12

анонимен

преди 12 години

Браво, Миро земледелието процъвтява ,няма корупция в вашето ведомство,вдигай заплатите ,кажи на Дянков да вдигне и данъците за да се оправят земледелците докрай............

11

Мислещ

преди 12 години

До 4Абе омръзна ми от папагали,дето едно повтарят само.Фискалният резерв намаля,щото някой трябваше да плати 900 млн.лв за пенсии,гласувани от другаря Станишев и още 1 млрд. лв. на фирми,партньори по държавни проекти и то по вече сключени,но необезпечени договори,пак от Станишево време. Забравихте как скочиха всички в началото на мандата,че им се бавят плащанията!Това беше точно заради това.Имаше даже дебат откъде да се вземат парите, та да се плати на фирмите! Единият вариант беше с емитиране на държавен дълг,но това отежняваше в дългосрочен план бюджета,респективно джоба на всеки един от нас. Другият вариант,който се прие беше от резерва. Ама парите отидоха за разплащане с фирми, с които предните бяха сключили договори!!!Ама мислете малко бе хора!Верно,че тия не са цвете,ама пък съвсем да не мислите не бива!

10

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg защо ми излиза така коментара???

9

Анонимен

преди 12 години

Нека си увеличават заплатите, а на нас в простолюдието увеличават само данъците.Не ги ли е срам?

8

Анонимен

преди 12 години

good days areing

7

Анонимен

преди 12 години

good days areing

6

Анонимен

преди 12 години

good day's areing

5

Бойко Борисов

преди 12 години

Не се гъбаркайте със спаринг партньора ми!

4

Анонимен

преди 12 години

"Искам категорично да опровергая това съобщение. Истинското увеличение е едва 0,14%, или е 1,39 лв.", обясни той.ГЕРБ Е ЕДНО ПОСМЕЩИЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА КЪМ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ Е 5.2 МИЛИАРДА ИЛИ С 2.5 МИЛИАРДА ПО МАЛЪК ОТ КАКТО БОЙКО ХИТРЕЦА УПРАВЛЯВА.ХОРА ХОРА БОРИСОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НО КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.

3

Анонимен

преди 12 години

Ахахах. Тия си увеличават заплатите. А вие сейте картофи, лош мат`риал такъв :)))

2

БМ-13

преди 12 години

Това не е увеличение, това са премиите раздадени на шефовете. Малките чиновници по места вероятно са със същите заплати. След като 2 години няма увеличение на заплатите в бюджета как точно се отчита, че има увеличения в даден сектор от държавната администрация? Или се съкращават нископлатени длъжностти и за да не се връщат пари в бюджета от предвидени заплати се увеличават заплатите на директорите на дирекции, на областни поделения на ДФЗ и Разплащателна агенция. Миро, моля те отговори ми.

1

!

преди 12 години

И тези са им много