113

Анонимен

преди 12 години

Какво има да се дискутира?Бойко и Цецо са ченгета мутирали в мутри и преструващи се на бизнесмени.Нормално е за тях да правят досиета за да изнудват, притискат и преследват опонентите. Това им е в природата.Това което не е нормално е да са на върха на държавата. Това е офицалното потвърждение, че мафията владее държавата.

112

бсп клонинги

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛЯТА С ЧЕРВЕНА ГНУС С ЧЕРЕН НАДПИС НА ИЗЦЯЛО БЯЛ ФОН ---------------------------Платените драсказчи на БСП, а те са 2-3 са учили в АОНСУ- училище за партийци, където имаше общо-взето само един предмет- "как да излъжем народа по-добре и да го оглупим по-резултатно"

111

Анонимен

преди 12 години

ДУМАТА СРАМ Е НЕПОЗНАТА ДУМА ЗА БОКО,ДЯНКОВ И ЦОЦО.

110

ff

преди 12 години

Срам нямаш плугчиева може ли такова дебелоочие

109

УНИКАТ

преди 12 години

АМА Е КРАСИВА БЕЕЕ, МИС ВСЕЛЕНА РЯПА ДА ЯДЕ,А УМСТВЕНИТЕ И СПОСОБНОСТИ НАДМИНАВАТ МАДРИТСКАТА *** КРАДЕЦ СИМЕОН И СТИГАТ ДО БОКО.ТОВА 4УДОВИЩЕ ДА НЕ БИ ДА ГО ПОДГОТВЯТ ЗА НЯКОИ ФИЛМ НА УЖАСА ИЛИ Е СЕСТРАТА НА ФАЗИМОДОЛ,А МОЖЕ БИ ИЗГОРАТА НА ТУРСКАТА ПА4А ДОГАН.

108

:-)))))))

преди 12 години

SPOKOINO MOGA DA POVARNA VARHU TAZI OTVRAT.

107

12312

преди 12 години

Само господ може да уволни ББ.... Но е задължително господ да се допита до ББ !

106

DO DIDO

преди 12 години

SKANIRAI SI ZADNIKA I 6TE GO POZNAE POLOVIN BG.

105

PUTEV

преди 12 години

DRUGARI PAZETE SE ZA IZBORITE,6TE OSTANEM BEZ ELEKTORAT V TEZI JEGI.

104

Dedo Ivan

преди 12 години

Хвани бат'Бойко - па удари Плугчиева!!! И двамата са от един дол дренки и най-вече- от едно котило!!! Простотия и гьонсуратлък се леят повече от 20 годин от страна на напълно измислени, но кой знае защо не случайни хора, определящи сами себе си като "политически елит"!?! Господ да ни е на помощ! След като продължаваме да ги търпиме и слушаме ежедневно простотииите им!

103

dido

преди 12 години

И аз получих този въпросник във Варна и не съм члнен на Герб .Изглежда някой е решил да ни изпрати този въпросник . Наистина за пръв път получавам токова нешо от Партия за цели 22 год и то от Централата на Герб в София е изпратин и има плик безплатен за обратна връзка така че е истина още е тук мога да го сканирам ама няма място в коментариите

102

zzz

преди 12 години

Вие само прочетете неграмотното изказване на Борисов с блузката с къси ръкави (така се прави на "народен" човек). А иначе няма съмнение, че Цветанов и Борисов, заедно с квачките Цачева и Фидосова (тази е опасна, с престъпни уклони) са в състояние да изфабрикуват точно такъв документ. Това е стилът на ченгетата и мутрите, а както е известно, нашият министър-председател е и двете! Питам се защо телевизиите непрекъснато излъчват просташките коментари на Борисов? Поне веднъж да го бяха коментирали!

101

ужаса Герб

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

100

Иван

преди 12 години

ГРАЖДАНИ,БЪЛГАРИ........НАРОДА СЕ СЪБУЖДА,ПРОГЛЕДНА,ВЕЧЕ РАЗБИРА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПЛАЧЕВНОТО СЪСТОЯНИЕ В КОЕТО СЕ НАМИРА.......БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛЯТА С БИЛБОРДОВЕ С ЧЕРЕН НАДПИС НА ИЗЦЯЛО БЯЛ ФОН С ТЕКСТ " ЩЕ УВОЛНЯ БОЙКО БОРИСОВ".........ВСИЧКИ МЕДИИ И ПРЕСА ПРЕДАДОХА ЗА МАСИРАНАТА,ЯВНО КООРДИНИРАНА АКЦИЯ,САМО ТОЗИ НОВИНАРСКИ САЙТ НЕ "ОБЕЛВА" И ДУМА.......АЗ ДНЕС СЕ НАЛОЖИ ДА ПЪТУВАМ И С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ 10-НА ТАКИВА БИЛБОРДА ЗА 100-НА КИЛОМЕТРА........

99

за 104

преди 12 години

а руските мекерета дето ни продава на русията от 130 години какви са, ''демократе'' с г*з червен......

98

СУМАГОЧИ

преди 12 години

навсякъде по света се събира информация за опонентите, в ерата на Уикилиикс живеемно старата *** чак сега разбрала и открила топлата вода

97

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията ! Нещо повече - те са пълно отрицание на демокрацията, а това че слушкат ЕС, Израел и САЩ, съвсем не означава, че са демократи. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !!! Милиционер и демократ са антоними. Няма бивш милиционер ! Това си остава за цял живот. Изкривяване на психиката ... :) Това показва, че ГЕРБ е излязла от утробата на БКП !

96

за 95

преди 12 години

Мило дете, за червен се гласува - ако си им роднина, ако ти плащат заплата или ако си мнооого проста....Та ти от кои си ?

95

az

преди 12 години

ПИСНА МИ ДА ЧЕТА КОЙ КАКВО КАЗАЛ!!!!ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И СВЪРШЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО!!!БАТИ ПОЛИТИЦИТЕ СКАПАНИ. САМО ПЛЯМПАТ ГЛУПОСТИ. АМА И МЕДИИТЕ СА ЗА .....!

94

Анонимен

преди 12 години

Да наистина, че всичко се режисира от БКП/БСП и бившите офицери на Държавна сигурност. Сега те са мастити бизнесмени - мулти милионери и няма току така да клекнат пред Бойко. Но на есен всичко зависи от хората, ако вече са прогледнали, България ще продължи с напредъка си, ако ли не се връщаме пак в Глуха на пост комунистическия зъл капитализъм на Банев, Ковачки, брата на Станишев, брата на Милен Велчев, Ив. Костов и др. и др. известни другари.