38

Д-р Минев

преди 12 години

Да на ваксините, но НЕ на задължителното им прилагане.

37

dida

преди 12 години

........ще направим ли нещо по въпроса или само ще пишем и негодуваме?!

36

Ами сега ?

преди 12 години

Правото на неприкосновеност и на информирано съгласие на индивида е застъпено също в чл. 3, ал. 1 и ал. 2 от Хартата на основните права на Европейския съюз - неизменна част от Европейската Конституция. Статистиката от имунизационния доклад за 2007 на Уницеф показва, че държавите с незадължителни ваксини като Австрия, Германия, Обединеното кралство, Швеция и др. имат най-ниските нива на детска смъртност.

35

бг

преди 12 години

д-р. Герова какво мислиш че ще стане ако не имунизираме децата си и живеем в близост с това нечистоплътно племе,- те са 1/3 от нас.Ще въртят диви щамове на полиомиелит, коклюш,рубеола,морбили,дифтерия,паротит,туберкулоза,.....това са все ваксинопредодвратими заболявания.Видяхме една шарка/морбилито/ как покоси *** и смъртни случеи имаше в Сливенско и Ямболско..мисля.Това ли да стане?Ако бяхме всички"бели" хора щяхме да не се имунизираме и да внимаваме да не се внесе нещо от вън и така .....

34

Marin

преди 12 години

Тия ваксини са страшно рисковани и аз не бих желал детето ми да бъде ваксинирано. Пълни са с примеси и просто не се знае какво ще ти се падне!

33

HejJude

преди 12 години

И до Наблюдателя - да, човечеството е оцеляло хиляди години без имунизации. Със средна продължителност на живота под 30 години и чудовищна детска смъртност. И доста по-малобройно.

32

А така

преди 12 години

А така. Ромите чухте ли мама Денка. Докторите ще убият децата ви с тези ваксини. Ние българите изобщо не ги ползваме. Не ходете и вие ако децата ви са мили. Братя роми кажете не на този морално остарял начин на лечение. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ.

31

kk

преди 12 години

blog.zepir/bg/blog/view/id/49/Psihologiia-na-roba-Sindrom-na-lekoverniia-um.html

30

Анонимен

преди 12 години

Герова, психологията е голяма работа и, също като обикновената медицина например, не е добре неподготвените да я практикуват.Колкото до цитирания от теб пореден американски куриоз - аутизмът е нещо като едиповия комплекс - въпросният комплекс е измислен от Фройд, убедил е цял континент, че желае сексуално родителите си и после започнал да ги лекува от това. Та същото е и с аутизма - едиповият комплекс започна да прозира с фалша си и трябваше да се измисли нещо ново.

29

HeyJude

преди 12 години

Ех, "д-р" Герова, по какво имате докторска степен? Йезуитщина? А прочетохте ли, че това се е случило след даването на 5 ваксини за един ден, серия заболявания и лекарска небрежност? Не, разбира се, че четете избирателно. Интересно срещу Хана Полинг, колко деца щяха да се разболеят от паралич, тетанус и рубеола/засшки? Колко щях да умрат, да останат инвалиди или стерилни? Това за предпочитане ли е?

28

анонимус

преди 12 години

Моя роднина умря след Гама-глобулин...

27

Наблюдател

преди 12 години

човечеството е оцеляло 100 000 години без имунизациипоследните 50 години алчните за печалби фармацевтични компании въведоха имунизациите ЗАДЪЛЖИТЕЛНОследствие на което неврологичните и автоимунни заболявания се увеличиха 7 пъти, появиха се и нови като СПИН

26

ДОКТОР СМЕРТЬ

преди 12 години

Ех, сега ако разрешите аз да ги имунизирам с мойте специални ваксини, в бъдеще ще си спестите доста пари от помощи за ***.

25

DO MAMA DENKA

преди 12 години

BABA E ZAGUBILA DVE DECA OT DIFTERIT EDNOTO E BILO NA 1 GOD DRUGOTO NA 12

24

Анонимен

преди 12 години

Мен по-живо ме интересува кога ще социалните помощи като цяло ще започнат да зависят от това дали децата посещават училище и дали имат среден успех ПОНЕ "добър". Защото ***, които не си имунизират децата, не се срещат толкова често, колкото ***, които цицат помощи, а децата им не знаят и първата буква на името си да напишат - такива е пълно.

23

анонимус

преди 12 години

Вече и мъртвите знаят истината за ваксините, но много от живите не искат да я узнаят....Нищо. Ще я узнаят. ,,Волът рие, но на гърба му пада.....".Това си е чиста евгеника....

22

Анонимен

преди 12 години

noz s 2 ostrieta a epidemiite kakvo 6te gi pravim, no i imunizaciite triabva da sa ka4estveni kakto i da go pogledne6 vse e gre6no.

21

Мама Денка

преди 12 години

ваксините нанасят повече вреда отколкото полза, в много щати вече се водят дела, в някой щати са забраненине ваксинирайте децата си, ако искате да ги опазите здрави, не пълнете гушите на доктори и фармацевтични компании

20

???

преди 12 години

Д-р Щефан Ланка: Лекарите са убили повече хора от всички войни!.........................- Но вирусът на испанския грип, за който се твърди, че е убил десетки хиляди през миналия век, е бил пресъздаден генетично и също е доказан като вирус на птичи грип - така ли е?- Това, което е било пресъздадено генетично, не е нищо друго, освен модел на генетична структура на грипен вирус. Самият грипен вирус никога не е бил изолиран. Никога не е изолирана и генетичната му структура. Всичко, което е било направено, е да се мултиплицира генна структура, посредством биохимичния метод за размножаване.Въз основа на тези изкуствено създадени генетични структури, които се представят като вирусни, се правят компютърни модели на протеини, а от тях се реконструира и образът на целия вирус. Това е всичко, но целият свят вярва, че вирусът може да се реконструира в лаборатория. Затова и не е чудно, че се предполага, че в Северна Кореякомунистите биха произвели грипен вирус дори по-опасен от H5N1,според изявления на ЦРУ и на британските секретни служби MI6.- Каква е целта на всичко това?- Подобно на предполагаемия вирус на едрата шарка, който не бе открит, не бяха открити и оръжия за масово поразяване при Саддам, които бяха причината за втората война в Ирак. Сега още веднъж се твърди, че съществуват някои смъртоносни вируси и е очевидно кои всъщност са терористите и кои са самоубийствените атентатори - всички, които участват във вирус-паниката и допринасят за нея!Разбира се, фармацевтичната индустрия е доволна от бизнеса с истерията около различните видове грип. Всеки, който чака фармацевтичната индустрия да направи нещо за доброто на хората, ще чака напразно. Всеки, който не се защитава, прави огромна грешка.

19

HeyJude

преди 12 години

От друга страна с ваксини са ограничили/унищожили едрата шарка, детския паралич и какво ли не още, 14. А ти за Хив позна само, че се смята, че е тръгнал от Африка.