72

Анонимен

преди 12 години

И аз бих гръмнала човека, който е жесток с животните.

71

Анонимен

преди 12 години

Толкова депутати, министри и бизнесмени заслужават свинеца, тея за една котка комшиите си стрелят!!! Шантав народ!

70

Анонимен

преди 12 години

Като може да ни хване toxo и в бира скара, дайте тогава да си носиме котки на главите.

69

нона

преди 12 години

- котките ми са под ветеринарен контрол - имунизации... таблетки... - по чисти са от тези гадове със сигурност, и не влизат никъде... а токсоплазмоза може да ви хване и в бира -скара

68

Анонимен

преди 12 години

Лош човешки материал!Само *** в тази държава!

67

нона

преди 12 години

не знам какъв е законът за притежаване на въздушни пушки - не може да се разрешава на всякакви *** и комплексари да имат оръжие /защото това е оръжие/ и да стрелят наляво и дясно за удоволствие... та и по деца- както стана преди ден

66

Toxoplasmosis

преди 12 години

Ако котката е имала навика да ходи по нужда в градината му, правилно я е пречукал. Котките широко разпространяват токсоплазмоза, една болест която масово се подценява заради лигавата любов на хората към тези животни. Последствията при бременните жени може да са преждевременен аборт, мъртвораждане, умствена недоразвитост на плода. При възрастните стават кисти в мозъка и се наблюдават промени в поведението, човек вече не е себе си заради нарушаване производството на допамин. И т.н., и т.н..Четете!

65

Глас Народен

преди 12 години

Не оправдавам никой, ама самозащита от брадва с огнестрелно оръжие, още повече преправен газов пистолет, си е наказуемо от всякъде.

64

Анонимен

преди 12 години

Selska dyrjava :)

63

нона

преди 12 години

живея в къща с голям двор - съседите ни отровиха завързано кученце, защото лаело - после последните 2-3 месеца някой /мога само да предположа/ стреля по котките ми- 1 синя котка 1 сиамска и 1 жълто котараче намерих, пак вътре в двора простреляни точно в гърдите - имаха дупки колкото 1 стотинка - кОтарачето умря в ръцете ми - колко сълзи изплаках ... а в полицията искат някакви доказателства... смеят се - неизвестен извършител... така че аз самата бих го гръмнала този и СМЪРТ НА УБИЙЦИТЕ

62

5552

преди 12 години

Ако се случи с моята котка или с кучето на село, и аз ще постъпя така!!!Какво стана със закона, според който имаше 1 до 3 години затвор за убийство на куче или котка??? Или той е само за нахапаните от бездомни ***?

61

cat

преди 12 години

Ако това се случи на моята котка и аз ще направя така!!

60

А я у Фурен...

преди 12 години

трепем мачки, щото флазат у назе и лочат от млекото! И много станаа..

59

Анонимен

преди 12 години

А в тоя сценарии от къде е изкочил работника който уж се разбира че работи за тоя застрелял котката.Работника да не се е возил в багажника на колата че на ония веднага като му е прилошало тоя е поел шофирането.Да не е работника да е застрелял шефа си заради не изплатена заплата, след това го закарва до болницата и казва че комшията му на който предния ден е застрелял котката е стрелял днес по него.

58

Анонимен

преди 12 години

който пушка вади ,от пистолет умира!

57

а

преди 12 години

В тази държава , ако те нападнат и се защитиш , изведнъж се превръщаш в престъпник . Може би човека е трябвало да изчака съседа , който е убил котката му да направи същото и с него , а и да му се усмихва през това време !

56

Анонимен

преди 12 години

Да бе , значи оня *** ще се опитва да го коли с брадва и тоя като се е защитил - опит за убийство .

55

Неделя

преди 12 години

Значи - котка - може, а човек - не може??Много взехме хората да се взимаме на сериозно. Смърт за убийците на котки!

54

отвратена

преди 12 години

До 48 : Гледа ама е казано : Помогни си сам че да ти помогне и Господ. И в тази случка ще си послужа с 2 клишета : Каквото повикало такова се и обадило. Другата е по-горе написана да не се повтарям. Ако Румен не беше стрелял, новината щеше да е Цоньо съсече с брадва Румен. От където и да се погледне Румен е невинен - ЗАЩИТИЛ СИ Е ЖИВОТА ЧОВЕКА .............

53

Анонимен

преди 12 години

И защо нашия герой Стойчев не е на първа страница, ами някакви *** свади??? Дайте темата за Петьо на първа страница бе, редактори! Той това заслужава най-малкото сега.