265

Hristo

преди 12 години

Този е виден наркоман и от 10 човека в Борисовата градина поне 9 ще ви кажат същото....

264

Анонимен

преди 12 години

давате такива коментари, не на последно място Яна е била все още в началото на своя жизнен път, като млад човек понякога постъпва неотговорно, необмислено и после съжалява но в крайна сметка тя е производна на нашето общество (както и убиеца/те и) така, че няма защо да я хулите. В крайна сметка като родители всички имаме отговорност към младите, за това какво са или какво не са.

263

Анонимен

преди 12 години

дават обидни квалификации не само към младата жена но и към цяло едно поколение. Апелирам те да се замислят и да проявят уважение, не може да казваш за някой че е .... и че си го е ......... проява на лош вкус, възпитание и уважение, при този трагичен случай, особенно за човек когото не познаваш. Дори в твърденията ви да има истина човек не е константа, Яна можеше да стане добър и полезен за обществото човек и майка, ТОВА НЯМА КАК НИКОЙ ДА ЗНАЕ, дори само това е основание да се замисляте като ..

262

в мвр на полиграфа

преди 12 години

ВЪПРОС ;Има ли жена, която би легнала доброволно с тоя ? ОТГОВОР; Не, и Яна не искаше !

261

Наблюдател

преди 12 години

Следя този случай относително внимателно, което не ми е много присъщо, още по малко присъщо ми е да пиша коментари в каквито и да било форуми, просто нямам време.Случая обаче предизвика моето възмощение, не толкова по-адрес на самите извършители. Дори единия да е невинен, по буквата на закона, нетовата постъпка спрямо младата жена е дълбоко неморална /неетична/, поне според моята субективна ценностна система.По-важното тук, обаче е отношението на значителен брой коментиращи, които ........

260

Даниел

преди 12 години

Много шум за нищо.megafon.blog.bg/politika/2011/07/28/ubiistvoto-na-iana-mnogo-shum-za-nishto.791705

259

Анонимен

преди 12 години

Не може по външния вид да се съди за човека. Най-вероятно снимката е от л.к., а я си вижте вашите снимки:)))Познавам човек, който по физиономия много прилича на Николай-семеен с две прекрасни деца суденти много почтен човек и добър специалист. Впрочем мъжът, който изби десетки хора в Скандинавието е много красив, това оневинява ли го? Без да познавате лично случая и хората не можете да ги съдите и наричате "***". Всички ние имаме дъщери, племеннички и сестри. Какво точно е станало???????

258

Невинен бе

преди 12 години

Бяга в чужбина, отказва детектор на лъжата, е'е и зарязва сама жена в парка посред нощ... наема си адвокат който защитава убийци абе все действия на "Невинен човек" ?

257

до 247

преди 12 години

извън определението за ***, обсъжда се дали да бъде съден или не ... но не затова че е правил секс в парка надрусан и пиян. Става дума дали е участвал в убийство. Впрочем това за надрусан не бях го чувал ... разполагате с повече информация от мене :РКакто и този, дето се чуди как така е оставил момичето голо ... откъде знаеш, че го е оставил голо? Всеки може да си спекулира - едно е как си представяме че е станало, друго какво е станало

256

Анонимен

преди 12 години

Ако няма доказателства че е бил там докато другия я е убивал, и да не му вярват, трябва да го пуснат. Знае се, че другия я е насилил, и е била жива, по това може да се работи.И, днес бг, "няма да бъде съден" е също толкова тенденциозно изявление, като "хванаха втория убиец". Без факти, просто манипулирате форума.Няма да бъде съден, засега, или най-вероятно. Може и да излезат още доказателства. Или клошаря да направи признания - ами ако каже че са били заедно?

255

Анонимен

преди 12 години

много се палите бе ... и само ме убеждавате, че сне сте прави.Откога снимката на лицето в едър план е доказателство? Щото тука ме убеждавате с "тоя има свинско лице значи е ***".Не мога да знам какво намира за нормално поведение човек, който пие с произволна компания и прави секс пиян в парка, може и да не змята за нужно да се обади на партньора си на другия ден.

254

Яка кака

преди 12 години

Ааа тоя колко е грозен,ще повърна.Сложете цензура на снимката бе.

253

Анонимен

преди 12 години

Избягал е, за да могат да му намерят силен адвокат, който да го отърве.Както и е станало.

252

Анонимен

преди 12 години

e koi i za kakvo bi otkazal detektora? otgovor logi4en s prosti dumi.'bit i eban ne si priznavat' bez boi.

251

FaceF*ck

преди 12 години

фейсбукаджиите са най-големите ***, които сътвориха една легенда от едно пошло *** между пияници... е за съжаление с кофти финал.това е секта- фейсбукманияците!

250

ззз

преди 12 години

Яна е пропаднала ***. Нормалинет жени не се *** в парковете по нощите, нито се напиват до неадекватност че да не може да си тръгне. Оставил я е защото му е се тая. нали си е направил густото, пичагата. Ква му е тая? никаква. Едзин пореден *** за забърсване. Едва ли той я е убил. такива като него само могат да се възползват и да ударят още една бройка. И двамата са ***!

249

Димитрова

преди 12 години

Вероятно някой вече е коментирал това: "Това обясни адвокатът на задържания Николай Русинов Иво Найденов, който бе издирван от МВР за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина." Според този текст издирван за убийството е Иво Найденов... Днес.бг, късно е вече да оправяте този текст, но постарайте се повече занапред! Моля!

248

Овчи

преди 12 години

Абе на мен нещо ми намирисва цялата тази история .........

247

"доказателство&

преди 12 години

Какво му пречи да си даде телефона на някой друг? И този другият, да пренесе телефона на удобна дистанция, за да бъде използван като "доказателство"?

246

анонимна

преди 12 години

ПРОЧИТЕТЕ ВЕСНИК СТАНДАРТ ЗА НЕГО И КАРБОВСКИ