280

AZ

преди 12 години

Do Roditel - Spored teb samo4uvstvieto na edin 4ovek ot kolata li idva?!?!? Eto ot takiva *** si patim v BG.

279

55 ГОДИШЕН ШОФЬОР

преди 12 години

ПИТАМ ЦЕЦО-"ВЕЛИКИ"-задържани ли са убийците поне за 24 часа-имената им-кои са собственици на автомобилите-имат ли шофьорски книжки-освен за алкохол направен ли им е тест и за наркотици-кои са родителите им-И КАКВО ИМА ЗА ИЗЯСНЯВАНЕ? - ПРИЗНАЛИ, ЧЕ СЕ ДВИЖАТ С НАД 120 КМ/Ч-БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И НАПРАВО ЗАД РЕШЕТКИТЕ ПОНЕ ЗА 10 ГОДИНИ.

278

Nazi

преди 12 години

София,и повече недей да коментираш.

277

SFS

преди 12 години

Zashtoto nqma cennosti, nqma respect kum pravilata... vseki si pravi kakvoto si iska i ne mu puka osobeno za pravila, durjava i t.n. Da ne govorim che mnogo mladi ucheshti v chujbina si izkarvat knijkata tam i kato doidat tuka nashite zakoni ne gi zasqgat i obshto vzeto si pravqt kakvoto si poiskat... Dai gaz i ne zabravqi za umreliq zad vas...

276

Анонимен

преди 12 години

добавен от: Коко преди 25 минутиОт всичко дотук излиза, че за да хвана рейс, трябва да съм на 20 метра от спирката и да спринтирам когато го видя да се задава. То по друг начин вече не можеш да се опазиш от тези автоидиоти. Мир на праха им на хорицата. Точно! Абе направо видиш ли някой на около 20г. в спортна кола за хиляди левове - бягай.

275

Ели

преди 12 години

Коментара е излишен-две невинни жертви и двама които се мислят за богоизбрани

274

Мунчо

преди 12 години

Живея близо да бул. Вапцаров в София. Това вече не е столичен булевард, а автомобилна и мотоциклетна писта. Независимо от камерите, гонките са денонощни! Не е като да не се знае - ревът на двигателите се чува сигурно и в парламента, но на никой не му пука. Само въпрос на време е да се случи поредната касапница! После пак ще мучат политиците как така не може, и пак всичко ще си утихне...Интересно, че вместо да ги изловят и да им скъсат ***, щели да им узаконяват гонките, щото и те били хора!

273

Анонимен

преди 12 години

Докато има "тате познава шефа на кат и ще ми го изтрият фиша" дали ще се оправим? Закон има , но не за всички. Това е проблемът.

272

Родител

преди 12 години

АЗ също съм родител на 20 годишен мъж.Казвам мъж,защото е по-едър и голям от мен вече,а и защото сам си изкарва пари да пълни резорвоара на колата си.Още като завърши му купих Ауди А3-2004 год.Не се хваля,просто искам да ви кажа,че е глупаво да свързвате катастрофите само с годините на водачите.Едно младо момче трябва да има самочувствие ,затова трябва да има кола,а не с гаджетата да се возят на тролей.Казал съм на моя,газ да дава само извън града.В града да внимава.То си е до съзнание просто.

271

Велото

преди 12 години

Едно долу-горе справедливо наказание за двете *** е да изплащат на близките на загиналите обезщетение докато са живи по поне 500 лв месечно, явно пари имат достатъчно !

270

До 270

преди 12 години

Пълен *** си ... Това са плодовете на комунистическо-мутренските години (след 90-та), когато всичко се оправяше в КАТ срещу 10-20лв ... Техните родители са живели 20 години в тоя гангстерски "рай" и сега това се предава на децата ... Ще затихне всичко това след още 20-30 години

269

272

преди 12 години

Трябва да има и освен затвор, солена глоба, кръвнина и цял живот без книжка ако си предизвикал тежко ПТП с жертви. Аз не мога да си го обясня това как ти си карал убил си човек и след известно веме отново ти се дава книжка. Е, пита се в задачата колко човека трябва да избиеш, че да ти се вземе книжката окончателно. И стига с тези пътни полицаи, камери навсякъде да си снимат и да ти пращат фиша с глоба мин. 500 лв. за дребно нарушение и ще се оправим.

268

Луд умора няма

преди 12 години

Хора, трябва да призная, че трябва да има по големи наказания, и ако можеше и закона да важи за всички, до няколко години гарантирам, че ще влезем в правия път.

267

цушима

преди 12 години

Така е в държавата на диваците. Понеже са диви *** , трепат се поголовно.И всичко това е от простотията им.А са само 5 милиона и не могат да се оправят.

266

Анонимен

преди 12 години

Изключително съм доволен от плодовете на "далновидната" политика на Боко-тиквата който вИЕ *** загубени докарахте на власт.БРАВО!

265

ай сектир

преди 12 години

Вместо предизборни билбордове, да инсталират камери като в белите държави. Няма катаджии, няма плащане на ръка. Има красиви снимки и солени глоби. Като плати за месеца 15 фиша за по 100 лева, дали ще е толкова смел. Като няма превентивно самосъзнание, трябва да има наказания.Кой ще ги върне сега тези двама българи на семействата им, кой ще ги върне в най-работоспособната им възраст на държавата? Като не мислите за нас като за хора, поне като за данъкоплатци мислете.

264

Desislava

преди 12 години

Просто вече нямам думи...карайте разумно бре хора, стигнали сме до някъде и сме на върха на веригата "уж" защото имаме разум, е хайде да го докажем, ако не да сваляме дрехите и да тичаме в джунглата баси:(:(:(

263

Анонимен

преди 12 години

ей АНОНИМЕН драскач..остави ГЕРБ намира *** ..колко ти плащата да пишеш из нета????? ***....ГЕРБ дори нямат ощ4е обявена кандидатура бе ***..

262

До 260

преди 12 години

Ти спринтираи ама внимателно ,да няма в новините, как някакьв бягал м/у колите на цариградско...

261

Evstati

преди 12 години

Е как беее Аудито е тунинговано! Има тъмни стъкла, лети джанти 16ки и светли стопове! Една от колите е имала и газова уредба... Комично...