е ПЪЛНА АНАРХИЯ И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ!!!

44

FRANCAIS

преди 13 години

Друго си е Френското Шердоне...

43

до желев

преди 13 години

:) много филми гледаш защо да са срещу България и какво очакваш от Сащ да обяви война на Турция заради 3 бутилки уиски забрана на внос от Турция тази велика България съществува само в историята братле просто никои не е срещу нас защото няма какво да вземе от нас и никой не го е ... е за нас разберете го вече

42

Анонимен

преди 13 години

Уискито да не е на онзи от ГЕРБ който го хванаха тия дни ?

41

Адам Смит

преди 13 години

Нека пуснат и отровни домати и краставици, че да намалее сганта по улиците в България.

40

do 34

преди 13 години

Я ни кажи къде са тези места от сто години повтаряте едни и същи неща и за това броите на едно и също място да не си мислите че Турция се състезава с вас никой не го интересува България или какво мисли народа и за съседите си вече са разбрали какво е положението

39

Анонимен

преди 13 години

Ами тук как беше и продължава да си е така! Двадесет години селяните цъкат учудено, че в цялата страна няма толкова грозде за производството на толкова много "Гроздова ракия"!. Колко души ослепяха, а колко вече не виждат светлината на метър и половина под земята. Никой не оправдавам, нито там, нито у нас, нито където и да е било! Подобни отровители са за доживотен затвор!