32

Анонимен

преди 12 години

Оставка то не баха пари в плик не са корупции (дарения) не са източване на държавния резерв скандали с лук олио. Критики от Брюксел *** грабят тирове посред бял ден кво е туй бе не може да се вземе решение за АЕЦ и така хиляди неща. Оставка.

31

Анонимен

преди 12 години

Герберита как само реват на умряло. Абе гербери, че в момента кой управлява БГ , управлява ГЕРБ а в партия ГЕРБ са събрани бивши комунисти и бивши ченгета

30

********

преди 12 години

Абе може всички да се карате за политика, ама ако мога всички ви ще черпя една ледена БИРИЧКА! То не може само гадости братче:)))

29

mhm

преди 12 години

Бе преди 2 дена друга песен пееше май ... ама като скъцна ЕС със зъб и нещо като понаа.кан говори ми са струва. Фанете са за палците *** алчни ***!

28

Чингиз хан

преди 12 години

Откога гадната и *** корупция се нарича морален дефицит?

27

Анонимен

преди 12 години

В системата на МВР първо се мисли за заплати,банкети,рушвети,часпром и после ако остане свободно време и за работа

26

до 20

преди 12 години

виждаме проблем във всичко, защото не се прави качествено, и защото ако се правеше качествено тези неща щяха да са сведени до минимум, а не разни прокурорски синчета да трепят хората по пътищата и да им се разминава и т.н. и т.н. и т.н. примери хиляди

25

Анонимен

преди 12 години

В която и да е държава като дариш нещо на полицията и отиваш в затвора за корупция но тук е някакво подобие на държава това блато наречено България.

24

възмутен

преди 12 години

До 15 - Винаги съм се възмущавал! И стига вече това с предишните! Това се случва в реално /днешно/ време с реални участници /МВР - от шефа им до низшите етажи/ и в момента, независимо дали ти харесва или не ГЕРБ са управляващи, така че не мога да критикувам предишните! А по-лошото е, че от многото им говорене излизат само глупости и явно нежелание за справяне с проблемите, а напротив! Те не искат да спрат това! МВР е сринато със земята, без авторитет и затънало в корупция!

23

до 5

преди 12 години

Леле, малеее...., ама как може такова безочие от вас ***, бе?!Що не се "възмущаваше" по подобен начин от прословутите дарения в продължение на 20 г., бе дрЮгарЮ? Или се опитваш да кажеш, че по времето на запалката и михУв такива ми ти работи не е имало, а?! А ако не беше "любимия" на всички дрЮгари "Цв. Цв.", дали въобще щяхте да научите , че е имало дарения в МВР, а??? Пълни лицемари сте всички ***!!!

22

Додо

преди 12 години

Как може един Израел, който е във война с всички наоколо, включително и вътре в държавата от създаването си досега да се справя с 23000 полицая, а нашите близо 80000 не могат дори да окрадат държавата вече 22 години, без значение колко от тях са честни некадърници, и колко са в системата само за облаги. МВР има най-голям бюджет от всички министерства, получава най-сериозните рушвети (заедно с магистратите) и все не им стига, та и дарения искат. Държавен рекет! А ние за сигурност си наемаме СОТ.

21

*******

преди 12 години

Аре бееее, петък е, НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

20

-I-

преди 12 години

Нещо много сте се въодушевили май. Защо никой от вас не каза нищо за това по времето на Костов, Царя или Станишев? Тази практика е била порочна и тогава, просто никой не е говорел за нея, и вие сте си мълчали. Сега настоящето правителство иска да се справи с това, къде точно виждате проблем?

19

Анонимен

преди 12 години

Някой да ми обясни как и защо държавни институции даряват на МВР ? все една дясната ми ръка да дари на лявата ...

18

Анонимен

преди 12 години

Въййййй МВР и морал та това е несъвместимо.

17

Москвич

преди 12 години

Куките на ваучери за бензин кълват ли?

16

rock-n-rollah

преди 12 години

Новата мода; ако искате да бутате хора по пътищата и да ви пускат условно - дарявайте бензин на милиционерите.

15

до възмутен

преди 12 години

А защо не беше възмутен, когато МВР е взимало същите дарения, но при предишните правителства? Или теб конкретно ГЕРБ те дразнят, а?

14

gotin

преди 12 години

милиционерите ще прибират парите под масата сега

13

viden

преди 12 години

policiata i sadebnata vlast v bg sa kato vmirisanoto meso i izgnilite plodove v magasinite - stavat samo za ekarisaja i za bukluka.