183

дуче Михо

преди 12 години

Ще ви стрием като дървеници,червени ***!

182

Анонимен

преди 12 години

Като гледам тази мазна и отвратителна физиономия,се сещам,че както той прави нищоговорене и не му разбираш мисълта,така и коментара към операция "Шок",нищо не ми говори-за кои се отнася,какви престъпления са извършили,в какво ги обвиняват и накрая пак ще кажат,че операцията е пълен провал и пак "Ние ги хващаме,а те ги пускат!"

181

Медиен герой

преди 12 години

А операция *** нама ли да има?По-нещастни същества от тая гербаджийска пасмина никога не са ни управлявали.АМАН!

180

BIG AL ...:))))

преди 12 години

Днес опандизиха : златевчето. , *** , черепа , цветито, цекоминевци , всички ДС-кандидат кметове на ГЕРБ , андрейивановци , тъщата на ЦВ., Р.овч. , малко руски агенти , Сикаджий и ИПОН- джии , пашата и баневци ...Боко отиде да удари едно мачле ..:)))) и да поиграе голф с гергов ...::)))))

179

Анонимен

преди 12 години

Сеа да ви кажа, ако не знайте...Преди старта на операцията се предупреждава който трябва да не се вясва където не трябва ... и вълка сит и агнето цяло ... Това за лековерните и наивните смятащи, че те съга ше изловим всичките престъпници

178

Дарител за ГЕРБ/МВР

преди 12 години

Цецоооо, много те моля, не ме закачай, аз ще си внеса таксата в касата на ГЕРБ! Само ми пропуснете двете тирчета с цигарки, те всеки момент ще дойдат на границата! Имам и едно корабче с амфетаминки, от него също чакам приходи, вашата част ще е още по-голяма!

177

Анонимен

преди 12 години

Приятел , не ги пуска Цветанов , а корумпираните съдий назначени и обслужващи интересите на ГОЦЕ , още ли не си го разбрал ???

176

тома неверни

преди 12 години

хехее,36 гръмко заловени лица,след 2 дни,тихомълком освободени 40(4 бройки са остатъка от предните 25,от предната гръмка акция)

175

Анонимен

преди 12 години

Ченгета контролират подстъпите към Варна заради "Шок"Търсят се хора и автомобили, обявени за издирване по линия на Шенгенска информационна системаКонтролно - пропускателни пунктове са изградени на входно изходните точки във Варна и областта във връзка със специализирана полицейска операция Шок, която се провежда на територията на Варна и страната.До момента са задържани 36 души.Операцията е разпоредена от главния секретар на МВР. Работи се основно по търсене на лица и моторни превозни средства, обявени за издирване по линия на Шенгенската информационна система /ШИС/.Полицейско присъствие и контролни пунктове са изградени и в областта, в операцията са включени и Районните управления извън Варна. Операцията продължава и в момента.Засилено полицейско присъствие има и в Благоевград, Бургас, София, Пловдив.

174

rock-n-rollah

преди 12 години

Цветанов, колко от тия задържаните ще ги пуснете след 24/48 часа?

173

Анонимен

преди 12 години

Чудно ми е защо не направят акция "джебчийте", "цигари менте", "обирджийте". *** гета врят и кипят от продавачи на цигари без бандерол, от джебчийки и т.н. Какво го грее обикновения гражданин тези напудрени и помпозни акции, след като обикновения човек може да бъде преджобен в градския транспорт, на улицата, нападнат и бит, изнасилен и т.н. Нещо симулират работа която има ефект "0" върху 95% от населението на страната.

172

Тъп Герберист

преди 12 години

Искам да поздравя премиера Бойко Борисов, че вчера вкара два гола.

171

Samo minavam

преди 12 години

Само така Цецо,разкатаи им маиката на ***.

170

Анонимен

преди 12 години

Браво Цецко, страшен си! Единственият ефект от операцията ти е, че има километрично задръстване във Варна на изхода за Златните и чужденците гледат с едни очи като палачинки.

169

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя тъй и тъй са го снимали, защо не са го арестували овреме? Ами тепърва трябва да се губи време и да се харчат средства, за да си отиде на мястото - в пандиза!

168

Да,но

преди 12 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ

167

до 165

преди 12 години

Пожарникаря тихо че помним кой пазеше Тошо толкова години.

166

Анонимен

преди 12 години

ЦВЕТАНОВ-един успешен министър !

165

Пикла

преди 12 години

Не бе 163, не ме е страх и не съм червена ***, защото не съм от вас. Страшно ми е смешно. Втори килоти сменям - напикавам се от смях с Цецо. Страшен комик е! Даже е траги-комик, но пас си е много смешен. И всичките ви е сте смешни. Погледни Фидосова - ми тя един Оливр Харди. Погледни Лъчо Мозъка - ми той един Остап Бендер, погледни Цецо - и се сети за Джим Кери и "*** ми говори"

164

галактика

преди 12 години

След шок трябва да последва и ужас. Обикновенно след *шока* следва *разболяване и лечение*...