1322

we

преди 13 години

Паметника си е част от историята и като всяка цивилизована държава трябва да го пазим за идните поколения......понеже сме диво,балканско подобие на държава такива неща като сниманото горе ще има мноооого ......да ви е чистит капитализма дами и господа ....и по-малко салам копувайте защото от много Е та след някоя друга година се хваща рак....

1321

Бай ви Ганя

преди 13 години

Аферим, браво, ашколсун. Направо изби рибата с ез графити.Ами това са ни новите насадени херои - Батман, Маската, Макдоналдс, непобедимия американски солджър, дядо Коледа и другите начело с американското знаме ни водят към поредната задънена улицаА къде са паметниците на нашите си герои в сърцата на всеки български гражданин и от не могат да бъдат изтрити или промити. Оставям ви тема за размисъл. Преди туй бройте до 10 наум

1320

Мен

преди 13 години

Тъй като не мисля, че тези който са го изрисували са вложили нещо против Русия, България и т.н го приемам като street art.Не го взимайте толкова навътре, има по-важни неща в живота:)Нямаше да е зле и народното събрание да изрисуват:)

1319

todoris

преди 13 години

текста е само некадърно написан

1318

аз

преди 13 години

вие тука такъв русофилски и русофобски дебат отворихте. а става въпрос за съвсем друго нещо. Новия облик на паметника иска да ни каже колко плоски са станали всички.. ся се сетихте за паметниците иколко ни били скъпи.. в борисовата няма един запазен бюст на едни от най-важните българи в историята ни, вие ся ревете. Я малко повече въображение, ама какво ли ви говоря.. мен пък така ме кефи. писна ми от тоя мрак на социализма дето ни засенчва постояно. Айде..

1317

vlado

преди 13 години

"Макдоналд`с" - това обяснява всичко :-)

1316

Томас

преди 13 години

паметник на един сатанински режим - що за глупост? Нямам нужда от такъя паметник!

1315

do TINA 2

преди 13 години

Абе престани да ползваш езика освен за целувки и за *** на РУСИЯ моля те ... ПР ли си им ? Не те разбирам къде в мойте изказвания съм подкрепил САЩ или някоя и друга мизерна държава ... просто не разбирам как в БГ има *** на толкова много страни само не и на нашата родина !? Не нио трябват партии за да стане БГ напред с материала ... просто морал и як труд ама много як ... без корупция ... шуробаджанащина и прочие измекярски изцепки ! Трябва ни неутралитет а не дупене на всеки втори !

1314

гичо

преди 13 години

Това е позорна и вандалска постъпка. Всяко посегателство срещу паметник е признак на простащина. Жалко че има българи с толкова извратен морал че да го одобряват.

1313

Азъ

преди 13 години

Крайно време е да се направи разграничение-това скулпура на съветската армия ли е или паметник.Защото по нашите земи съветската армия НЕ воюва.

1312

1234

преди 13 години

Това е нецивилизована постъпка. Представяте ли си това да се случи с паметнка на съветската армия във Виена, аз не си го представям.

1311

Tina

преди 13 години

До 1421:Ако не си забелязал натовските *** оголиха "***" на България откъм югоизток за последните 20 г.Кога ли ще го разберат, обаче, дебелите ви глави?!

1310

Анонимен

преди 13 години

Скъпа Тина,Явно не си наясно какво точно представляват военните паметници. Напълно в реда на нещата е да има военни паметници на загинали войни (вкл. и от противника). Савецки войник обаче в България не е умирал, ако не броим умрелите от сифилис, трипер и алкохолно натравяне.

1309

до 1419

преди 13 години

Виждам че и ти правиш правописни грешки , пише се " на англичаните ".

1308

Анонимен

преди 13 години

В България само рушат, вместо да се опитат да създадат нещо ново... Хората тук нямат самосъзнание на народ...

1307

do TINA

преди 13 години

Не те знам на колко си години и не ме интересува но като гледам лижеш руският *** много добре чак е лъснал ... моля те приготви си багажа и дим да те няма някъде из УРАЛ или там където ти хареса в РУСКАТА ти РОДИНА ... в БГ нямаме нужда от чуждопоклонници иначе да права си и за хомо паметника дето УОРЛИК откри в двора на тяхното посолство ... какви герои са техните летци незнам ... но знам ,че нашите са им *** мамата няколко пъти !

1306

Tina

преди 13 години

Заро, ти поиска ли демонтирането на подигравката с България наречена "паметник на загиналите над София американски летци"?

1305

ми до иво

преди 13 години

Иво, Иво, освен, че си неграмотен, ти не познаваш и историята! Беломорието ни го взеха гърците с помощта англичаните и французите, а "Доброджа", както пишеш, ни я върнаха румънците, защото ги натиснаха германците и руснаците.

1304

Заро

преди 13 години

Този паметник е подигравка с България...за съжаление...все едно американците, да си направят паметник на самолета и атомната бомба в центъра на Хирошима и Нагасаки. Трябва веднага да се започне с демонтирането на тая желязна и грозна гротеска!

1303

c

преди 13 години

най-малкото да ти напомня да не си като тях!!!