92

от варна

преди 12 години

Най - хубавото на Сф е табелата която сочи към Варна

91

Archi

преди 12 години

И за капак да се добави за нощните музикални и пиянски изпълнения от заведения и компании, по паркове, грдинки и улици, които не те оставят да мигнеш цяла нощ, а полиция и община нехае. Абе друго си е да живееш в Сифия!

90

Упоен

преди 12 години

Вчера съседката ми пусна. Жена ми изобщо не разбра защото и тя в качеството си на съседка беше пуснала на мъжа на съседката.

89

93

преди 12 години

Ал, Явно си на 20 г. и още не ти е писнало от *** малоумия. Ние по-възрастните вече полудяваме от чалгизираната реалност и затова "пресоляваме" нещата. А и сме видели как трябва да бъде и ни е яд, че заради шепа бандити цялата страна е пълна *** и нищо не се променя. Но спокойно, скоро до един ще сме в Западна Европа и Щатите и няма да ви пречим :)

88

смях

преди 12 години

Статията е вярна и дори и най-големия оптимист понякога може да се почуства отчаян макар и временно, провокиран от нещо дребно- в случая с авторката липсата на топла вода. Мен лично най- много ми разваля настроението повсеместната мръсотия и простота съчетана с глупост и арогантност, но както се казва всеки с вкуса си!:))) Това което не разбирам са злобните коментари- !? явно не сте излизали в отпуск и хейтърското избива. Вместо да мразите къпете се и се усмихвайте повече!:)))

87

Анонимен

преди 12 години

Авторката глезорана да благодари на Бог първо, че е сред златния 1 милиард население на земята, които имат водопровод и канализацияостаналите 6 милиарда се къпят в реките, вадят вода от кладенец и *** в дупки в земята/ Африка, Азия, Латинска Америка

86

Псевдо-психика

преди 12 години

Грамотно написана статия, единствено това! Живяла ли е авторката някъде в чужбина, че много изкусно определя всичко в черно и бяло? Автобусите били без климатици, хората не се къпели, Топлофикация спирала водата, не могла да се разбере с бойлерния техник?!? И за всичко това виновна България? Хайде стига, научете се да разчитате само на себе си, това се учи в чужбина най-лесно! Там хората се къпят, всичко свети и грее, бойлерите растат по дърветата, а имигрантите ги уважават много :)))))

85

phreak

преди 12 години

"Ето, пак ми стана чоглаво. А всичко тръгна от едната топла вода..." - за това пий една студена вода и си питай питанката:) България ще се оправи! Да ама не точно сега, ако изкореним правителството и не станат хора от народа там... не'а шанс! По-долния коментар много ми хареса!!!

84

Ал

преди 12 години

Статията е доста пресолена! Вече от няколко години топлата вода не се спира за планов ремонт, а аварийните ремонти се извършват за не повече от 10-12 часа.Три часа в автобус...за размерите на София няма как да стане,а вече ги няма задръстванията от преди 3 години/нещо положително от кризата/.Освен това има и метро.Хайде да не бъдем толкоз черногледи,нещата се променят към по-добро.Макар и не толкова бързо,колкото желаем.

83

Анонимен

преди 12 години

Тук всичко е под всяква ....още помня битката с митницата...с полицията ...с папортната служба...битка защото всеки път се указва ,че трябва да платя няква измислена такса "напримерно лукс" още пабсурдното е ,че трябва да се плати в спциалната банка ,която ще ти вземе такса 5лева за такса 3 лева :) ..защото трябва да отидеш поне 4,5 пъти за да свършиш нещо ,вместо 5,10мин.. абсурдно приемно време 15-17ч. (в полицията)., защото държавните служители закъсняват с един час и започват да пият кафе...

82

лопес

преди 12 години

Не видях особена стойност в тази статия, такава че да ни се предлага като нещо важно за четене. Грамотност и добър изказ, толкова

81

ssss

преди 12 години

Бях в Лондон барман даваха ми 1000 паунда и квартирата ми беше 300 паунда месечно....Сега в София работя в Мтел и заплатата ми е 1000 лв,квартирата ми е 150...няма разлика......голяма м/у там и тука.....И там миришат в метрото ,и там автобусите са претъпкани.......

80

Blake

преди 12 години

Съвсем случайно преди десет години наблюдавах как се ремонтира тръбопровод за топла вода в Хелзинки. Нищо общо с тук :) Разкопава се мястото между 2 съседни улици (като наоколо се поставят всички необходими обезопасителни средства + целено мокетче за да не се цапат хората), като същевременно водата на сградите в карето НЕ СЕ спира, а се подава през подобни на пожарникарските маркучи (е, сигурно има по няколко минути прекъсване), сменя се тръбата, зарива се айде нататък. Макс 2 дена неудобство...

79

доволен от всичко

преди 12 години

Аз пък съм доволен от всичко в България! Приятно ми е, че сиренето и кашкавала са без мляко, че в салама няма месо, че шункатае от желирани пушени гърди, лепени с трансглутаминаза, че в гроздовата няма и следа от грозде, че на шосето ме спират фалшиви катаджии. Доволен съм и от лъжите на политиците колкото е по-нагла лъжата, толкова по-симпатичен ми е политика; от себе си съм доволен, че вярвам на тези лъжи. Че половината от дъщерите ни мечтаят да станат ***/чалгаджийки (според едно изследване); че половината от синовете ни (според същото изследване), желаят да станат охранители/мутри, като ББ. Какво му трябва на българина, за да е щастлив? Евтини цигарки-менте, евтин вестник-менте, заради кръстословицата, евтина кабеларка-менте, заради порното, евтина ракийка-менте плюс салатка-менте и кебабчета-менте и бира-менте плюс чалга със силикон. Точка. А моралните ценности са, колко кебабчета си изял, колко ракии/бири си изпил и колко пъти си излъгал, че си изчукал жената/комшийката си.

78

НСС

преди 12 години

Аз не мога да разбера, момата-журналистка, защо се вози в градски транспорт? Явно е много ниско в йерархията на вестника. И стига сте я напъвали! Тя сега изгрява, предстои и светло бъдеще, откриха 9 нови родилни стаи в Шейново може, някой псевдо баровец, да я зърне на обяд в 'стола' и след годинка тя да се отчете пред родината с поредното Соф'янче. .... . Тогава ще чакаме недоволна статия за липсата на детски градини в София!

77

минувач

преди 12 години

"Чоглаво" т.е. некомфортно.Ами какво друго да очаквате в държава, управлявана от лакоми и некомпетентни политици?Да г-жо, територията наречена Р.България е определена за сива зона в ЕС.Тя ще дава нискоквалифицирана работна ръка и ще е санитарна -карантинна периферия, спираща тълпите бежанци от близо и далеч!

76

дО 79

преди 12 години

КОИ КОМЕНТАРИ ИМАШ В ПРЕДВИД?ТЕ СА ТОЛКОВА РАЗНОПОСОЧНИ И АКО СИ ПРОТИВ ВСИЧКИТЕ ЗНАЧИ НЕЩО НЕ СИ ОРИЕНТИРАН.ИЛИ СИ ОТ ОНЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ ВСИЧКО И ВСИЧКИ.

75

3354

преди 12 години

Оптимистичният вариант ,защо повечето хора не се усмихват ,е защото са софистицирани.:)) За песимистичният вариант не ми се говори

74

Кирил Софийски

преди 12 години

Да, не му е лесно на селяка да живее в София! Той е свикнал не да решава проблеми а да ги заобикаля!Лошото е ,че до вчера си траеше като му миришеше на обор и за него това бе повече от нормално. Ама на, доиде в София и почнаха видите ли другите да му миришат! Това *** ,комплексари са кофти работа! По -праведници от папата са и по-македонци от макетата. До някъде са схванали че са Софянци в повече и терминал 2 е за тях. Лошото е ,че и там кусур ,ще намират и акъл ще дават!

73

ПП

преди 12 години

Мила, като не ти харесва в моя роден град - *** си там от където си дошла! Не се оплаквай от живота в София, щом сама си си избрала да дойдеш да живееш тук! В Берковица или Сандански (съвсем примерно) няма да се возиш 3 часа в автобус с потни граждани, няма и да ти спират топлата вода, защото там няма ТЕЦ изобщо :)))Нищо лично, просто сме свикнали само да мрънкаме, а проблемът си е изцяло в нас...