142

Анонимен

преди 12 години

виновно е правителството

141

анонимен

преди 12 години

Серго, за всички е ясно, че Янчето е поръчал взривовете от мъка, че не може да уволни ББ!Пък не му е и за първи път!

140

VARNENEC

преди 12 години

AKO NIAKOI VIARVA CHE serGAYcho SAM SI E NAPRAVIL BEBETO,....I TO ZA KASMET SE E RODILO ...AMA TOCHNO NA 1 MAY..AAAAAA XAXAXAXAXAXAXA...I DAVAM PRIMER:BEBETO NA DAVID BECHKAM SE RODI TOCHNO NA 7-MI 7-MI MESEC,A NOMER SEDEM E NOMERA NA FLANELKATA MU !!!....SLUCHAINO AAAAAA??

139

експерт

преди 12 години

Смешни са опитите на другарите да докажат хетеросексуалност при Станишев.Не е срамно да си гей,защо толкова усилено го прикривате?Ако станишев си признае,че е гей,ще привлече гейската общност,която,казват била 100 хил.души.Потенциал заувеличение на симпатизантите на БСП.

138

хитлер

преди 12 години

само аз мога да уволня борисов само аз.

137

СЕРГЕЙ

преди 12 години

Другари ,на нас сигурно ще ни сложат тази вечер шашката.Дайте да се събереме да ви направя графика за дежурства

136

ДОГАН АГА

преди 12 години

БЕШЕ НИ МАЛКО !!! ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА .... ИСКАМЕ ПАК ДОГАН , ГОЦЕ , ЯНЕ И КОМПАНИЯ ПАК ДА НИ ПРЪЦАТ !!! ВЕЧЕ СМЕ СЕ НАГЛАСИЛИ !!! ДА ИДВАТ , ТА 20 ГОДИНИ САМО ТОВА СМЕ ПРАВИЛИ ...........НЕ ИСКАМЕ РЕД ИСКАМЕ СЕКС !!!

135

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ще управлява България до 2030г. Бойко ние - около 8 милиона гербери сме с теб!Ха ха хаха смях в залата. Ех мечти, мечти. Туй ще то, туууууй 4 години най много, че и те са много . За две години управление на ГЕРБ България се стопи с цели 1 500 000 , кой в гроба, кой извън страната и продължава да се стопява

134

belalov

преди 12 години

Всяко нормално демократично правителство щеше да осъди решително взривове пред офиси на опозиционни партии и да обещае решителни действия за залавяне на извършителите!! Всяко добро правителство щеше да хвърли ресурс за разкриването на тези рецидивисти в кратки срокове! ГЕРБ не прави нищо подобно защото "знае" кои са извършителите и строи магистрали /не че има резултат/!

133

Анонимен

преди 12 години

А ВИЕ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ БЯХТЕ ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА НА КОРУПЦИЯ И ТОЧЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ, ЗАТОВА И БЯХА СПРЕНИ. НЕЗНАМ ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ХОРАТА СА ЗАБРАВИЛИ ВАШИТЕ ДАЛАВЕРИ С ДОГАН.

132

Люба КУРВОлезич

преди 12 години

Не го е срам Станишев така да говори истината е всъщност ,че Бойко прави много за България - наказва неконтролируемите млади майки, плодящи се като улични кучета, които на всичкото отгоре изземат надбавките си незаконно- направи магистрала за перничани- сложи ред в здравната система, в спешните кабинети вече се приемат само пострадали от катастрофи при наличие на медийно присъствие! Останалите биват изпратени на самолечение!- Пенсионерите биват подложени на задължителна диета, която е полезна за холестерола им!- Интелигентните надувки ги гонят от БГ

131

Оти

преди 12 години

Сергей е абсолютно прав , *** гербери побъркаха държавата с истериите за щяло и нещяло. Много точна мисъл.

130

БКП-ГЕРБ

преди 12 години

ГЕЙ берасти от всички страни съединявайте се!

129

Анонимен

преди 12 години

Скрий се мишко!

128

Анонимен

преди 12 години

аЗ искам да попитам-тези полицай 90 процента не са ли назначени от бкпаз искам да попитам -седователите не са ли на бкпкой назначи прокурорите барабар с главния-внук на член на цк на бкпкой е кадровика на съдебната система ,освен красьоЗА КАКВО СЕ ПЕНИТЕ ДРУГАРИ?И НА СЛЕПИТЕ Е ВИДНО ,много ще изтърпим и едва ли ще се оправим жалко за пропуснатия шанс покрай Чеушеско ВИЖТЕ КИТАЙ КАК РАЗСТРЕЛВАТ

127

Анонимен

преди 12 години

Сергей прави деца, а Бойко импотентния може само да държи маркуча на Сергей.

126

поля

преди 12 години

Оф айде да мине гласуването по тоя вот, че да престанат да ни занимават с вандализма (като демо версия на престъпността, когато липсват съществени престъпления в дните). Искаме нещо ново от опозицията вече, примерно вот срещу Дянков и истории за просяци, или пък вот срещу министъра на образованието и истории за деца които повтарят 1 ви клас по 3 пъти

125

Анонимен

преди 12 години

ГЕЙберски мазохисти лижете *** на Цецо имота и се возете до мyтро-черноморието с бензин 2.54лв.

124

ТУР ДЮ ФРАНС

преди 12 години

КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ДВИЖИ ОТ ДЕСНИ/ЯНЕ/,И ЛЕВИ/СЕРЖ/***,КОИТО ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ВКЛЮЧВАТ ЗАДНА СКОРОСТ/ДОГАН АГА/.АМА Е КАТО ВЕЛОЕРГОМЕТЪР,ВСЕ НА ЕДНО МЯСТО.

123

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

БСП оглеждала места за палатка на другаря Кадафи...