103

Ястреб

преди 12 години

До 109 - Казах, че няма да те шамаря и ти почна да се лигавиш! Това е много характерно за булгаромангалите и обикновено се лекува чрез набиване на канчето до посиняване на дупенцето! И ако ще идваш в Турция, позволи ми, моля те, като домакин аз да те посрещна!

102

исмаил

преди 12 години

Когато Живков ви натири при нас такъв *** ви дърпахме на целите семейства, че някои още го помнят. Били турци! :)))) ЕЙ, мръсни тютюневи работници и ***... никога няма да станете турци. Спрете да срамите турците, като се представяте за турци. Стойте си в България. Там не ви бият и не ви еб..ат. Хората ви дали почва да се множите, а вие Турцията искате да замърсявате. Мръсно племе сте.

101

Анонимен

преди 12 години

Ха,Исмаил ти го каза добре,браво за което!

100

Анонимен

преди 12 години

"27-годишен мъж бере душа в "Пирогов" след бас със свои приятели. Смелчагата Д.Г. се обзаложил, че ще преплува под вода цял басейн в Правец."Мдаааа,селяците винеят яко.Браво!

99

Анонимен

преди 12 години

Гагата правеща се на ястреб отлита,не й е нещо много уютно тук,много взеха да я кастрят.Почивай в мир ***!

98

Ястреб

преди 12 години

До 101 - Та бях написал, че аватарът ти е много секси - *** ми изтри коментара. Този крак на снимката твой ли е - ми беше въпросът, и този въпрос беше изтърбушен от миличкият ми ***.

97

исмаил

преди 12 години

За шамари не знам, ама мога та ди дам да му олигавиш ***. :))) Такива, като теб, знаеш как ги посрещаме в Турция! Така, че заповядай. ...И се подмий добре, но не с български ибрик, че онези се гъбаркат и слагат лют пипер в ибрика. Да не ти запалят ануса още в българските земи. :)))

96

исмаил

преди 12 години

Дано и да не се събудиш, *** църни!

95

M

преди 12 години

нито за него съжалявам нито за братовчед му .а за родителите.които са го отгледали.с толкова любов.дано не е единствено дете

94

Ястреб

преди 12 години

До 104 - Поздравления! Ти си единственият дето прозря истината! За награда - няма да те шамаря, а ще отида да си поспя малко. Хайде, че днеска ти е щастливият ден!

93

исмаил

преди 12 години

Ястреба е турчеещ се ***. Тук афишира, че е турчин в Турция ще афишира, че е българин, а сред своите (***) си е един чисто натурален ***. Оставете невежата, която и корена си не знае, да си мре в тъмнотата, която го е обвила.

92

.!.

преди 12 години

Нека!!! Хак му е!!! Ама то много предпоставки, събрани на едно място - Голф 3, пикльовци, алкохол... Нека пак се качва на "капако на Голфо", ако оцелее!!!

91

криза

преди 12 години

Отначало, помислих че някой от бедните,болни мизерстващи българи, работил на полето 15 часа е заспал на волана.А то пак пияни младежи, купонясващи до безпомощност, заредили голфа със "скъп" бензин.Моля ви не пишете подобни неща, че пропагандата на БСП и без това е отишла на кино.

90

Boroka

преди 12 години

Не си избрал правилното място

89

Ястреб

преди 12 години

До 98 - "Ястребе мноооооооо си прос брат" -- Нагаждам се на обстановката.

88

Ястреб

преди 12 години

До 92 - "ЕНИЧАРСКАТА,ИБРИКЧИЙСКА И ЖАЛКА КРАТУНА !!!" ----- Ей, как ми се звериш ама, леле! Чак устата ти се е запенила бе човек! Както и да е. За съжаление, туй дето си викаш "ще пребъдем", няма да стане. Сорри! Най-много 30 години - *** ще ви асимилират напълно, щото сега и без това сте наполовина изциганили.

87

Boroka

преди 12 години

Ястребе мноооооооо си прос брат

86

Анонимен

преди 12 години

Не е само въпрос на манталитет,западняците нали уж са много напред,вижте какви простотии вършат по морето.Точно сега там е пълно с пияни германчета,англичанчета,скандинавчета,които вършат същите простотии като българчетата.Алкохолът не подбира нито по народност,нито по манталитет

85

мда

преди 12 години

генофондът на бг сам се пречиства..

84

vesko

преди 12 години

Не е възможно това да се случва в милото ни Отечество,тези новини са измислени.