49

преди 12 години

Ако искате президент да ви е трактор гласувайте за РЗС

48

Против Топлофикация!

преди 12 години

Вижте днешния брой на в-к "Монитор". Омбудсманът Канстантин Пенчев за пореден път каза, че давността на вземанията на Топлофикация е 3 год. съгласно чл. 111 "в" от Закона за задълженията и договорите и Решение 168 от 2009 г. на Върховния Касационен съд. А НЕ 5 год., както наглите крадци и *** от Топлофикация се опитват да лъжат хората. Вижте днешната статия във в-к "Монитор". Има я и в интернет-изданието на вестника.

47

Последно(пред)

преди 12 години

Може да се сменят с Бойко преди финала - за изненада на населението и за да е вся власт советов. И да си осигурят още 5 години ГЕРБ....Охххххх

46

БКП ГЕРБ БСП

преди 12 години

Росен Плевналиев беше член на БКП още като студент и активен комсомолец. ПАК ЛИ ПАРТИЯТА МАЙКА ДА Я ПОСТАВЯМЕ ДА УПРАВЛЯВА ДОКОГА?

45

Иван

преди 12 години

Няма значение кой е кух и кой е мек.Искам да ме управлява твърдата ръка на Борисов,на Цветанов,умът на Дянков.А най много искам РЗС да не помирише парламента а БСП властта.Ей това ако се случи за следващите 5-6 години България наистина ще е раят на Европа.Хайде сега платените започвайте че мръкна!

44

AHMET

преди 12 години

GYZOLIZEC SYM I ZATOVA PODKREPIAM BOJKO IANCHE SYM SMESHEN ***

43

ЦИК

преди 12 години

Ние мислим, че Плевнелиев ще стане президент , когато Семов стане президент.

42

Киркор

преди 12 години

Роско Плевблизналиев деградира до мизансцена на лентореза на "звездните магистрали" на Божко Харизматиквата. Ега ти министъра на регионалното развитие. Той хабер си няма от него и му дреме за развитието на страната през оная работа. Занемарил е толкова важни дейности на МРРБ: ВиК и общини, регионално развитие. По-добре да го направят министър на магистралите, защото и без това създава излишни структури наред с АПИ, за да гушкат с Боко и Цоко още повече. Жалък блюдолизец и корумпиран мениджър.

41

AHMET

преди 12 години

PLEVNELIEV E ***

40

AHMET

преди 12 години

AZ I STRANDJATA SME NAI SMESHNITE HORA.NIE POLZVAME 10 NIKA ZATOVA SI MISLITE CHE IMAME PODKREPA.INACHE SE DUPIA NA VSEKIGO

39

Чудя се !

преди 12 години

Защо имам усещането, че има нещо общо между Янето и Плевналиев ? Като че ли на единия китките а на другия лактите са му меки. Или общото между тях е много еднакво.

38

ХА-ХА

преди 12 години

ТИЯ ВСИЧКИТЕ СА КРЕАТУРА НА КОМУНИСТИТЕ......И КУНЕВА ...И ТРАКТОРА....ПОГЛЕДНЕТЕ СКАПАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КАКВО ИЗМИСЛИ ЗА ЛУКОЙЛ....КОЙ ГИ ИЗБИРАШЕ ТИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА....3-5-8...ДАААЙДЕ ВЪЗЕЛИНА Е БЕЗ АКЦИЗ...

37

стой и се надявай

преди 12 години

Не ни трябва президент, а диктатор, да усмири политическите партии и партийните ***. Лаене и вой. Аман от подлизурковци подписващи решения за приватизации, спиране на блокове на АЕЦ, въвеждане на нови изисквания и стандарти. Аман от платени журналисти. Аман от псевдо демокрация. Аман от *** които вярват, че не можем сами да си помогнем, а трябва да клечим пред този и пред онзи. Аман от управници изнасящи не продукция, а произвеждащите....

36

ха

преди 12 години

Единственото, което ме интересува от политиката е Доган да се махне от властта. Силата на БГ е земята и реколтата - тях ги държи Доган. От там нататък - боричкайте се колкото искате и ми хвърляйте прах в очите - не става. Кой ще ми плати ток, телефон, храна за децата, вноски, разноски - грижите са си мои, нали? Вас ви интересува само бюлетинката...жеста няма да го видите, но озвучаването е следното - наааааааааааааааааааа....

35

СТАРИТЕ МУЦУНИ

преди 12 години

ПАРТИЯТА МАЙКА И НЕЙНИТЕ ОТРОЧЕТА.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на основно училище в София тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.

34

arsenal

преди 12 години

герб е подкрепян тук от 2 3 души. да повече хора тук пишат за герб ама това са 2 хора с много никове

33

Анонимен

преди 12 години

БРАВО РЗС БРАВО ЯНЕ

32

до 28

преди 12 години

Да,но и БСП(ДС) се СРИНА!За тях няма просто кой да гласува...

31

Щом е така...

преди 12 години

Още преди седмица със сигурност се знаеше, че Росен Софиянски ще бъде кандидат за президент.При това положение балотажът ще бъде между Калфин и Кунева ( ако Йоло Денев не се намеси, имам предвид сегашния премиер). Аз мисля да гласувам и за Калфин и за Кунева. Има такава възможност.

30

Плювналиев

преди 12 години

Къ'в Президент, к'ви пет лева!? Плювналиев като приказва непрекъснато езика си показва, поплювоко нек'ъв, комсомолски секретар гнусен!