411

Анонимен

преди 13 години

Другари, аз си лягам и ще спя спокоино ,понеже пак успях да изкарам моя идол Станишката чист като утринна роса, и направих Боко Тиквата по-черен и от Костов. Утре ще мина през 'Позитано' да си взема 20-те лева и ще се срещнем отново тук да пишем минуси на лентичките...

410

Анонимен

преди 13 години

Борисов направи Доганчо за смях. Доказа на практика, че лъжите за някакви си гонения и преследвания на турчеещите се българо-мохамедани ако ГЕРБ спечелят изборите е лъжа и няма нищо общо с реалността. На мръсника Доган вече и мюсюлманите няма да му правят евала, а ще гласуват за ГЕРБ.

409

2011

преди 13 години

Гриша , понеже незнайно защо медиите спряха много барзо да отразяват случая с 6-те апартамента на Цв.Цв. , ти как би коментирал този феномен?!?... Парадоксално е да пишеш за мафия и в същото време да казваш,че отново ще гласуваш за ГЕРБ!Мислете хора :)

408

Красимира Ванкова

преди 13 години

БОЙКО, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ, А ЗАВИСТЛИВЦИТЕ НЕКА СИ КЪСАТ РИЗИТЕ ОТ ЯД!

407

Анонимен

преди 13 години

413, наистина няма нужда да ни се припомня кошмарът 'Виденов', както и факта, че той и неговите привърженици все се мъчеха да припишат всички гафове (вкл. зърнената криза и хиперинфлацията) на предното управление на Любен Беров. Звучи познато, нали? И се повтаря в днешно време. Добре поне, че сме във валутен борд и сме страна-членка на ЕС, иначе с това лудо харчене на резерва и смешните им оправдания, доларът пак можеше да е станал 3000 лева ......

406

Гришата

преди 13 години

Браво баце Бойко, отново ще гласувам за ГЕРБ. От както спряхте кражбите на СерГЕЕВци, КОБурговци и ДОГанувци платените им мекерета станаха особено активни из форумите. Катализатор за това, че яко друсате Мафията и слугинажните й политици.

405

Костов, Иванчо

преди 13 години

Мартинчо, какви Сини *** бълнуваш? СДС и ДСБ ли имаш в предвид? Та те са по-червеногъзи вампхири и от Гоце и цялата БСП *** събрани на куп...:)))

404

Анонимен

преди 13 години

Другарят Боко Тиквата пак ли се мъчи да пробутва комунистическите си номерца? Да се маха тоя чобанин, величаещ се като премиер, червеният му *** отдавна лъсна!

403

Мартинчо

преди 13 години

Костов, ИванчоЗащо забрави Сините ***?! Те са по-големи *** и от НДСВ+БСП взети заедно!!!!!

402

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда да ни припомняте кошмарът "Виденов". човекът, изгонил 'Ровър' ,а с това и всички големи инвестиции за 20 години напред....но за сметка на това- ни докара хиперинфлация...Безспорно наи-лошият премиер на България от Съединението насам.

401

Саня Илиева

преди 13 години

Бойко Борисов е най-успешният премиер на България от 100 години насам.

400

2011

преди 13 години

Елементарен политически трик!!!Става все по-безнадеждно!Незабавно трябва да си ходи това правителство!Не познавал и никога не бил виждал Владимира Янева...нямам думи!!!И в това го разобличиха!Докога ще търпи народа,само това незнам!?!

399

Костов, Иванчо

преди 13 години

Бойко изкара из равновесие платените КироДобреви слуги - форумни активисти.Бойко, ако я караш все така - да откриваш нови и нови обекти, червеногъзите *** ще се споминат кой от инфаркт, кой от спукана жлъчка бе..:)))

398

..405

преди 13 години

Не съм гласувал за Боико и не мисля че още е направил нещо за здравеопазването и образованието, но доколкото си спомням(не съм злопаметен като тези които само знаят да плюят) и досегашните правителства не направиха абсолютно НИЩО. Позитивното засега са само пътищата, но без тях икономиката ни ще продължи да бъде в кома..Просто не казвам на черното-бяло

397

Костов, Иванчо

преди 13 години

СДС и ДСБ случайно ли ги пропусна?

396

Анонимен

преди 13 години

qwerty, а да ти припомня ли, че именно Виденов построи магистрала 'Хемус' в отсечката до Ябланица, най-трудната част? Дали някой днес си спомня това, а? И оня строеше магистрали, само дето не се пъчеше толкова.

395

qwerty

преди 13 години

ДАС, да ти припомням ли Виденов през 96та ??? Само дето кризата е световна и не ми се мисли ,ако ни беше връхлетяла с троината коалиция на власт..

394

Анонимен

преди 13 години

402, и какво точно е направил другаря Боко Тиквешки за здравеопазването и образованието?! Питай онкоболните, а питай и студентите, които той призова да стават овчари! Е, учениците за какво да учат, щом след като добият квалификация и умения, някаква си там некадърна мутра ще ги призовава да тичат подир овцете?! Нека другаря Компир Ленторезов даде личен пример, след като не става за премиер - да хване гегата за 2-3 години и сам да покаже как се гледат овце, щом толкова му знае човката!

393

das

преди 13 години

"Шест правителства не направиха това, което моето за година" - една истина да каже ББ, само дето не е доуточнил, че и шестте взети заедно не успяха да разсипят държавата и да влошат живота така, както неговото успя.

392

qwerty

преди 13 години

Храните ли се с омраза, червени щатни "хакери"..Червени сте от яд усещам..Мутрата събра лентичките, а единственната на Станишев е тази от САРАИТЕ НА ДОГАН. Не забравяите да ми пишете минуси ,че партията-столетница затова ви плаща...