269

just me

преди 12 години

Много е лесно да се криеш зад зле написани закони и да тълкуваш нещата както си искаш. Факт е, че взимам по-голяма заплата от съдия ама не мога да си позволя къща на морето, няколко апартамента, имане направено от игра на борсата (ама кви са икономисти нашите магистрати) и едновременно да съм социално слаб. Само *** би повярвал, че нашата съдебна система не се продава, когато всичко друго в БГ си има цена.

268

ФЕРО

преди 12 години

Пуснете хората!

267

как вървят апартамен

преди 12 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

266

например в Либия

преди 12 години

Ще направим всичко възможно тези лица да бъдат съдени навън, например в Либия, защото тук получават потупване по рамото да продължават в съшия дух, посочи Шестака.

265

Станислав

преди 12 години

И понеже споменах КрасьоЧерния, ето ви пример за въпиюща неграмотност на полицията. Съдийските имена в тефтерчето на Красьо са само улика за престъпление, корупция предполагаемо. Но никой съд не осъжда за улики. Съдът осъжда за ДОКАЗАТЕЛСТВА. "Господин Х в качеството си на съдия е извършил 1во, 2ро, 3то и т.н. което е престъпление по член, алинея, параграф от НК." И когато се съберат достатъчно доказателства за да може да се произнесе горното изречение, тогава се пристъпва към арест.

264

цецо

преди 12 години

"Искам да благодаря на моя голям приятел Лазар Груев ..." Ама ясно- Владимирка е била само за пълнеж....

263

Поредната партенка

преди 12 години

Поредната партенка на Цецо Лъжецо! Вземат от списъка някои от най-примитивните криминални елементи, скалъпват от тях опасна банда, и им пускат платен агент-провокатор от башибозушкия контингент на Цецо Шестака. Провокаторът ги залъгва да оберат някоя банка. Балъците се хващат на въдицата и подготвят, както виждаме, по най-дилетантския начин обира. Идват храбрите биячи на Цецо Апартаменто, арестуват ги и Цецо Пудела прави грандиозни интервюта по платените кабеларки, и отново, с пяна на уста, насъсква срещу всички, които няма да гласуват за тиквения герб. Постановката е слабоумна, тривиална, лишена от фантазия. Цецо да си подаде оставката!

262

Глашатай

преди 12 години

Браво Цецо, бой по канчето . . . .

261

Анонимен

преди 12 години

ДО 268 ИСТИНАТА Е ЧЕ АКО СЕ ЗАБРАНЯТ ПАРТИИТЕ ( КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ) И СЕ ГЛАСУВА САМО ЗА НЕЗАВИСИМИ ДЕПУТАТИ А ТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГЛАУВАТ СПОРЕД УМЕНИЯТА И СЪВЕСТА СИ А НЕ ДА СА КАТО КУКЛИ НА КОНЦИ НА ЛИДЕРИТЕ НА ПАРТИИТЕ

260

пирамиди

преди 12 години

пирамиди , фараони, и балъци, за милиони, куче влачи рейссс мира няма еййй, я ми дай мале тънката пушка...

259

Анонимен

преди 12 години

Добре де, значи като граждани трябва да си извоюваме това право, за да може да излезем от порочния кръг.

258

Анонимен

преди 12 години

ДО 264А БЕ ЧОВЕК НЯМА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ АМА ЦЕЦО Е *** И НЕ ГО ЗНАЕ ! ОСВЕН АКО НЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И НЕ СКЛюЧАТ СПОРАЗУМЕНИЕ СЪС НЯКОЯ ДРУГА СЪДЕБНА СИСТЕМА КОЯТО ДА ГО ОСЪДИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ! щОТО НЯМА КАК ДА СЪДИ БГ ГРАЖДАНИН ПО ДРУГ ЗАКОН! АМАН ОТ ПРОСТОТИЯ ТОВА ДА НЕ ФУТБОЛ ДА СИ ВИКНЕМ СЪДИЯ ОТ ФИФА

257

Станислав

преди 12 години

Тъпите селяци, чалга - герберасти, гледат как Цецо кърши ръце и се вайка, че нищо не може да направи срещу съда и почват да псуват и кълнат корумпирания съд. Че е корумпиран такъв е. Доказа го случаят "Красьо Черния". Точно работа на полиция и прокуратура е да разкриват престъпни връзки между мафия и съд. Така че Ц. да не се вайка, а да се хваща на работа. Може и да си спомни как италианската полиция и прокуратура преди 15на години изправиха пред съда цяла кохорта корумпирани съдии.

256

Анонимен

преди 12 години

ДО 261МОЖЕ НО ТРЯБВА НЯКОЙ ДЕПУТАТ ДА ГО ВНЕСЕ ОТ НЕГОВО ИМЕ ИЛИ ОТ ИМЕТО НА ДАДЕНА ПАРТИА ПРЕДТСАВЕНА В ПАРЛАМЕНТА ЗА РАЗГЛЕЖАНЕ И ДА ГО ГЛАСУВАТ! САМ СЕ СЕщАШ ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ТЕ СА ТАМ ЗА ДА СЛУШАТ И ДА ИЗПЪЛНЯВАТ А НЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА

255

сервират всеки ден &

преди 12 години

Политтехнолозите на тиквения герб така са се изчерпали, че ще започнат да ни сервират всеки ден "залавяне" на обирджии на банки. Които обирджии предишната вечер са били "заловени" и отново освободени, за да ги заловят следващия път.

254

Анонимен

преди 12 години

Не може, лобистките закони ги предлага Искра Фидосова, а нея трудно мовем да я преместим от заетото място.

253

Анонимен

преди 12 години

Не може ли граждански организации постоянно да предлагат закони, за да може да раздвижим тази пасмина да работи малко повече за народа.

252

32

преди 12 години

боби мир на праха му,а *** *** абсолютно всичките само за ***

251

Анонимен

преди 12 години

До 254 То това е проблема че брак няма ! такива са правилата сиреч ЗАКОНИТЕ! ТАКИВА ЗАКОНИ СА ГЛАСУВАЛИ ДЕПУТАТИТЕ ! КЪДЕЕТО В МОМЕНТА ГЕРБ ИМА МНОЗИНСТВО! ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА И НЯМА СЪДА ДА ГИ ПУСКА !

250

Анонимен

преди 12 години

Добре де, нужно ли е един закон да бъде предложен само от група депутати?Един закон може да бъде предложен и от група граждани и внесен в Народното събрание за гласуване.