232

мм

преди 12 години

до 241напиши първите 7 обещания, че почват от 8 май..

231

85

преди 12 години

БТВ И в.СТАНДАРТ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДЕНЯ БЕЗ ДА НАПРАВЯТ НАКОЛЕНКИ.ДАСТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ЗАМЕНКИТЕ НА БАТКОВ КРАЙ МОРЕТО.

230

Кантаров

преди 12 години

Нека обявим месец юли за свободен от новини за политици:Борисов, Сидеров, Костов, Доган, Станишев и други подобни.Това да е тест за въздържаност на медии и журналисти, а и ще видим дали политиците ще издържат без внимание.

229

Тракторист

преди 12 години

Точно това всекидневно говорене за Борисов показва, че за първи път България има работещ премиер, а не мижитурка, която я командават дистанционно. Всички знаеха, че Трактора си правеше каквото си иска по времето на управлението на БСП и Станишев само дето не му козируваше. До там се бяха разпрострели пипалата на Октопода, до самия връх на държавното управление. И сега тези същите искат пак някой като Сергей да е премиер, за да си разиграват коня, за това е цялата тая атака с/у Борисов.

228

ТЕМА ЗА 5-ТИ ЮЛИ

преди 12 години

0 Изминаха две години от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено! 9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено! 10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено! 11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено! 12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено! 13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено! 14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено! 15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено! 16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено! 17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено! 18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено! 19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

227

?

преди 12 години

Ако не за Бойко за кой да говорим?За Костов манг***?За серГЕЙ пед***?За Янка Янева?или .....?

226

До 216

преди 12 години

На Меркел, Саркузи и......им харесва не Бойко, а възможността да бъде манипулиран. Когато имаш натрупани прегрешения лесно ти дърпат конците. Но в деня на изборите ние сме хората , които гласуват.От нас зависи дали ще се оставим да бъдем манипулирани или ще използваме разума си , за да изберем хора, които умеят да ръководят , хора които ще създадат условия всички ние да заработваме повече средства и да постигнем по-висок стандарт.

225

Анонимен

преди 12 години

Слагаш рька на сьрцето и решаваш сам за себе си ,по добре ли ти е живота от преди ако ти е подобре гласуваш за него ,ако не тьрсиш друг....

224

Davaite

преди 12 години

polapaite mi go, pak shte glasuvam za Boiko ;)

223

Анти-комунис

преди 12 години

България може да се оправи, ако махнат всички *** и ги откарат в някой концлагер!!!Промити мозъци сте вие ейййй...

222

mitko__g@abv.bg

преди 12 години

Няма да сте вие със сигурност, ***!!!

221

Анонимен

преди 12 години

I kwo,Delyan Peevski 6te prodava beli listove vmesto vestnici?

220

До 220

преди 12 години

Ако си прочел, това което съм написал, щеше да разбереш, че от тримката юнаци на снимката не се очаква да копат и режат лентички , а да мислят, да анализират, да предлагат решения.С една дума да управляват, ако ти е ясно що е това управлението?

219

Анти-комунис

преди 12 години

223 номер, ти си пълен психопат,ходи се прегледай комунисче долно ****ЕРАС

218

Анонимен

преди 12 години

Боко Магистралата

217

до герберка

преди 12 години

Пиши на кирилица бе неграмотно животно.

216

пак аз

преди 12 години

200+ коментара и никой не забеляза важната новина. е това е положението..... да ви кажа малко ни е теглото, още ни трябва. тъжно е, че една хилядолетна държава остана без народ.

215

gerberka

преди 12 години

ne stawa bez boiko zawigadat mu na harizmata.ce ima samocuwstwie neka ima.no nama magnit kato negowata licnost wapreki wsicko

214

до 221

преди 12 години

Не вие герболезите сте адски кухи.Не е бесепарски сайта бе папур.Просто хората не харесват пожарникарски маркучи и прости физкултурници.

213

nikolai

преди 12 години

VREME E GERB DA SI HODI !!!!!!!!!!