360

Анонимен

преди 12 години

364 що за човек си да проявяваш такава злоба към човешката трагедия

359

Анонимен

преди 12 години

Цветанов не го ли нарече Кирил Йорданов "медуза":) Откога ГЕРБ предлагат медузи:)) Мафията си консолидира и стяга редици:))

358

Цола

преди 12 години

Какво е общото между Емил Кюлев, Манол Велев и Мишо Бирата, другаре?

357

някой

преди 12 години

до 372 kk - не се хаби, брат, нямаш шанс. герберастите се оказаха по-*** и от най-тъпите. и аз се напъвах някога да обяснявам, че е АБСУРДНО да се говори, че Бойко мачкал ***, при положение, че той ВИНАГИ е бил ***, а ГЕРБ е проект на БКП. ама няма шанс. как да обясниш нещо на хора, които виждат как вождът им Боко целува *** на Тато, знаят, че е напуснал работа, за да не се откаже от БКП, и в същото време твърдят, че мачкал ***....? това са шизофреници....

356

Цола

преди 12 години

Кой закусваше, обядваше и вечеряше с баш мафиотите, другаре?

355

Анонимен

преди 12 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ

354

Анонимен

преди 12 години

Членът на ловешкия Областен съвет на пария ГЕРБ Васил Петров се е признал за виновен пред Ловешкия районен съд за кражба на ток в село Владиня, ...Новият морал след старите крадци:)))

353

Анонимен

преди 12 години

Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града.

352

Анонимен

преди 12 години

Човек на ГЕРБ дописал закона за наркотиците

351

Цола

преди 12 години

Кой сложи полицейска охрана на Маджо, другаре?

350

Лисан

преди 12 години

Хайде залови ги бе, Цвъцко, нали си много кадърен !

349

Цола

преди 12 години

Кой помилва Цветелин Кънчев, другаре?

348

Анонимен

преди 12 години

до 376добре, че сам си вярваш.

347

Анонимен

преди 12 години

Ако днес МВР арестува бомбаджийте, веднага червените *** ще скочат и ще кажат полицейщина, нарушени човешки права, нямало доказателства. Ами как да има бе, като вие сте си платили на някви ведомствени бандити да ви гръмнат вратата и после Цветанов е виновен... "да не мислите, че ние с Иван Костов сме станали рано сутринта да си заложим бомбите, да дойдат да ни вземат натривки" Ей, палачовци, съвсем ни взехте за паднали от Марс.... вие си поръчахте бомбите, за да ревете като млади булки

346

Анонимен

преди 12 години

Ето новият морал:"Позитански функционер закла родителите си и се метна от балкона.За любителите на БСП :))) "Ето морал на ГЕРБ! те така разбират трагедия човешка! С усмивка и хилене!

345

Анонимен

преди 12 години

Не се напъвайте гербаджии:) Дори един законен билборд не можахте да понесете и в изблик на дива ярост го нарязахте:) Пътници сте! Успех към бездната!

344

Анонимен

преди 12 години

Обективно погледнато имаме- извършено престъпление- никаква идея от кого при разследващите органи- дебилни приказки на министър на ВР.Оценка слаб 2 - след Галерия вече минаха 5 м. Реанимации, не реанимации - това е извършено престъпление, изкльчително цинично, без разкрит извършител. А отговарящият - физкултурничето - може само да мели приказки, които са срамни за Институцията, която представлява.Опитваме се да скрием мекадърността с безгранична наглост.

343

пако

преди 12 години

Емил Василев е бил преподавател по национална сигурност към ДС и познава всички специалисти които могат да поставят взривове,справка канал3-брифинг на рзс относно взривовете.Сами си направете извода!!!!!!

342

Анонимен

преди 12 години

364"Позитански функционер закла родителите си и се метна от балкона.За любителите на БСП :))) "Ето морал на ГЕРБ! те така разбират трагедия човешка! С усмивка!

341

kk

преди 12 години

До 364: Като си тръгнал ти и другите "ЗОМБИТА" да гоните кадрите на БСП и ДС,редно е да започнете от БАТ,ВИ БОЙКО и Цвъчко!!!Те никога не са крили принадлежността си към БКП,дори са напускали работа,за да запазят ПАРТИЙНИТЕ БИЛЕТИ!!!