13

османчо

преди 12 години

няма нищо, което да е завинаги... исляма е една голяяяяяма заблуда и колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре. Но не на всеки е дадено да вижда, макар и да гледа с очите си, тъй че кротни се малко. Ти показал ли си си нослето от дпс стаичката в коят вероятно си наврян? Комплексирания ти мозък може ли да асимилира какво се случва в Ислямските страни като Сирия, Иран, Египет... дори те се пробуждат и реформират, което не се харесва на ислямистките ти братя.. и техния ред идва, стой и гледай

12

агент Гоце

преди 12 години

Къв е Тоя *** ве?

11

ЛЕ-ЛЕ, ГОЛЕМА РАБОТА

преди 12 години

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРА, ЗА КАКЪВТО СИ ИСКА....!ТОВА Е СМИСЪЛА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!ВЪПРОСА Е :...ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ....А ,НЕ ЗАЩО ДА СЕ КАНДИДАТИРА...!НЕКА РЕШАТ ХОРАТА!!!!КОЙ , ГО Е СТРАХ ОТ ХОРАТА И ТЯХНОТО МНЕНИЕ......ХАЙДЕ, ОТГОВОРЕТЕ СИ СИ???!!!!!ЩОМ МОГАТ ЗАТВОРНИЦИ , УБИЙЦИ И ЯВНИ ДОНОСНИЦИ НА ДС ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ .....ЗАЩО ДА НЕ МОГАТ И ...ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА??!!!!

10

Осман

преди 12 години

Оплачете се на Болен Лидеров,мишки атакистки!!!Исляма ще властва отново по тези семи-този път ЗАВИНАГИ!!!!

9

Иван Костов

преди 12 години

СДС ИДСБ са ковачница за кадри на ДПС!!!Гордеем се с това ,и се надяваме един ден,когато бъдем отново част от Турция агите да ни го признаят!!

8

вай вай

преди 12 години

В старопрестолния град кмет от тази антибългарска партия е кощунство.поредната подигравка на кликата дпс....

7

коня

преди 12 години

Такива фурнаджийски лопати немога направо да ги дишам... Кой нормален, нормален де... ще гласува за продажник като К.Костадинов. Не за кмет, за затвора трябва да си запише час... продажни нещастници, които искат да се пласират на всяка цена - сдс, бсп, дпс, герб, атака и сие.... хора без морал, без доблест, но какво е това?! много от тях дори и не искат да си спомнят смисъла на тези думи. Но ще дойде видьов ден....Няма партия, която да е направила живота на народа по-цветен... България над всеки

6

Българин

преди 12 години

Турчин-депесар кандидат за кмет на старата българска столица - Велико Търново! Лелее, той надмина двамата братя, които искаха да основават партия Отоман! Все едно Ахмед ага да се кандидатира за президент!Търновци, дотам ли я докарахме?!

5

електорат

преди 12 години

Този в името на властта може и майка си да е...е ,а съм сигурен ,че и той не обича турците!!!!

4

bolqri

преди 12 години

ДПС отдавна работи във Велико търново-много систематично, с много пари. Явно са решили да търгуват подкрепата, която имат. Отдавна са фактор в изборите, благодарение на модела "Рашев".

3

болярин

преди 12 години

Само Етър, оле!

2

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ТЕЗИ ОТ ДПС СА ЛУДИ!!! КАК МОЖЕ ДОРИ ДА СИ ПОМИСЛЯЯТ ЗА ВЛАСТ В НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ ГРАД!!! ТОЗИ КАМЕН ДА СЕ ХВЪРЛИ ОТ БАЛДУИНОВАТА КУЛА В ЯНТРА!!!!

1

petroff

преди 12 години

Оправете заглавието, че сега е ДСП, а трябва да е ДПС.