420

COPY

преди 13 години

BIG AL ...."Дневник" май , най-после се събуди...Нещата вече наистина НЕ са безобидни..Изгражда се схемата , паяжината, конструкцията на МУТРЕНСКАТА , МАФИОТСКАТА държава..Там - доновете на мафията , наистина непрекъснато "дават"- благодеяния :))) Някои дори - от собствените си пари - правят дарения - за стадото - да е доволно..Ще има и "увеличение" на минималната заплата, но никой не пита в тези държави- откъде са милионите на самата мафия - тимаджий, златевци , цветита , герговци и т.н...Нито някой от "властта" пита , нито самата власт ги търси , нито им пречи - да се увеличават..Това е сливане, конвергенция на мафията с властта ..Това става СЕГА у нас ..С просташки усмивки и дебелоочие, с резане на лентички , с АЗ- дадох , направих , изградих - и в същото време - хората на мафията - вече ще са и кметове и депутати , и областни ..Връщат се старите практики - една партия завладява ВСИЧКИ власти - и се стреми да го направи ..Това , разбира се , е напълно в стила на мафията-червена и преди , и сега ..Този тип просто изгражда такава "държава"" ..Време е гражданското общество , гражданите , свободните - да се събудят в България !!! Този тип става опасен за нашите граждански права, за нашето бъдеще и това на децата ни ..Маймуните не са толкова безобидни , колкото изглеждат..Те просто искат България да стане - планетата на маймуните ..Двама души правят цяла Русия на маймуни, та камо ли малка България !! .А че -***, ипонджии, златевци ,герговци , баневци , гоцета и гоцевци , дс- мутантите ,симеоновците - са маймуни ,жадни за власт- не трябва да има никакво съмнение..Тези стават опасни и е време гражданското общество да се събуди ..Нямаме друг избор ..Протегнали са мафиотските си ръце - навсякъде и за всичко !!!.

419

Анонимен

преди 13 години

Лузъри бол. Слава Богу нормалните сме повече. Иначе с предлаганите за дискутиране теми ясно се потвърждава профила на инициаторите - сергийни търговци на кавьорчета: "Ловец с пудел дебне патоци" и без касови апарати. Дали ще пишете за Борисов не е толкова важно за обществото, а за вас, за да се преброите скопените зайци. Следващата инициатива ще е парад под знамето на дъгата с вождове Кадиев и Добрев и режисьор Корумбашев. Аферим по коалиционно!

418

Анонимен

преди 13 години

Съселът пак се е активизирал по новата си предизборна кампания...

417

ББ

преди 13 години

За сините и червените комунисти. Казвал съм го , но пак ще ви го набия, като *** в стара каца...Хванете ме за дедовия,но здраво дръжте, понеже съм го намазал с мас.....мога да ви дам и 2-та си картофа отгледани с много грижи.Ясен ли съм ? Амин..

416

До Амончо Ра

преди 13 години

А бе ти трябва да си голям ***. Със сигурност ти е ампутиран половината мозък или си без една ръка. Някой ти попречи да придобиеш образование или специалност та си такъв некадърник. При мен общият работник взима 660лв. и го осигурявам на толкова, но срещу това дава качествен продукт. Ами като си се осигурявал на 240лв. каква пенсия желаеш. *** при Че Гевара да ти даде повече. Аман от недоносени мендили.

415

до 434

преди 13 години

не знаех че толкова взимаш. съжалявам, че си се родил некадърник

414

Nerealen

преди 13 години

Лелее, какви глупости се изписват заради някаква закачка! Какви комунисти, какви демократи! Самият Боко е бил заклет комунист, а колко от вас са били тайни врагове на партията, че сега се пъчите като първи демократи. Същи слънчогледи!

413

ля ля

преди 13 години

само на тези статии с бате ти бойко има реклама с nivea?!?!?!?xaxaxa

412

до 423

преди 13 години

прегледаи се момче,я си представи че ти няма нищо.Взимаи мерки от рано еи

411

Amon Ra

преди 13 години

до 423, ***, чувал ли си за заплата и пенсия ???? Къде в Европа вземат 240 лева заплата и 130 лева пенсия ??? *** смотан. Гнус ме е от *** като теб. Затова и си обречен да си останеш там , където си роден - в ***

410

Анонимен

преди 13 години

BKP i BSP si otivat bezslavno..poslednite utrebki sa edna chervena metresa i edin bezraboten gei !!!!

409

Анонимен

преди 13 години

спомняте ли си комунистите колко бяха огладняли по едно време чак си бяха закрили вестик Думае, точно това се очертава пак да се случи в най-скоро време за това са тези кампании антибойкови защото им взема салама от пицата а в скоро време и подложката

408

злт

преди 13 години

прави ми впечатление тези които много са крали преди и ББ им спря далаверите като ги погна с данъчните, сега най-много реват че сме обеднели откакто Бойко е на власт

407

Анонимен

преди 13 години

глупостите на някой партиен пиаротърват ли *** парата умира борбата

406

Анонимен

преди 13 години

Zirk !!!4500 vav Feecbook sa protib B.Borisov ....a 4 500 000 v Balgarija sa za nego !!!!Goljam zirk !! Goljama novina !!

405

Анонимен

преди 13 години

по-добре в телевизията отколкото в гей клубове. нека всичко да е прозрачно

404

до 423

преди 13 години

Ти си болен пич *** се прегледаи, за какъв ръст на заплатите говориш хахаха *** герберски.....

403

Анонимен

преди 13 години

Боце го е сграбчила яко параноята! Един влюбен в себе си човек ,който на ден минава през 4 телевизии,5 радиа и 10 вестника...Дори и в мокрите си сънища тоя *** не е сънувал,че *** ще го изберат за водач на глутницата им...*)))

402

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

drugariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,svar6vate se s vseki izminal mig.

401

Анонимен

преди 13 години

ЗА 420В ЕВРОПА ЛИТЪР БЕНЗИН Е 3,80 ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЪРЦИЯЦЕНИТЕ НА ЦИГАРИТЕ СА НАЙ НИСКИ В БГСЕГА ЩЕ СЪДИМ СТАРОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ОТКРАДНАТИ 1,5 МЛРД ЗА АЕЦПОСТРОЕНИ И СТРОЯЩИ СЕ МАГИСТРАЛИ КОЙТО 60 ГОДИНИ КОМУНИСТИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ЗАПОЧНАТИНФЛАЦИЯТА НАИ НИСКА ЗА ЕВРОПА И НАЙ БЪРЗ РАСТЕЖ НА ЗАПЛАТИТЕНА ДРУГИТЕ ТИ ЛЪЖИ НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ТИ ОТГОВОРЯ БОЙКО Е ВЕЛИК