449

Анонимен

преди 13 години

*** ***.

448

Българин

преди 13 години

А ти защо твърдиш, че съм турчин, само защото съм от ЦСКА?Нима и децата не знаят "суперзвездите" на кое отборче от покрайнините на София отиват в Анадола, където ги *** ***?

447

Анонимен

преди 13 години

A защо новинарите на написаха какво адско задръстване стана там??? и тези полицаи вместо да регулират движението се занимаваха с прасковите и ***???

446

пю до 454

преди 13 години

Ти нес е чуваш? Не ти ли е жал ад изтезаваш? че повечето *** са непукисти човекоживотни е фхакт, носят само ад и смърт на невинни хора от други народности, но никога не бих изтезавал човек по каквато ида е причина. Хитлеризма е адско зло, забавление със страданието ис мъртта. Че сред тях има много за разстрел е факт, защото са мародери, изнасилвачи, крадци, но не трябва да се изтезават, както в концлагерите! Ако е мародер - разстрел! Ако е човек, за уважение! да се изтезава е гадно!

445

до 452

преди 13 години

Макар че хората не са запознати тук, аз ще ги открехна....с това си свое изречение доказа че си оня от спортния сайт с ник Император, понеже само ти го повтаряш това като ***. Но по-важното е ,турчино че ти когато тръгваш да правиш "анализите" си за агитката на Левски..ТИ не казваш българи или част от тях бяха ***, а обобщаваш- *** на Левски или Сините ***....Не разграничваше хората. Разграничаваш ги отделно от темата с клишето което спомена.Колко си жалък, не е истина.

444

МЕНГЕЛЕ

преди 13 години

ЕХ АКО МОЖЕШЕ НЯКОИ ДА ОТВОРИ ОСВИЕНЦИМ ИЛИ БУХЕНВАЛД ЗАМАЛКО КОЛКО МАТЕРИАЛ ИМАМЕ САМО,ЕХ АКО МОЖЕШЕ......

443

Анонимен

преди 13 години

като гледам тоя на снимката направо му се моли. ау-ау. да излезе и да не краде. ние сме смешна държава.

442

Българин

преди 13 години

449 - за никого не е тайна, че макар не всеки лефскар да е ***, то всеки *** е лефскар.

441

никои

преди 13 години

ако беше да напишат акт за неправилен завой или превишена скорост,родните куки равни нямат,ама да опазят нещо от гадните ***,абсурд.никакви ги няма тази ***-милиционерите.

440

до 448

преди 13 години

Сега съм в София. Иначе съм живял в смесен район и знам какъв ад е с турските своеволия там.

439

Анонимен

преди 13 години

Тоя с ник Българин всъщност е един турчин привърженик на ЦСКА и който вкарва всичките левскари под един знаменател, като ги нарича ***. В един спортен сайт се изявява като Император. И този ако е Българин, аз съм куче. Този ли е българин бе, уважаеми форумци? Този, който заради ненавистта си към ФК Левски вкарва всичките му привърженици под един знаменател- ***.Тоя с кеф да го убиеш с някой салкъмово дръвче.

438

буба до 442

преди 13 години

ти от кой град си?

437

Българин

преди 13 години

439 - да - ние сме човечни и състрадателни и това си личи. Ако не бяхме, тая *** зараза нямаше да се разплоди до такава степен и да ни се качи на главите.Затова е крайно време да престанем да бъдем човечни и състрадателни към твари, у които няма нито човещина, нито състрадание:- Ако *** се мъчи да ви продаде нещо, не купувайте;- Ако *** проси стотинки, не му давайте, ако ще от глад да умира;- Ако имате нещо за вторични суровини, занесете си го до пункта сами;- Не хвърляйте в контейнерите нищо годно за ядене или употреба;- Пазете зорко имотът си, за да не могат *** да грабят;- Ако сте дискриминирани за сметка на гнусното племе, не мълчете, а си търсете правата, най-добре чрез съдът;- Преди да си платите данъците, намерете всички законни начини да ги намалите 10 лева по-малко платен данък от вас бутилка ракия по-малко за гнусния ***.Не забравяйте, че *** са ***, че оцелряват и се плодят като плъхове само защото ги храним. Не забравяйте, че ***, който ви продава нещо, го е откраднал от някой като вас или продава контрабанда, не забравяйте, че мръсното ***, което жално ви проси стотинки, утре ще граби и тероризира вашето дете, не забравяйте, че ***, дето ще ви отнесат старата готварска печка, се мъкнат с *** незаконнта каруца, водена от нерегистриран никъде кон, докато вие плащата данъци и вадите куп документи за малката булонка на детето си, не забравяйте, че тия дето ровят по кофите получават пожизнени помощи от джоба ви, късайки от залъкът на старите ви родители, не забравяйте, че тази страна е наша, а не на мръсните ***, които са единственото племе, несъздало никога нито държава, нито писменост поради вродената си непълноценност и негодност за нищо, не забравяйте , че вие сте господари и никой няма право да харчи вашите данъци против волята ви, за да храни тия, дето ви грабят и убиват.Нека нашата НЕТОЛЕРАНТНОСТ започне от днес.

436

от 444

преди 13 години

Не *** са толкова нахални за да издигнат свой кандидат за президент за България, не *** ръкопляскат подигравателно когато бг полицаи бият българи.Мечтата ми е да видиш кои са истинските окупатори. Надявам се....щом наистина си българин с промит мозък.

435

буба4ко

преди 13 години

Искам оставки на полицаи и техните шефове!Щом не могат си изпълняват задълженията - ОСТАВКА!!!

434

до 440 от 442

преди 13 години

Не *** ми казват че не мога си купя хляб ако не знам ***, не *** ми огласят по 3 дни селото на сватбите си със зурни и да не мога да спя, не *** ми се гъзят в центъра на София и усилват врещенето на цар Киро по мегафоните...

433

до 434

преди 13 години

Какво плащаш ти бе ***!Кой те знае какъв си ***.

432

до 440

преди 13 години

Разбирам *** проблем беее, но ти не разбираш турскияяяяя. Турци ще ни завладеят, не *** след време. *** ли си? Ако някой си мисли, че *** ще ни унищожат трябва наистина да е болен мозък. Турците вече си правят каквото си искат тук...образоват се по програма, финансират се джамии от арабския свят...бавно и постепенно Пантюркистката дъга ще бъде осъществена. *** са битов проблем, турците са национален....няма май как да го рабереш..???!! Жалко че няма си жив да го видиш.

431

ей ке-ле-ши

преди 13 години

2 тона праскови и 200 метра кабел на въпрос ли ги правите ?! Вие обрахте собствените си братя ,изнесохте в чужбина парите и спестяванията на хората ,продължавате да ги крадете , а на българина "най-големият му проблем са ***" ! Промити мозъци сте , или просто не искате да видите кой ви обира и последните стотинки !Няма по-сляп от онзи ,който не желае да вижда ! Слепи сте били ,слепи сте и слепи ще си умрете !

430

Българин

преди 13 години

437 - аман от такива като тебе. Не разбираш ли бе, че докато Българи и турци се караме, хъхрещата гнус унищожава България ???На мен всеки честен човек - Българин, арменец, турчин - ми е брат. Всеки мародер, крадец, убиец, *** - ми е враг.