317

www

преди 12 години

НАПРЪСКАЙТЕ ГО ТОЯ МУХАЛ С ПРЕПАРАТ - SAVO=

316

Анонимен

преди 12 години

Ало, 319 - никой не го отрича, но при тази криза и безработица има приоритети.Искам си изчислената пенсия и ще съдя държавата за това!Ако ти си нахранен, има много др.уги, които не са - взеват от мен, зца да могат да имат те и да идат на лекар.А тези, на които им подпираш, имат десетки пъти повече, отколкото те сами са изработили и заслужили.Раязбра ли, куха манерка?!

315

Анонимен

преди 12 години

Мда, става все по-явна приликата между двете БКП отрочета - БСП и ГЕРБ. Който и от тези два вида *** да ни управляват, все се подлага на руската мечка. Лошото е, че подлагат не собствените си ***, а нашите! Очаквайте следващото прошнуровано пълнотомно издание на БКП - коалиция между БСП и ГЕРБ. Разбира се, ще е 'в интерес на България'......

314

смешник

преди 12 години

Точно в този случай е подходящ вица за СерГЕЙСерГей и Вигенин опитали всичко в любовната игра ......и решили да си наливат кафе в аналното отверстие.Пръв Вигенин сипал кафе в отверстието на СерГей....СерГЕЙ веднага изохкал.Вигенин казал:-Какво ти е бе,да не е топло кафето СерГЕЙ отвърнал-Не,горчиво е.

313

sd

преди 12 години

Poludeli sa chervenite ako izpusnat vlasta tozi pat moje da izpadnat i poveche da ne se doberat do neia zatova sa nastrahnali taka ama svarshi tiahnata

312

Анонимен

преди 12 години

Шушумигата Станишев пак с дълбок анализ на всичко ставащо в страната.Другарю стига си ни разсмивал с неадекватните си глупости,ясно е за какво е целия рев.

311

Даниел

преди 12 години

Г-н Станишев лятото е моментът когато се правят най-големите обороти и не е случайно. Тогава хората пътуват най-много.megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192

310

Анонимен

преди 12 години

Много незрели и повърхностни хора пишат!

309

Анонимен

преди 12 години

Вярвайте си!

308

Анонимен

преди 12 години

И новата спортна спортна зала е предизборна,и магистралите са предизборни и всичките над 2000 прерязани ленти са предизборни,и хванатите групи за убийства и отвличания са предизборни,и вдигането на пенсийте и минималната работна заплата са предизборни,и новите стадиони ще бъдат предизборни...абе въобще всичко е прадизборно

307

Анонимен

преди 12 години

bg traa da falira i da se iz4isti si4ko i da se zapo4ne otna4alo

306

И кво от това

преди 12 години

Нали БСП го е назначила за капиталист.Нормално е станишев да знае дали е театър.На кой му пука вече дали цени ще вдигат или не?Който може се изнася по чужбина,а борбата между труда и червения капитал се отлага за следващоя век.Така каза наша видна контактьорка свързала се с другаря Маркс в ада.

305

Анонимен

преди 12 години

Просто и ясно-до сега В.Зл. евземал много, но не е бил сигурен, че взема всичко!Намери тази мутра, за да вземе всичко.Неее! Не мислете, че ще иде в хазната!Ние тук се плюем, но те не страдат за нас-просто си допълват касичките, смешници, защитаващи измислени каузи, които не са ваши.

304

Анонимен

преди 12 години

Мразя го но в случая казва истината. То вече се видя че е театър. Щели да спазват закона, но пак ще ли да дадат последна възможност. Колко последни възможности? Според закона ли е това? Не че СтаниГей щеше да действа различно ако беше на власт. Знаем как БСП се огъва, по точно защитава руските интереси пред българските, за съжаление

303

Анонимен

преди 12 години

На крив х.й козината му пречи... на станишев герб му пречи!

302

Анонимен

преди 12 години

Ейй големи игри. Някой ще гушне милиони под масата, ще си изиграе цирка като за оскар-предизборно, а ние ще продължаваме да си зареждаме от най скъпия бензин в Европа.

301

Анонимен

преди 12 години

Не месете руснаците - те не са виновни.Всичко е тук!ПАРИИИИИ!Няма откъде да ги вземат - не стигат!За това - от другаде горива - по 3 лева!Ако оставите това некадърното да ни управлява, догодина няма да има друг, освен него , да работи.

300

Анонимен

преди 12 години

Гадове мазни сте всичките. Некадърни и безхаберни. Алчни крадци и мошеници. Руски *** и ***.. Не ви щем повече, нито един от вас!!!!!!!!!!!

299

хитлер

преди 12 години

бат ви бойко ми прилича на мафиота берлускони

298

nemam nervi

преди 12 години

Театъра дано да не се окаже драма за потребителите и хепиенд за Лукоил