104

Анонимен

преди 12 години

Станишев писа пет реда на Борисов iи аз пиша 5 реда на бсп:1. Да върне откраднатите миларди!2. Да се извини за убиствата на елита след 44 до 54 годиан3. Да върне откраднатите земи на баба ми4. Да се изивни на българския народ за геноцида провеждан срещу него от тройните разбойници5. Да спре да лъже, краде и дезинформира!

103

Анонимен

преди 12 години

Абе феновете на смешника Станишев,щом го харесвате толкова вземайте си го.Нас гейове не ни трябвят.

102

Анонимен

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП, Цецо Пудела е член на БКП, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!

101

Диагностик

преди 12 години

Вдетиняването, редуващо с деменция на Червената бабичка-БСП показва симптоми за напреднал стадий !...жалка картина, достойна за съжаление...малко и остава !

100

голямото рИване

преди 12 години

Един обикновен охранител се справя по добре с премиерството от наследствените шумкари..ами, браво !

99

Иван е разбран

преди 12 години

Tия верно Е**** Мамата на резерва. Милиартите изчезнаха с една магистралка и 2-3 градинки УНИКАЛНИ !!!

98

Тираджия

преди 12 години

Магистрали дайде на Боко да строи, не накакви си заводчета за ***

97

Анонимен

преди 12 години

Станишеф и Сополя ще ви яздят отново балъци,добре че отдавна вече не живея в чалгария...

96

Анонимен

преди 12 години

Бойко Цирея довечера пак ще се спука по ТВ-то да обяснява колко е нагъл някой, че го е хванал в лъжа! Аман!

95

ще го бъде 2 :

преди 12 години

Не се притеснявайте ***. Завод за *** ще има, а вие ще сте му първата и най-чакана от народа суровина за преработка.

94

за 92

преди 12 години

Че той не може да пише на български без грешки...хамстера де , къде си видял чужденец да може да напище повече от 5 реда без грешка ?:))

93

Боклукът на София е

преди 12 години

само една , от хилядите далавери за последните 20 г. На някои политици им вземат залъка от устата . Мъка !

92

от форумите

преди 12 години

***, десетки години грабиха и унищожаваха държавата и сега умират от омраза и завист, когато дойде един почтен и честен човек, който реши да промени нещата и сложи край на беззаконията и бандитството им.

91

Анонимен

преди 12 години

Правилно Станише! напиши му само пет реда, че Боко от повече получава главоболие! И не използвай сложни изречения, защото Боцето обича само простите, като него:)

90

Киро

преди 12 години

Обаче дойдат ли избори и Боко почва с тоя завод за ***,от 2005г. му прави първа копка.Ако има по-често избори сам ще изкопае основите за строежа :)

89

до 89

преди 12 години

Това може да се очаква, когато в политиката навлязат полицаи и милиционери - такива са преобладаващите коментари по случая. Наблюдатели напомнят, че местните структури на ГЕРБ са направени главно от Цветан Цветанов и в тях са включени много бивши служители на милицията и полицията, сега бизнесмени, чиновници и всякакви.

88

Анонимен

преди 12 години

От Боко лъжеца да искаш доказателства!!!!!!

87

до 51

преди 12 години

Бойко каза само, че любимата му книга е "Винету", когато е бил малък, но вие бесепедерасчета веднага, по типично сталинистки начин, както са ви учили в Москва, видоизменихте истината и се опитвате все още да манипулативен хората. Но дори да приемем, че е чел само тази книга, все пак е добре - Карл Май е добър и интересен писател. Но какво да кажем за вашият ЛЮБИМ *** - украинеца Серж, КОЙТО Е ЧЕЛ САМО ЕДНО СПИСАНИЕ през живота си - "Burda Moden", за да може да прави кройките на войнишките мундири и да пише после за тях :)))

86

Анонимен

преди 12 години

Ой на дядя гея,пак плаче чужд гроб този комлексар.

85

@

преди 12 години

К'во като е излъгал Бойко?Утре Делян Пеевски ще напише,че всички от опозицията са *** и всичко за завода за *** и орязаните 50 млн. ще се забрави веднага