32

до Ivan Grozni

преди 12 години

Дреме ми, бе! Да не съм се родил по мое собствено желание, та да съм ви длъжен с нещо? Не стига, че ви живея и ви работа, ами и деца искате да ви гледам - нови роби на системата! Като искате деца, гледайте си ги вие, господарите! Аре, у лево!

31

Ivan Grozni

преди 12 години

До ШибащияАман от промити мозъци... само тогава да те помолим като шибаш и бягаш , да не оставяш поколение...

30

гурбетчия до 21

преди 12 години

Като чета какво си писал , сещам се за един съсед от България ! Горкичкият не можеше да си намери жена , не че не искаше ,не можеше ! И като му казваха съседите и познатите : хайди бе няма ли да те женим вече ?! А той отговаряше : ааа,не ми требе беля на главата ! Копнееше си човека за жена , ама не казваше ,очите му го издаваха когато се оглеждаше по булките от махлата !

29

Анонимен

преди 12 години

Правите си офшорка и всички имоти ги купувате на името на фирмата, преди да се ожените, пък и след това. *** като реши да ви "цеди", ще остане с пръст в... уста ;)

28

Ivan Grozni

преди 12 години

Правете деца, спрете да гледате само *** си... като останете 5 дядовци и 4 бабки... да не се чудите защо сте малцинство... ако нямате здарви, млади и прави деца да защитават културата, историята и начина ни на живот... никой няма да ни е виновен...

27

Анонимен

преди 12 години

За какво да сключвам брак ?! Шибай и бягай и това е положението, и без това жените не са стока, и ако се оженя ще бъда най-големият ***.

26

Анонимен

преди 12 години

"За 10 г. ръстът на групата 65+ се е увеличил с с почти 2%, за сметка на това тези до 15-годишна възраст са намалели с над 2 на сто."Как тогава се получава спад с почти 45% при младежите: "Ако през 2001 г. на 100 души от групата 60-64 г. са се падали по 124-*** младежи под 15 г., сега статистиката сочи съотношение 100 към 70."

25

До 21

преди 12 години

Е тъй де...нали и аз за това хортувам...КАТО СЕ КЛАТИТЕ...с всеки втори срещнат...за какво СЕМЕЙСТВО говорим...а от там и цялата държава.Какъв то материала ,такваз и стоката.

24

Хектор

преди 12 години

Отдавна съм го казал,трябва да останем 300 000 и тогава ЕВНТУАЛНО,ще се оправиме.Значи някъде към 2025-2030 година.

23

Анонимен

преди 12 години

Жените са повече, защото живеят по-дълго. Това означава, че не са падат на 1 мъж по 5 - 6 пички. Макар че пичките ни са много яки и страстни, това е факт, да ти е кеф да правиш секс с тях. Но искам да кажа, че дъртите жени са повече от дъртите мъже, което мен не ме интересува. Тъжният факт е, че българската нация няма да съществува до 50 години.

22

Iwan

преди 12 години

НСИ отчита 15% безработица в страната към февруари 2011 г., като разпределението е 16,4% при мъжете и 13,5% при жените. Безработните са общо 494 848 души, а заетите 2 834 835.________________________кво става в тая държава през последните няколко години незнам, ама 2 цифри не могат да изкарат къде да паснат като хората :) според НОИ заетите са малко на 2,05 млн, а според социалното министерство безработните са малко над 300 хил. ......... ???баси а да вземат да се разберат най накрая :)

21

електорат

преди 12 години

СЛЕД 30 ГОД. ЩЕ ИМА САМО НАД 70 ГОДИШНИ И ***!!!ПОЛИТИЦИТЕ ИЗГОНИХА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ!!!!

20

до 19

преди 12 години

Е кво да сключвам брак да си слагам главата у торбата и след година-две като реши, че иска разнообразие, почва да се клати с всеки втори срешнат... да не съм луд да се жена? нали ги гледам какво представляват...

19

Анонимен

преди 12 години

до Зарежи статистиката:Това съотношение, ако е вярно, е ужасно, защото на 5-6 яки пички се пада само по 1 готин пич :)) Кой ще ги задоволи тези яки пички?После бг мъжете се чудят защо бг жените налитат на чужденци.

18

Гост

преди 12 години

Така ще да е щото Българите са АРСЛАНИ за секс ама *** за семейство. Масово живеят без да сключват брак...щото на юнаците все космоса им е крив.Това е нелицеприятната истина...

17

rock-n-rollah

преди 12 години

Я ми даите едно хубаво имотче в Стара планина, Рила, Пирин или Родопите - нема да слезнем до града, освен ако трябва да си купя нещо по-специфично, което го няма в селския магазин.

16

зарежи статистиката

преди 12 години

У нас на всеки готин пич се падат по 5-6 яки пички, една от които *** :)А в Гърция са мега зле - пълна скръб са им жените.

15

водно конче

преди 12 години

Поправиха грешката. Някой редактор все пак чете коментарите. Браво ;)

14

гурбетчия

преди 12 години

Идеално , 62% от населението са в трудоспособна възраст ! Дайте му работа на този народ !

13

Я

преди 12 години

Е*шън братя,че се затрихме!