115

Анонимен

преди 12 години

Taz tema ne6to bezkraina se o4ertava. Myzete revem ot zenite, Zenite ot myzete i t.n.kato se zapoznah s gazdeto be6e 45kg. Sega e 65 i za vsi4ko obvinyava gotveneto mi :)Sega vsi4ki drugi zeni mi izglezdat kato princesi :)I da pod4ertaya - nomer 5 sym

114

бг

преди 12 години

За голямо съжаление наблюденията ми през последните повече от 20 години са че 95% от жените се женят заради пари в това число и под външно влияние . Макар че от тях около 10-15% са на границата и ясно не го осъзнавата нито казват, нито показват но подсъзнателно желанието за сигурност и нуждата от помощ надделява над всичкоА останалите 5 % е смес или любов, или самота и отчаяние, или перфектно премерено между любов, пари, връзки, положение, или просто вече възраста ги е притиснала и искат дете.

113

galya

преди 12 години

Ясно, значи ДНЕС.БГ редактирате само определени коментари! Гадни сте!

112

до 112

преди 12 години

Аз ша та взема *** ! Само да не си дебела и гърдите ти да не са увиснали като тестисите на 80 годишен дядо !

111

до 110

преди 12 години

Звучи ужасно,обаче като се замисля май е така. Доста познати около мен са с неподходящи партньори(поне според мен), но дори несмеят да си го признаят за да не станат за резил пред хората-нали знаеш българския синдром-"какво ще кажат хората". Евала на тези, които си признават че са направили грешен избор-без да търсят дивиденти от това.

110

бг терапевт

преди 12 години

А всяка втора, която си мисли, че се жени за правилния, след една година разбира, че е сгрешила. :)))

109

galya

преди 12 години

Те пък взеха, че го изтриха :(

108

galya

преди 12 години

Аве, ей, НЕВЕРНИКО, различни сме .... и няма какво повече да ти обяснявам! Ясно?!Ся заради Теб, 5 ще ми се разсърди и нема да ме вземе! А кой отговаря на посочения мейл, моля?

107

онбашията

преди 12 години

и постъпва правилно. тия дето чакат "правилния" свършват като проскубани начервосани бабки с 5 кучета в смърдящ на пикоч и цигари апартамент.

106

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ТОВА че всяка трета жена се жени за НЕПРАВИЛНИЯ и го знае, е валидно за Америка.В България нещата са още по трагични. Тука 2/3 въобще не са сигурни, че се женят за правилния или както тактично се казва НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ. Ама най-различни обстоятелства ги припуждават да предприемат такава стъпка. От годините до ... "да затворят устата на хората". И се надяват завалиите, че с времето нещата ще поулегнат, покрай деца, покрай работа, покрай родителска помощ и т. н. То понякога и става, ама само понякога.Останалата 1/3 от жените, които преди брака живеят с илюзията, че са намерили мъжа на живота си, голямата си любов, единствения и истинския, много бързо след женитбата рухват от небесния рай на грешната земя. Щом само започнат проблемите на ежедневието.

105

до 105

преди 12 години

Кво ти пука. Просто човека харесва себе си и иска да си се вземе... нема лошо. Май доста време още ще е с изтръпнала ръка...

104

Анонимен

преди 12 години

Do 105.Dobre. Tvoita da byde. Az puskam vsi4ki komentari. Ot dnes.bg mi pla6tat da pylnya. Forumite.Sega dovolen si li???

103

Фелацио експерт

преди 12 години

Предпочитам да го правя с женени мъже. По- чисти и по- дискретни са.

102

до 89 галя

преди 12 години

На мене ли ще ги разправяш ,че сте различни ?! 5 и 79 сте един и същи човек ! Как пък така прочете от 78-ми коментар всички останали и реши да отговориш на 5 ?! Различното е ,че един път пишеш на латиница ,друг път на кирилица ! Простено ти е !

101

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да се връщаме в миналото-как е било. Бабите и дядовците са ги женили родителите. Който е бил по заможен в даденото село, към него са се стремяли-пари при пари отиват. Дори младоженците не са се познавали, бащите на младоженците са държали парите -пълен патриархат. Сега живеем по свободно и за всичко отговаря младото семейство, като не разчита на родителите си и твърде рано се сблъсква с битовизмите.

100

Азъ

преди 12 години

Аха!Затуй ли после изневеряват?

99

Анонимен

преди 12 години

Pyk nomer 5 zivee i raboti v CANADA.Otno6eniyata mezdu myze i zeni sa si sy6tite no horata sa malko po-kulturni i ne prosteyat po tzyal den is forumite

98

galya

преди 12 години

Е, тук-а вече се"разведохме" с теб преди да се земем ... защото НЕ искам вибратор ... Ако исках .... досега да съм си купила!!

97

Анонимен

преди 12 години

ДО 93Прав си. Било е немислимо да се справяш сам с живота затова са си налягали парцалите. Сега е по-лесно и затова сме по-смели.

96

do galya

преди 12 години

6te ti kupia peralnia i mialna ma6ina - spoko ! Ako iska6 i vibrator 6te ti kupia