250

черноземски

преди 13 години

всеки се занимава с това което може примерно тя играе тенис вие *** и прости злобари пишете в чата други спасяват човешки животи всеки според възможностите

249

257-ми е прав

преди 13 години

Да отиде да даде нещо за сираци, за болници...и т.н..Да направи нещо за хората, въобще толкова бедни и болни хора има. Е тогава ще я възхвалявам и почитам.Ама на много от вас ви е трудно да възприемете това,да си дадете парите за благотворителност. Иначе се изкарвате големи патриоти.

248

Анонимен

преди 13 години

И какво толкова сте се прехласнали бе хора? Цвети та Цвети... Бог ми е свидетел,че нито и завиждам,нито ме интересуват парите и,дори ми е симпатично момичето,но все-пак това е само една игра-получава ръкопляскания и нищо повече.Вие какво вече се превземате все едно от това зависи бъдещето на планетата.Хайде направете и един паметник и се кланяйте цял ден пред него.Що за "велик" успех е да победиш в някаква игра?Да направи нещо добро за хората,да спаси живот,да нахрани някого-това е да си велик!

247

до Стефи

преди 13 години

Точно това ти казвам,че не съм получавал нищо а и нищо не им искам. На различни езици ли говорим?Просто няма правда в тоя живот,това е .Можем да се прекланяме пред хора като Левски и Ботев ама пред тая с жълто на устата,никога!

246

ля ля

преди 13 години

ура за Цвети! мачкай Цвети! за финал и що пък не купа !!!!! ние сме с теб !!!!!

245

d

преди 13 години

браво цвети все така до върха

244

Тъпите коментари

преди 13 години

Са на платените хора на Гоце и серГЕЙ. Тези хора само злоба могат да сипят.Те не се радват на нищо. *** в България колкото искаш, най-добре е да не им обръщаме внимание.Браво Цвети, нормалните хора те харесват и се радват заедно с тебе.

243

РАЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

230 НЕ Е ЧОВЕК

242

Стефи

преди 13 години

За 246: Жалко,че си правил всички тези неща само, за да те потупат по рамото...или за пари,за които говориш непрекъснато.И поради липсата на облаги, оплюваш едно момиче, което прославя България, така ли???..не разбирам такива хора.

241

249

преди 13 години

ами ми припиши й тогава апартамента си,шмат

240

А така

преди 13 години

Браво на Цвети.И предишния път когато побеждаваше се чуха противоречиви коментари.Аз съм щастлив и горд.СТАТИСТИКА в 227 е казал всичко.Това за третата група най-много ме изкефи.Но като погледнеш това дали наши спортисти,специалисти,музиканти и прочие постигат признание и успех у нас и по света,с нищо не променя жалкото съществувание на ***.На бай *** не му пука за международното положение,но и на международното положение не му пука за бай *** се пееше в една песен.И пак УСПЕХ ЦВЕТИ!

239

сс

преди 13 години

малииии кви коментари. що така бе хора

238

sev

преди 13 години

Браво на Цвети,върха е да имаме един истински герой най-сетне,а не измислен от някой жълт вестник.

237

до Стефи

преди 13 години

Аз ли какво съм направил? Ами например съм работил 30 години, като имам и безвъзднездни работни дни за строеж примерно на читалище, гасене на пожари и помагане при наводнения!!!!!!! Дори едно потупване по рамото не съм получавал.

236

varnenski glarus

преди 13 години

iskame q gola!! oohh aaah mmm YEAH daite daite aaaaHH!!

235

Въпрос

преди 13 години

до 242: Радвайте се ,няма лошо,тъжното е че колкото и да четкате тая ,пак ще си легнете със скъсани и празни джобове . Тя си *** и си печели доларчетата а вие си викайте УРА.

234

Стефи

преди 13 години

Не съм от ничий щаб, не го познавам момичето. Не разбирам защо си толкова настроен срещу нея? Какво си направил ти за страната си??Просто се гордея, че е българка и показва на всички какво е да имаш талант и въпреки условията тук, да играе на тяхното ниво!

233

за 234

преди 13 години

Бакшиш, ние можем да се радваме и без да сме прекарали някого... съмнявам се, че ме разбираш

232

Отговор

преди 13 години

Да,да, какво толкова е направила? Разбирам да е спасила хора,да е направила нещо за държавата или за света ,че да я хвалят толкова.Еми за тази си работа взима кинти,какво толкова!

231

контравъпрос

преди 13 години

234-ти,А на какво да се радваме?На лентичките на Бойко ли?Пиронкова поне постига нещо реално и със собствени сили,а не е само на думи...Същото се отнася и за всеки успех на Български спортист или отбор.И печелим това,че хората научват и нещо положително за България,а не само простотии и че тук живеят завистливи и мързеливи хора...