158

Калин

преди 12 години

знаеете ли, чия била новата сграда на район одесос във варнаттаун, къде боко реже ленти :) продукт на публично частно далаверство между киро *** .. и дънката .. задържания медуз ...*** цецко и боко.. инак борци срещу мафията :) изкъпаха и полираха, къде що мафиот има :)

157

Калин

преди 12 години

на цецко глупостите .. наглите, медузите..килърите абсолютни масовки :) цецко проявил воля .. проевия .. КАТО ИМ ПРОМИ ДУПЕТАТА.. :)всичкото театър...цецко се вмешетелства в митниците .. някои го имат за нормално, но не е .. държи се като парий.. той .. склададжията на десе ..*** от годеч, къде се прави на кадърен :)

156

evgeni

преди 12 години

И ПОСЛЕДНАТА "НОВОСТ-ИЗОБРЕТЕНИЕ" НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ и служби ЛТД, УПРАВЛЯВАЩА 20 ГОДИНИ,ЧЕ УЖ МВР ДЪЛЖАЛО 8 млн.лв НА "ЛУКОИЛ". АМИ ТАКА ЩЕ ВИ КАЖАТ ЗА ДА РАЗГРАНИЧАТ БОЙКО КАТО СВЕТИПОБЕДОНОСЕЦ ОТ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ. ПРОСТО 2ин1 ,ЧУДЕСЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА БАБИЧКИ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.

155

l1

преди 12 години

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи се самоарестува след разкритията, че е закрилял интересите на определени фирми, като не е позволявал срещу тях да се водят активни митнически действия. Той доброволно си свали имунитета и си хвърли оставката през прозореца на кабинета, след което подаде жалба срещу себе си в най-близкото полицейско управление. Служителите на РПУ-то, се същисали и не знаели какво да предприемат, затова се наложило Цветанов сам да си постави белезниците. Според запознати, едва след като прочел стенограмите от записите на телефонните разговори на своите подчинени и колеги, той осъзнал напълно нивото на своята некомпетентност и глупост, и това довело до задълбочаване и усложняване на психическите му проблеми, което пречело на понатъшното му оставане на поста, като вицепремиер и вътрешен министър. От прокуратурата обаче са го освободили незабавно, като са посочили, че простотията не е престъпление и те нямат законово основание да го подведат под отговорност, още повече, че той е бил избран от обществото по време на парламентарните избори. Що се отнася до неговата некомпетентност, то той не е придобил службата си с фалшива диплома, като при случаят с Калина Илиева, а съвсем открито и честно.Премиерът Борисов успокои обществото, като вече официално съобщи, че Цветанов ще бъде номиниран от ГЕРБ за президентския пост, където неговото малоумие и некомпетентност, опасно съчетани с амбиция и самоувереност, няма да нанесат сериозни поражения върху имиджа на правителството и държавата, тъй като както всички знаят, правомощията на президента са силно ограничени, а и друг ще му пише новогодишните обръщения.

154

по добрия вариянт

преди 12 години

Дянков премиер - Танов вътрешен министър!!

153

Калин

преди 12 години

гърбатите тотално се издъниха.... тоя складачия на десе ..цецо апартаменто, потомствен свинар от годеч .. и за шеф на местния участък не става .. *** лай *** както си знаее .. да бае :)цеци .. кадровика ..хаха

152

EXTREMIST

преди 12 години

"TAKAVA DURJAVA - BULGARIQ NE TRQBVA DA IMA"УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ

151

До 117

преди 12 години

Ти какво правиш тук тогава? Хайде отивай и ти да правиш далавери, демек да крадеш или при другите (уморените депутати) - на плажа. Пък вечер, като се приберете се хвалете, че то вече няма кой друг да го прави.

150

ЦК на ГЕРБ

преди 12 години

Герберасти (****ерасти) от всички страни съединявайте се!

149

Анонимен

преди 12 години

Всички гербери ***, тогава ще се оправим.

148

Анонимен

преди 12 години

Ей тия двамата крият, че България ще връща пари на ЕС за водния цикъл на Сливен и пречиствателната станция на града. Които бяха присвоени от Лечков, а те го издигат и подкрепят за кмет. НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗАЩОТО ПАРИТЕ ЩЕ ВРЪЩАМЕ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!

147

evgeni

преди 12 години

И ПОСЛЕДНАТА "НОВОСТ-ИЗОБРЕТЕНИЕ" НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ и служби ЛТД, УПРАВЛЯВАЩА 20 ГОДИНИ,ЧЕ УЖ МВР ДЪЛЖАЛО 8 млн.лв НА "ЛУКОИЛ". АМИ ТАКА ЩЕ ВИ КАЖАТ ЗА ДА РАЗГРАНИЧАТ БОЙКО КАТО СВЕТИПОБЕДОНОСЕЦ ОТ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ. ПРОСТО 2ин1 ,CUDESЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА БАБИЧКИ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.

146

gotin

преди 12 години

Vsi4ki sa ne6tastnici i pravqt celiq narod na maimunki!!! Kvi sa tezi izmisleni filmi be??Vsi4ko e predvaritelno izmisleno i tolkova podlo! A kato e bil otnet licenza na lukoil slu4aino da sa spreli da rabotqt? Nqkoi hodil li e da vidi? Te prosto ne sa spirali rabota i sega i 8 milion4eta .... BOKLUCI! do koga 6te ni upravlqvat takiva smotanqci, do koga???? Vsi4ki do edin da se smenqt i ne samo v sofeto, a i vyv vsi4ki ob6tini!!!

145

54

преди 12 години

ПО-ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛ.СПРАВКА МИНАЛО И ОБРАЗОВАНИЕТО НА НА ДВАМАТА ОТ СНИМКАТА.ЖАЛКО ЧЕ ХОРАТА ВИНАГИ КЪСНО ПРОГЛЕЖДАТ .ВСЕКИ ДЕН НИ СЕ ПРЕДЛАГА ШОУ .АКТИВИСТИТЕ В.СТАНДАРТ И БТВ НЕ ПЕСТЯТ СРЕДСВА ЗА ТОВА . НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЗА ЗАМЕНКИТЕ НА БАТКОВ КРАЙ МОРЕТО......

144

млат човек

преди 12 години

До 128 не сажаляваи и предишното правителство нямше да ни усигори бъдеще, докато не доидат на власт хора с идей и акъл няма да се оправиме, то и аз съжалавм че гласувах за тях, ама нямаше по обеждаващи парти от ГЕРБ, но се оказаха лъжци, единственото което направиха, че усвойха част от еврофондовете и хванаха дребните престъпници и "ПЪТИЩАТА" сеедно че, старната ни няма други по належащи проблеми отколкото да се чуди ама трябвало да се направят 5 ленти а не 4 ама не можело еколозите не дават.

143

Анонимен

преди 12 години

На снимката са най-успелите антикомунисти в България. Дано и те като учителят им Костов се пържат на бавен огън заради разсипията на страната!

142

Анонимен

преди 12 години

О, Тиква!Три деня младите гейберикак прохода бранят. Кратун безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са европарите!""Грабайте тиквата!" - някой си изкряска.И българите тръпнат, друг път не виделиведно да се бият Тиквата и гейбери,и въздуха цепят със демонский вик.Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Станишев пристигна със гръм.И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,спомня тоз ден бурен, шуми и препращаславата му дивна като някой екот тиква на тиква и от век на век

141

dhmjj

преди 12 години

ne gre6ite s konflikti sa no s konflikt na interesi

140

evgeni

преди 12 години

Господин Костов и вие ли не разбирате още кой е Борисов ??? Ще ви вьрна малко назад във времето, там където уж се подслушвал и Танев,и така наречените акции "Прозрачност",с които се полагат предпоставките за следващи бъдещи ходове и в конкретност случващото се с "Лукоил" и затвърждаването му като монополист.Какви мислите са и игрите на енергийните картели и българската енергийна мафия углавявана от "БСП и марионетки " ЛТД.Все още ли вярвате на театрото между Бойко и Първанов ??? Все още ли не знаете тези "компроматни" пиеси какви интереси обслужваха/повечето от тях/ ??? Не виждате ли ,че вече се включиха и социологическите агенции от типа "Гальп" и за потвърждаване на манипулациите и не напоследно място от типа "Фокус" ,собственост на хора от службите/подчертавам няма бивши такива/ ??? Тиражирането на политико-икономическите сценарий в другите медии е манипулативно,нетенденциозно и внушено т.е. "днешни постановки-за цялостния сериал" Тогава колко мислите ,че е реален конфликта относно проекта "Белене".Пак ви повтарям,че този псевдополитик представяики се на "Аз не съм..." е бил главен секретар на МВР и му са познати до болка всичките тези МАИМУНСКИ ФОКУСИ,които предлага, и му вярват.

139

Калин

преди 12 години

повече приходи в бюджета значи по малко кинти за партийните мафиоти .. и "бизнесмените" около тях .. това значе, че ще ви грабят и то дълбоко ще бръкнат .. за да може цеко .. си прави ремонто на апартаменто ... а свините на обществена копанка да пируват :) всичкото болшевик като тях не я кара на версия .. щото не си плаща :) а на аванта!!!!