43

Анонимен

преди 13 години

tia gar4ulja ziala evropa razbarkaha ! V A N ot ek ili da prodavat ostrovi, 4e mi omrazna da pla6tam i za tjah.

42

2121

преди 13 години

Бъдещето на Европа е Източна Европа!Там където са се запътили гърци, испанци, португалци и вся подобная ***, ние от там се връщаме сиреч от извратения социализъм!!Това го преживя цяла Изт. Европа барабар с Великия СССР гооолеми социални разходи, за които обаче нямаше съответните приходи!Затова Източноевропейските комундрели се удавиха в собствмените си л..*** 1989 г. и *** на соца!!Е да , ама няма кой да си направи изводите в Зап.Европа!Нищо! Не питай старило, а патило!

41

До 23

преди 13 години

Да, както беше казано те си имат вътрешна икономика. Ще им бъде тежко, но от глад и мизерия няма да умрът.За банкери и прочие и на мен не ми е жал.Може да са мързеливи, за сметка на това са хитри, намират начини. Нещо също важно е че се държът заедно, а не се самоизяждат. Лошото е че за да си изчистят двора хвърлят камъните в близкия съседен двор.

40

алоуу до 2121

преди 13 години

"ходеха напр. български тирове , които бяха наемани от гърците , за да им карат маслините и портокалите, защото те нямаха такива""идваха тук и искаха тя да им купува руски часовници и фотоапарати"Наивник, това е защото сме ЕВТИНИ, точно както и днес гръцките бизнесмени идват за български шивачки - според тебе щото гъркините не могат да шият, хахаха!!!"Гърция настига България по стандарт около 1975 г"ХАХАХААА вица на деня, смейте се бее!!!!

39

Анонимен

преди 13 години

След Гърция с тази магистрална политика на Б.Б идва България

38

Анонимен

преди 13 години

НЕщАТА НЕ ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ В ГЛОБАЛЕН ПЛАН ... тая криза дето я докараха евреите от Валлстреет ще взима още много жертви. Очертават се сериозни размествания на пластовете в Европа.Сега ще спечели този, който си наляга парцалите и бачка.

37

до 28

преди 13 години

Това пък за Австрия откъде го измисли, че работния ден е 4 часа?!?!Ти си луд!Сина ми работи там , като компютърен спец и това изобщо не е вярно!

36

Анонимен

преди 13 години

Ако ЕС не си направи собствен МВФ и не приложи вътрешен контрол на финансовото състояние на страните всяка страна членка я очаква същата участ. Ония с гърбавите носове от МВФ не ги интересува нищо освен изсмукването на парата от системата. Затова ще отпускат заеми докато станат невъзвръщаеми и не изпият и кръчицата на хората!

35

gotin

преди 13 години

Гърците трябва да бъдат изхвърлени от еврозоната. Банкрутът им е неизбежен, въпрос на време е. Времето струва много пари на ЕС, защото в момента гърците са на системи, системи, които пълним ние, европейците. Европейците не си взеха поука от финансовата и икономическа криза през последните години. Лакоми за печалби купуваха гръцките облигации с висока доходност. Сега ревнаха, че всъщност няма да си получат парите ... все пак високата доходност крие риск, нека да трайкат сега.

34

НФБ

преди 13 години

реално най зле са САЩ т.к. при тях дйлгът се измерва д трилиони!САЩ никога небиха могли да обслужват дълга си! Ако това се каже ...започва война!

33

до 20

преди 13 години

Хааахаха... те ако се стегнат и преклонят главица, ще се докарат като нас - да копат за троха хляб, да плащат като луди, а дългът им само да расте! Това правим ние - от 12 млрд. долара дълг през 1989 г. и последвало перманентно затягане на коланите, ликвидирана пенсионна, здравна и образователна система, закрита армия, имитация на полиция, сиреч - пълен отказ от разходи за социални дейности и сигурност, та сега сме с 36 млрд. ЕВРО! Това ли да направят и гъците? Аз бих казал: НЕ, МЕРСИ!

32

Анонимен

преди 13 години

Чета тука, много злобни хора бе !!! Гърците били такива, онакива. Каквито и да са винаги са живяли по-добре от нас. Били мързеливи - българите пък сме първи работливи !!!

31

ЛИЛИ

преди 13 години

ПРЕДИ 7 год. ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЯХ В ГЪРЦИЯ.......И ОЩЕ ОТ ГРАНИЦАТА АХКАХ КОЛКО Е ЧИСТО И ПОДРЕДЕНО,КАКВА МАГИСТРАЛА КАТО СТЪКЛО ИМАТ ОТ СОЛУН КЪМ АТИНА !!! ТОГАВА НАШИТЕ ДОМАКИНИ ГЪРЦИ ПЪК АХКАХА КАК СА СЕ ПОЯВИЛИ КРАЖБИ С ВЗЛОМ ПО ДОМОВЕТЕ ОТ ДОШЛИТЕ ОТ БИВШИТЕ СОЦ.СТРАНИ БАНДИТИ - ЯВНО НЕ СА ИМАЛИ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ !!! ДРУГОТО КОЕТО МЕ ВПЕЧАТЛИ В НЕДЕЛЯ СУТРИН, ОГРОМНОТО МНОЖЕСТВО ХОРА /КАТО НА МИТИНГ /,КОИТО СЕ ПРИБИРАХА ПО ДОМОВЕТЕ СИ НА ОБЯД ОТ....ЦЪРКВА !!!! ДАНО БОГ ИМ ДАДЕ ИЗХОД!

30

Проклетник

преди 13 години

Никой няма да банкрутира,Евр.Центр.Банка по примера на САЩ ще пусне в обръщение повечко хартия, еврото ще падне малко под долара и край на проблема,едва след това ще стегнат юздите на Гърция,заеми ще вижда само през крив макарон!

29

Анонимен

преди 13 години

ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК Е МЪРЗЕЛИВ ЩОТО Е ГРЪК Е СЪЩОТО КАТО ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ БАБА ТИ Е РАЗВРАТНИЦА, ЗАЩОТО КОМШИЙКАТА И Е РОДИЛА НЕГЪРЧЕ ОТ КИТАЕЦ!

28

trololol

преди 13 години

ако фалират и ние ще го ядем, кой мислите ще им плаща дълг ако не държавите от ЕС ? След тях ще тръгнат и Испания и Португалия ... И като нищо може до там да е с ЕС.

27

Lelq Bojana

преди 13 години

Haide gyr4ulq idvaite v bulgariq na gurbet....hahahahah da viditi togiz kvo vi 4aka! :)))

26

Анонимен

преди 13 години

Гърците били мързеливи!? Вие чувате ли се!? Аз съм живял в Атина в продължение на 3 години, но не да бачкам, а защото майка ми се ожени за грък! Да, наистина работят по 7часа, а не по 8 на ден! Да, работната им седмица не е 48 часа като при нас а 35!Но не са мързеливи! Освен това не се работи само в Гърция така, а и в Франция работната седмица също е 35 часа,а в Австрия в петък работния ден не е 8, а 4часа! Иначе и тук казват,че ни мързи,но само ние си знаем какво ни е!На протест са->не ги мързи

25

галактика

преди 13 години

Протести има в много европейски държави / да не кажа във всички /. Това не означава, че нещо не е наред, а означава, че НИЩО не е наред. Гърците започват да протестират и чрез спиране на тока няколко пъти за по няколко часа. Мярката е жестока, но най-после КЕРВАНЪТ трябва да спре, когато кучетата залаят. И не само в Гърция!

24

pissed off

преди 13 години

Ами явно само със стачки и протести не става :)