70

хитлер до 69

преди 13 години

селяните на запад са толкоз културни колкото е най културния българин.представям си яък гражданите.те са 5 пъти по културни от вас

69

mnenie

преди 13 години

kakto kazva 65 ch ni upravlyvat shebetci takae zashtoto im lashaha golite cherveni zadnitci pred eu

68

аа

преди 13 години

Този доклад всеки го тълкува различно.Каква е истината един бог знае.

67

ШОПЪТ ДО хитлерчо

преди 13 години

Макар че съм роден в голям град и живея в друг голям град,аз имам селски произход и се гордея с това.Не е страшно да си селянин,страшно е да си ***,страшно е да си ***,***,мизантроп,неудачник,комплексар.А това са твои характеристики.Страшно е да проповядвааш насилие,да изповядваш насилие.Страшно е да не знаеш,че в живота има доброта и човечност и да избереш за име това на сатрапа унищожил десетки милиони невинни човеци.Плюнко, колко ли си смачкан и тих в живота?

66

grajdanin

преди 13 години

dokato boiko mutrata e na vlast nikoga nqma da ni udobrqt..nerazbrahte ovce takiva,ku4eta prosti,gerberi neobrazovani...rumaniq 6te vlze bulgaristan ne

65

хитлер

преди 13 години

те шопите са големи селяни

64

Столичанин

преди 13 години

Тази политика на двойните стандарти започва да ства много явна!Доста се боят от ***, които ще нахлуют след Шенген, но нямат нито смелост, нито мъжественност да си го признаят....Още повече с този ЕС, я камилата. я камиларя.Примерно 3-4 години още живот на ЕС в този вид и то на поддържаща система!Общо взето казоно по нашему : МРЪСНИ ***!Долни калтаци!

63

Анонимен

преди 13 години

А не, процесът е обратният.Начело е шебек, защото са го избрали шебеци...

62

хитлер

преди 13 години

още си пиша.никой не ме е цензулирал и премахнал

61

ovi

преди 13 години

v kakvo sa kritikite -sadebnata sistema i MVR i mislq 4e Borisov go znae tova i skoro vsicko ste si doide na mqstoto-neka da im iztekat mandatite na VSS

60

Венелин

преди 13 години

И румънците ще станат хора!А от нас (след като сме си сложили шебек да ни управлява) какво да стане?

59

хитлер до 58

преди 13 години

пак ли ти.стига вече си писал цитати от библията

58

КАУЗА ПЕРДУТА

преди 13 години

Гарван, гарвану око не вади- българска много поучителна пословица. Редно е бюрократите от Брюксел да я научат!!!

57

хитлер до 57

преди 13 години

мислиш ли че някой ти обръща внимание.а франко него да не го пропусна.смешен си селянинон шоп

56

Томас

преди 13 години

Стига с тоя брюксел бе - дреме ми за брюксел - брюксел това - брюксел онова - почва да прилича на командите от москва в един друг съюз - и стига с тая сф - сф не е българия - брюксел да вървят на майната си - тия антихристи.

55

ШОПЪТ

преди 13 години

Призовавам *** да не допускат писания от хора с имена ХИТЛЕР,СТАЛИН,МУСОЛИНИ. моля всеки,който е съгласен с мен да ме подкрепи с плюс.

54

СмяХХL

преди 13 години

Нали ги хвалеха от европата??!!Какво стана сега,да не се окаже,че и този доклад е неверен,както всичко показващо безхаберието на у-то...

53

Анонимен

преди 13 години

Дори на крайно дипломатичния език на европейските институции, това означава грубо откровение.Мутрите са извън Шенген, там са и мутропоклонниците. Истината е, че на нормалният европейски политик му трябват 5 минути четене, 3 минути кадри от интервюта и пет глътки кафе, за да прецени и осъзнае най-простото - "тея" не са за Шенген.

52

wiktor

преди 13 години

Какво ми слагате минуси бе? Кой според вас е виновен за дереджето последните 22 години, а? Бойко Борисов сигурно?! ДОЛУ БКП! От комунист власт и от *** мас - САМО С НОЖ!

51

хитлер

преди 13 години

още 10 години остават на русия