29

Бат Сали

преди 12 години

Горките черни . Поне да им бяха дали от амнести суха храна. Къде е Американския посланник - спи ли . Хилари и ти - незабавно търси въздушно ембарго.Спри за полети въздушното пространство над Лондон .Кралицата при Кадафи и младия Асад .Да живее прогресивното *** човечество- долу потисниците , които са имали наглостта да плащат данъци .

28

Чужденец

преди 12 години

до 7Да тръгнем да изселваме емигрантите, казваш... Ами хубаво, но тогава и твои сънародници ще трябва да върнем в България, а това са стотици хиляди ***, сутеньори, шофьори, наркодилъри, крадци, миячи на чинии, чистачи и метачи. Ще можете ли да си ги приемете обратно? Следващия път мисли повечко, когато решиш да предлагаш изселване на хора.

27

Анонимен

преди 12 години

НЕ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ ТАКА ТРЯБВА ДА Е ФУТБОЛНИЯ ФЕН НО ФЕНОВЕТЕ СПЕЦИАЛНО НА МИЛОУЛ И УЕСТ ХЯМ СА ТОЧНО ТАКИВА ВМОМЕНТА СА В ЕДНА ГРУПА ДАЖЕ ОЩЕ НЕ СА ИГРАЕЛИ НО КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДО МАЧА ГОРКО И НА ЛОНДОНСКАТА ПОЛИЦИЯ.... ТЕЗИ СЕ НЕНАВИЖДАТ МНОГО

26

Анонимен

преди 12 години

точно младите вече не искат да търпят тоя ред,а възрастните се държат за него като удавник за сламка

25

Анонимен

преди 12 години

ИРЛАНДИЯ Е ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ ОБАЧЕ НЕ Е.. А И СРАВНЕНИЕТО Е СЪРБИЯ Е ГЛУПАВО ЗАЩОТО СЪРБИТЕ КАТО ПОЧНАХА ОТ СЛОВЕНИЯ ТА МИНАХА ПРЕЗ ХЪРВАТСКА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА И СТИГНАХА ДО КОСОВО И ВЕЧЕ ЧАШАТА ПРЕЛЯ ПРОСЛЕДИ ХРОНОЛОГИЯТА

24

расистки коментар

преди 12 години

Тоя на снимката ,от пожарите ли се е опушил толкова или е бил на море в България ?

23

до 18

преди 12 години

Е какво правят бе.*** се събрали трошат,палят,крадат и викат.Това ли са големите фенове бе.Това са пълни нещастници.

22

само питам

преди 12 години

Сега въпроса е НАТО ще пратят ли самолети да ги бомбандират?Ще има ли резолюция на ООН.

21

лекар-некадъРник

преди 12 години

да им пратим Цв Цв-ще им реши проблема веднага с дарения,а ББ ще играе с *** футбол-няма да им остане време за революции от рязане и на лентички

20

KALT

преди 12 години

В работен ден Лондон е около 18 милиона.

19

до 8

преди 12 години

Ако няма двоен аршин в международната политика и ако Ирландия поиска да е отделна държава, тогава НАТО би трябвало да бомбардира Лондон и в Холивуд да започнат да правят филми за злите националистични англичани. Сравнявам със Сърбия.

18

Анонимен

преди 12 години

Армията да влиза и да мачка.Няма какво да пускат 16000 хиляди полицаи.Да вкарват тежката артилерия и да покажат,че това не е *** всеки да си прави каквото иска.Черни,жълти,араби,бели няма значение какви са щом си мислят,че са хванали Господ за шлифера и всеки може да прави всякакви простотии да ги мачкат.

17

Анонимен

преди 12 години

АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ ПОВЕЧЕ ФИЛМИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТОЧНО НА ОСТРОВА ВСИЧКИ БУНТОВЕ НА МЛАДЕЖИ ПОЧВАТ ОТ ФУТБОЛНИТЕ УЛТРАСИ И ТО ТЯХНИТЕ УЛТРАСИ НЕ СА НЯКВИ КАТО НА БОТЕВ ЛОКО И ДРУГИТЕ ИМА КЛИПЧЕТА В ЮТУБ ФЕНОВЕТЕ НА МИЛОУЛ И УЕСТ ХЯМ КАКВО ПРАВЯТ ПРОСТО ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА...

16

соПола Доган

преди 12 години

Вот на недоверие на британското правителство!За полицейщината в държавата!

15

El Patron

преди 12 години

Това, което става в Англия, Гърция и Испания не е никаква престъпност, а революция. Тази революция ще става все по- ожесточена и ще обхваща все повече държави. На хората им писна да плащат с живота и здравето си за разкоша на шепа лентяи, които незнайно защо имат наглостта да наричат себе си "елит".

14

лекар-некадъРник

преди 12 години

на снимката е типичен Хангличанин-белокос и ***.Къде отидоха хубавите бледолики-наверно в БГ))

13

анонимен

преди 12 години

Как няма да има безредеци, като по улиците на големите европейски градове щъкат само африканци, пакистанци и бог знае още какви включително български ***. Цели гета са заформили. Ето това е резултата от политиката на мултикултурността. В Норвегия е същата работа, тоя Брайвик не е нито луд както искат да го искарат, нито е ***.

12

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 12 години

ТОВА Е ПОЛИЦЕЙЩИНА

11

Анонимен

преди 12 години

Не може да отрече обаче, че фотографите на Ройтерс са професионалисти.

10

аз

преди 12 години

еи ся усетиха вкуса на демокрацията и толерастията