61

аноним

преди 13 години

Никога не си бил притиснат дотолкова! И си некъв мъж. Възможно е да бидеш притиснат и психически и физически и психически и физически.

60

ексбългарин

преди 13 години

Продадохме се най напред на болшевиките - цели 45 години, руските мужици се гавреха с нас. После се продадохме на руската мафия. Тя до днес източва жизнената ни енергия. Продадохме майките си и бащите си по обезлюдените български села, оставихме ги самотни да умират..Продадохме сестрите си, дъщерите си на мутрите в харемите им. Продадохме съвеста си, достойнството си. Днес остава да предадем и себе си.. Кво толко българите сме си мъжки секретарки по рождение..

59

Българин

преди 13 години

евала брат :)

58

СТАЛИН

преди 13 години

Другарю ОСМАН когато пак вземем власта голямата екскурзия ти е гарантирана, майка Турция те чака нас ни чака майка РУСИЯ :))))))

57

Жена

преди 13 години

Всичко се започва от немотията !Защо не чуваме да биде продадена германка,швейцарка,датчанка или жена от друга нация ? Правителството трябва да се замисли защо младите хора стават жертви на такива ? Ако икономиката беше добра нима някой стеше да замине някъде ?

56

циганин да си ама

преди 13 години

в Италия да си ! Боже мой , какви красиви имена имат ,/Луиджи ди Силвио ,Стефания ди Силвио/ , а не като тукашните /Иван Гаджев или Шабан Шабанов / !

55

TDK

преди 13 години

Борбата с такива неща трябва да е безкомпромисна.Друг е въпроса, че такива случаи са изключително редки....В болшинството от случаите се касае за доброволна проституция, и в момента в който, по една или друга причина проститутката реши да се откаже от занаята....заявява: ама те ме принудиха, те ме откраднаха, продадоха и т.н......демек да не каже някой че е ***ва...а жертва невинна.....

54

Българин

преди 13 години

Осман,що не пробваш да кажеш това на обществено място,да видим дали тогава ще ти помогне "*** турция".Знаеш ли какво ще се случи ако опиташ,ще бъдеш смазан,ти и цялата ти гилдия от недоразвити скапаняци !

53

Българин

преди 13 години

Но явно и италианските полицаи са заразени от опасната толерастия вече... м***алските *** се нахвърлили срещу полицаите и им нанесли телесни повреди... питам - тия полицаи не са ли били въоръжени - и ако са били, защо не са застреляли хъхрещите *** или най-малкото - не са ги убили с ритници? Що за *** станаха европейските ченгета?

52

Анонимен

преди 13 години

taia e nekva ciganganka 6toto kato ne e znaela italianski kak se e razbirala s ma**alite???otdelno bulgarkite na sa tolkov prosti.ima prostitutki mnogo iasno no i te si znaiata dalaverata pove4eto.tva e ***gal

51

Хасан

преди 13 години

ей Османе колко си забавен, ама да не би да си и вярваш?

50

поредното

преди 13 години

доказателство ,че българите са продажни и че това им е заложено в ДНК ! Да продадеш ти приятелката си в чужбина за 2000 евро ?! Друг българин пък в Бг. ,вчера писаха в днес бг. ,продал компютъра на братовчедка си за 250 лв.,която му се е доверила и му е дала компа за инсталиране на програма! Ей ,жените си и дъщерите си дори продавате ,правите се ,че уж не знаете,че жените ви не са сервитьорки в чужбина, и с каква съвест ги харчите тези пари изпратени от жените и дъщерите ви !Долна нация !

49

ники

преди 13 години

*** трябва да бъдат изтребени ,няма друго пумиярско племе

48

Осман

преди 13 години

Скоро целият ви етнос ще сте роби на ***!!!Ако не се присъедините доброволно към Майка Турция-това ви чака!!!

47

Българин

преди 13 години

Какво чудно има, че са експлоатирали като робиня момичето някакви същества, които продават собствените си малки като *** ?!?*** са НИСША РАСА и трябва да бъдат унищожавани без милост !!! В морално и в хигиенно отношение те стоят по-ниско не само от хората, но и от животните дори !!!

46

Анонимен

преди 13 години

След вчерашния парад на разпорените очаквам и парад на робовладелците под егидата на хелзинския *** комитет !

45

аноним

преди 13 години

Очевидно си некъв мъж ,защото ако си жена друго яче ще разсъждаваш. Защото когато си заставен нямаш избор ще клякаш и ще ставаш и кафета на сила ще пиеш и ще готвиш ще вириш крака ако трябв иначе бой колко ти *** държи. Защото така по мъжки можеш много да разсъждаваш като баща живи и здрави да са ти децата. Но да си притистан до токова няма кой да ти помогне и как да избягаш... моли се когато вече не си на белия свят и така ги възпитай и на учи да могат да се оправят и в най- тежките моменти

44

Маке

преди 13 години

Татарките са най долните к***етини по Европата!!!Елате у Тетово,да видите у шиптарските кафани све к***е са татарки!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Eto kakvo pravqt tezi mizerni nagli 4erni bokluci a nie sme tezi koito gi hranim, kakto kazvat horata "hrani ku4e da te lae". Samo edno neshto zaslujavat... SMYRT!

42

Българин

преди 13 години

Поредното доказателство, че *** са ***, било тук, било в Италия, било където и да е - това НЕ СА човешки същества !!!Всеки м***ал, който се осмели да посегне на човек, трябва да бъде екзекутиран - ТОВА трябва да бъде закон по целият свят !!!