306

gtf

преди 12 години

Цъ Цъ ама ти още ли не си си подал оставката ? Още не мога да се начудя и аз за прасковите - нема такава наглост! Ми то утре ще почнат и по улиците да мародерстват, да влизат в магазини и къщи, ще четем, че полицията е безсилна ли ?Ае ставайте и си събирайте багажа - и без тва откраднахте достатъчно. Лично аз ще гласувам с-у вас червени *** пребоядисани.

305

яжте асфалт!

преди 12 години

Другари тиквени гербави! Много сте слабоумни в коментарите! Трябва да ядете повече асфалт, за да подхранвате мозъчните си клетки!

304

До младежта

преди 12 години

Червени ***-потомствени клатикури!Това са привържениците на БСП-БКП.

303

До пенсионерите

преди 12 години

Стари пръдльовци с памперси продъжават да вмирисват нета с идиощини за комунизм и други техни си глупости,погледнете в календара 21-ви ВЕК е стига мухал,ако им е скучно ходете си на гробищата и вонете там.Борисов и мутрагените дърпат всички в глада ,а те си знаят само приказката за лошите червени,пълни куковци.

302

гей-дружина Пружина

преди 12 години

Ти!Обу ли си червените прашки!?!!!Бухахахахахахаа!*** златни!

301

Гого

преди 12 години

Прости,крадливи ,***,корумпирани до безкрай ,но нагли и безкруполни е това е герб и техните фенове са заблудени *** овце или част от мутренското им управление.

300

о-п

преди 12 години

Не гласувайте за тази партия- герб.Всички ченгета вече са там заедно с кравичките от които смучкат.Младите умници веднага се ориентираха със силните на деня.Toва са новите комсомолци но всичко си има край момчета ако не днес утре и тогава????? Не вярвайте на тези миши очи/снимката горе/

299

Shark

преди 12 години

Ще стават те кметове, ама трябва първо да бъдат избрани. Рибата в морето ГЕРБ-ерите вече сложиха тигана, че и олиото. Смешници.

298

Анонимен

преди 12 години

Цветаноооов! Пак ли по млади пички, аааааааааа? А жена ти вкъщи да си дондурка бебето! Вече две години само изпразваш самосвала, *** как поне жена си не опази ве? Или това беше целта - тя да си е в къщи, пък ти да търкаляш герберките по провинцията?! Бах та в тариката!!!

297

85

преди 12 години

Ц.Ц. БЪДИ ПОНЕ КАТО Р.ПЕТКОВ .ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА .ОТ ВСЯКА ДУМА ПРОИЗНЕСЕНА ОТ ТЕБ Е ЗАГУБА ЗА ГЕРБ

296

Анонимен

преди 12 години

Давностният срок на вземанията на Топлофикация е 3 год. съгласно чл.111 "в" от Закона за задълженията и договорите и съгласно Решение 168 на Върховния касационен съд от 22.12.2009 г.. Не плащайте на ТЕЦ задължения над 3 год. ТЕЦ не могат да докажат такса сградна инсталация, както и надписаните си фактури и лихви. Освен това лихвите им са абсолютно незаконни и изключително завишени. Фактурите също. НЕ подписвайте никави документи, които искат да ви пробутат ТЕЦ за стари плащания - само тогава нямат шанс да ви осъдят. Делата им падат в съда.

295

Жоро

преди 12 години

Седнал ТИКВАТА премиер да ми обяснява от синия екран БЕЗПЛАТНО НЯМА на въпрос на една майка с две деца може ли да се живее с 240 лв каза - всеки според възможностите си !Да ама онзи ден Ромите в Филиповци получиха БЕЗПЛАТНО цял камион с праскови преди това с дини под погледа на полицията.Ще им строят и къщи ...Е хайде стига вече писна ми от вас.

294

Заразата ГЕРБ

преди 12 години

Предрешените милиционери на Цветанов се опитват да разпрострят комунистическата зараза ГЕРБ сред младите но края им идва.

293

винету

преди 12 години

млади кончета пият вода ,ВЕНСЕРЕМОС .пфу отврат

292

Дам

преди 12 години

Не гласувайте за тази партия! Ще има на листчето името на млад и непознат на хората и само след дни или седмици ще го сменят с голяма риба с опит в кражбите и далаверите!Само дето като не щем и БСП И ДПС , за какво да гласуваме в крайна сметка?

291

Жоро

преди 12 години

"защото от вашата работа ще зависи развитието на страната, заяви Цветан ЦветановКолко е заблуден само още верва ,че ще гласуват за тях хоратаОсвен *** на които неговите служители позволиха да крадат праскови.Останалите стотици хиляди ГЛОБЕНИ с новите глоби на ГЕРБ НЯМА

290

istinata

преди 12 години

revete si balgaria predi 89g beshe li v tazi razruha kakto sega ta tolkova kvichite protiv komunistite koito do togava y beha izgradili

289

до 295

преди 12 години

В момента нали не е комунизъм защо народа се евакуира от страната защо ГЕРБ вдигнаха Здравните осигуровки на Трайно Безработните от 10.4 на 16.8 и в резултат на което 2 милиона отпаднаха от системата колко пари щяха да влезнат ако се осигуряваха на предишната вноска. Колко глоби се вдигнаха Въведе се и данък колиба !!!Ромите обаче нито ЗО нито данък колиба нито ток,вода... плащатОпоскаха камион с праскови пред погледа на полицията преди това с дини.Това ли ви е представата за Демокрация !!!!!

288

СТРАНДЖАТА до 298

преди 12 години

Напълно споделям мнението ти.

287

Анонимен

преди 12 години

Млади ГЕРБ-ери ще стават кметовеЕ тва е. Хайде съфорумците тиквари да бързат за нова длъжност.В полза на отечеството и партията на Боко.Хайде нови комсомолци в атака. Постройте комунизма наново.И да не забравите да ми сложите СРС на компа ако говоря против вас.