58

Анонимен

преди 12 години

46Така е защото на всеки му е през к***а за това сме стигнали това положение. Единственото което не разбирам е защо продължавате да мрънкате като ви е през .... знаете кое!

57

Полуидиоти

преди 12 години

Вържете ми онази работа към НАП. Така ще знаете кога съм пикал и кога съм ***:)

56

Анонимен

преди 12 години

Малее, като дойде до плащане на данъци, всеки реве и гледа да се скатае... немците дали разсъждават така?

55

44

преди 12 години

Исках да кажа 5 коли...

54

Анонимен

преди 12 години

Те така се създават условия за пазарна икономика:) Налагаш административно да купуваш нещо и влизат данъци:) Сега чака и семейна разкладка и което семейство не я изпълни да бъде санкционирано:)

53

БСП

преди 12 години

Не на намесата в икономиката! Хората цял живот си крият данъци, какво сте седнали да им бъркате в джоба? Оставка!

52

Анонимен

преди 12 години

До 44.Абе пич,а кажи каква е реалната полза от вързването на бензиностанциите.Или вярваш на оня мазния от НАП дето ходи като цветарка от телевизия в телевизия и обяснява колко много пари събрал,ама началника му не вярва и май иска да го праща при Мургина.

51

Анонимен

преди 12 години

ВКАРАЙТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЗАТВОРА ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ТВЪРДЕНИЯТА НА ГЕРБ :)

50

44

преди 12 години

радикално решениеМога да ти кажа че със "стотинките" на шефа на Пършевица примерно кара 5 колко с дата на производство 2010 и дивана му струва 20 000. Щото бедняка преработва 20 литра мляко на ден. Мислиш ли че е правилно??

49

Анонимен

преди 12 години

44 - А ти знаеш ли, че касовият апарат се обслужва от човек:) И къде е ефекта от бензиностанциите:))))) Бюджета си е все на червено! Мутри, фолк певачки и ккаво ли не още хванахте дето крие данъци и бюджета все червен! Що така:)) Да не говорим за подкрепата към монополите, защото поне 6 кинта ще трябва за мобилна връзка:)))) А монополите като разберат, че е административно наложена може и 10 да я направят:)))

48

Анонимен

преди 12 години

Ееее ,Гербери,вижте си министъра ,вижте му акъла.*** трябва да си много ***,ама природно *** ,че да ръсиш такива 'умни' думи.

47

радикално решение

преди 12 години

Аз предлагам всеки човек да бъде свързан към НАП в реално време, за да се избегнат нарушения, свързани с укриването на стотинки и левчета, и също НАП да има пряк достъп до банковите сметки на хората, за да може да тегли оттам когато и колкото си поиска.Разбира се, за нуждите на МВР всеки човек допълнително трябва да бъде оборудван с ДжиПиЕс, за да е известно местонахождението му във всеки един момент, в случай че властта иска да се свърже с него, за да му иска ОЩЕ пари.

46

Анонимен

преди 12 години

прав е 34, всички иначе реват, че цената на сиренето лети нагоре и стига 6-7 лв.,кашкавалът е от 11 нагоре, а знаете ли колко е цената на млякото?Представете си 40-45ст.Не си измислям, а го знам.Кой тук е потърпевшият?Говедарят или мандраджията?Не зная какво ще вързват с НАП, но ако искаме да ядем сирене и кашкавал на сносни цени нещо трябва да се направи.

45

брадваро

преди 12 години

бензиностанциите и мандрите са ми през ****:))

44

Анонимен

преди 12 години

Според мен и на пчелите трябва да се имплантират отчитащи устройства, за да се разбере колко мед носят:)

43

Анонимен

преди 12 години

Aбе вие сте много интересни. Колко струва един касов апарат? Ми има и по 200-300 лв. А данъци знаете ли колко са и колко се крият? И после мрънкате, че ядете кашкавал по 16 лв и парите от ДДС отиват на някой в джоба а не в бюджета. И вие с кой акъл продължавате да ги защитавате това не разбирам? Мрънкахте и за бензиностанциите. Реален ефект обаче има. Не ви разбирам логиката, честно....

42

Анонимен

преди 12 години

А проститутките кога ще ги вържат:) Пък си представям Лъчо Мозъка като го вържат:) Както е регистриран по ДДС:)))) Ще ходи и ще отчита рушветчетата:))))) Ех мечти:))))

41

Анонимен

преди 12 години

само да не вземат НАП да се въражат към онаая работа на жена ми, че тогава много ще се набутам :)

40

marku4a

преди 12 години

Ами вържете ме и мене към НАП-а, че като опъвам жената да събирам овации.

39

1

преди 12 години

На три педи от брадичката да дойде да ми върже...