71

КОГАТО,

преди 12 години

ЦъФНАТ ТЕМЕНУГИТЕ .....,ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ..ДРУГИТЕ !".....И.Й.Костов"

70

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Всякакви коментари са излишни при ГЕРБ !Единствената думичка за тях това е !ОСТАВКА

69

миро

преди 12 години

оставката на този кабинет наистина е задължителна да я поизкаме Българи !!!

68

НАЛИ,

преди 12 години

....ВИДЯЛ Е ОТ ....И.Й. КОСТОВ ...!

67

Илия до 30

преди 12 години

НЕКА да е копиран, аз по точен и директе въпрос с отговорите не бях виждал-БРАВО, БРАВО

66

до 30

преди 12 години

твоите пари (пенсионният фонд) ги изнесе партийният секретар Огнян Дойнов в куфарчета. сега тези пари влизат в България все едно са чужди инвестиции,с които Бойко много се гордее. А това са българските окрадени пари.

65

Анонимен

преди 12 години

Омръзна ми да го слушам този черен ***! Знаел нещо за някого, ама няма да каже за кого! Какъв смисъл има от такива изказания освен да си прави ПР!

64

Анонимен

преди 12 години

За 49 Какъв си ти бе ,мишок? Да не си измислил квантовата теория , или си компютърен гений? Как си позволяваш да ругаеш един отруден човек? Защо се гавриш с болката на тоя човек? Зад кого заставаш-зад Цветелина,Златев,Ганчев, Овчаров,Борисов,Петков,Костов......и стотиците други ,които с " МИСЪЛ" ограбиха България? Представям си те... с евтиното лъскаво костюме,с ярката вратовръзка и наведената пред шефа ти поза. Нагло творение ,на една нагла епоха.

63

ГЕРБ си отиват !

преди 12 години

Щом Костов ги подкара на шамари, значи ГЕРБ са пътници. Ако не друго, Костов е най-печеният ни политик и рядко греши в прогнозите си. Явно ГЕРБ и мандата няма да изкарат !

62

54,41 и т.н.

преди 12 години

Не се засягай, но вероятно си душевноболен...,ако Б. Борисов разчита на такива като теб, леле мале :)Като за начало Кирилицата е азбуката в БГ, научи български !Мутрите са функция на БКП и трансформацията на национ. капитал в частен, любимият ти примиер Борисов е част от това статукво !Не съм си и мечтал да ме управлява мутра с огромно АЗ, с непредаден партиен билет и лицемерно поведение !Искам нормално общество без да ми се налага да ме връщат по ТВ-то 40г. назад с ленти и копки !!!

61

an

преди 12 години

ДО 49. ТОЗИ КАКТО ГО НАРИЧАШ -***- ПИШЕ СЕ -КОМУНИСТ- САМО ПО ПРАВОПИСА ТИ СЕ РАЗБИРА ЧЕ СИ МНОГО УЧЕН БИЗНЕСМЕН. ТЕ ПО ПРИНЦИП ВСИЧКИ СА ЗАВЪРШИЛИ ИЗГОРЕЛАТА ГИМНАЗИЯ. ТА ДА СИ ДОЙДЕМЕ НА ДУМАТА. ТОЗИ ЧОВЕК И ТАКИВА КАТО НЕГО СЕ ПЕЧЕХА С ТРАКТОРИТЕ ПО ПОЛЕТО ЗА ДА ЯДЕТЕ ХЛЯБ ТАКИВА КАТО ТЕБ.

60

коментар 30

преди 12 години

е много точен , въпреки че е копиран от сайта - афера

59

Смешни сте ми :)

преди 12 години

Като почнете да пишете глупости, направо ме радвате. Най-*** коментар под тази статия е направил 47. Счупи ми *** това момче :)

58

до 42

преди 12 години

Добре че Българина търпи 500 години турци, добре че търпи 100 години мизерните крадливи експерименти на политическата класа, добре че знаем как да отжеляваме по време на 100 години криза за да сме толкова издържливи и топките на всеки българин знаят 2 и 200, а не някакъв псевдо пожарникар да ни пази от нещо което той направи за 2 годинки !!!

57

ot 49

преди 12 години

Iskam da si priznaq,4e ne mi stava veche,jena mi hoika koravo i az ot qd pi6a gluposti po forumite-tujno e za moite 35 godini-no fakt6ans

56

Илия

преди 12 години

БРАВО НА КОМЕНТАР: 30 ИМА БЪЛГАРИХАРЕСВАМ КАК МИСЛЯТ ПОВЕЧЕТО ХОРА !!!

55

селянин

преди 12 години

Тяхната полиция ги пазииии

54

DO 53

преди 12 години

KOGA TI E HARESVALO POVE4E OT SEGA?NALI SI DANAKOPLATEC,KOGATO NE PLA6TA6E DANACI LI?KOGATO MUTRITE IDVAHA I VAS ZA DA TI VZEMAT ZARABOTENOTO LI?KOGATO VLAST IMA6TITE PRAVEHA VSI4KO VAZMOJNO ZA DA SI NIKOI LI?ZA6TO KOGATO NQKOI SE OPITVA DA PRAVI NE6TO ZA BG. VSI4KI PLA4ETE I ME4TAETE ZA VREMETO KOGATO SE KRADE6E BEZNAKAZANO I BQHTE SAMO PO TE4ENIETO ZA DA DOIDE UTRE.

53

от 36 до 41

преди 12 години

Пич омръзнаха ми *** ти коментари ТИ СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН БОЛШЕВИК- КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС !!!Нито съм костовист, нито какъвто и да е партиен ***, аз съм Гражданин-Данъкоплатец и искам да живея в нормална държава с висок стандарт на живот, чието име е България !Където се е крало пак се краде- за да не се случва е необходимо Гражданското общество и именно партийните скотове като теб нямат интерес да се случи !!!

52

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКАТА НА ТОЗИ КАБИНЕТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА