54

до 46

преди 13 години

Всички които изброи са хиляди пъти по-успешни и добри кадри от кои да са БСП-арски крадливи сволачи или ДПС-арски далавераджии. Така че нищо не постигна с поста си, освен че ни показа, че мразиш определени героични професии като пожарникарската :))) За разлика обаче от Бойко, които все пак е имал професия, професионалният *** Серж дойде да управлява България без един ден трудов стаж зад гърба си. Ето това е ТРАГЕДИЯ, другарю.

53

до 30

преди 13 години

къде видя красива какичка?

52

Анонимен

преди 13 години

Амбициозно девойче!

51

Анонимен

преди 13 години

А,бе, пак ви преебават!

50

do Реалист

преди 13 години

Преди години председателя на парламентарната комисия по Култура беше *** - стругар ;))

49

Анонимен

преди 13 години

супер!сливен ще си има вълк за кмет:)))

48

Катя

преди 13 години

Леле ужас , не е истина .Само като си спомня това девойче как сричаше по Скат докато четеше вестниците в сутрешния блок, то беше голям смях. А сега като се замисля че иска да става , кметица , и че от нея ще са зависими хиляди хора , то е срамота. Грехота е , та тя е неграмотна .

47

Анонимен

преди 13 години

ДО 30 - не знам колко е интелигентна и умна но в ТВ- СКАТ като журналист сричаше като първолаче

46

Реалист

преди 13 години

:) Стоичков футболист - Президент.... Бойко Методиев Борисов пожарникар и бивш бодигард но НЕ на Уитни Хюстън а на бай Тодор а сега толкова мразещ комунистите а?!?... - премиер.... Вежди Рашидов - убеден съм че при най елементарна диктовка на български език ще има един куп граматически грешки - Министър на Културата е той !!! Калина Илиева - шеф на държавен фонд ?!? Калина Крумова - депутат ? и кандидат кмет на Сливен? - Последните две мисля че можем да се сетим как са стигнали дотук! ТРАГЕДИЯ !

45

Анонимен

преди 13 години

Започна се,стройна се калина вие ...

44

Хей № 30

преди 13 години

Независимо от всичко, Вашата мисъл е съвсем правилна - тук пишещите и непишещи български електорални единици, действащи на принципа на "Кучето на Павлов" по време на избори, са избрали и винаги ще избират тази върхушката която ще ги яха и управлява вечно до гибелта на нас българите или икономическо ни прогогване от страната ни. От друга страна българите винаги гласуват за непознат :)). Който дишайки топло във врата им след 4 години става познат :))) Вашата Калинка няма да е изключение.

43

haha

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХАХА :)))))))))) Егати комедията ако тая стане кметица :))))))))))

42

Ергени Минджев

преди 13 години

Калинка е любовница на Волен Сидеров. Казвам го като клюка за незнаещите. Затова и толкова бързо израсна в политическата йерархия.

41

Анонимен

преди 13 години

Тази била от пердашлъка.

40

baceto

преди 13 години

Леле щом и тази куха лейка влезе в парламента, а сега атаска имат и амбиции за кметски пост,нямам думи просто.Закривай тази държава,нормални хора не останаха в нея щом ни управляват такива

39

Калинка - кмет?

преди 13 години

Боже, събери си вересиите!

38

Боби

преди 13 години

Абе, тя отива в Сливен да я оправят *** - нали и тя като тях се е оправяла от 12-13 годишна,че да роди на 17.

37

обективен

преди 13 години

До номер 30 (на Калинка майка й, предполагам):Пишещите тук са нормални българи - обезверени, донякъде озлобени от безизходицата си, но все пак твърде честни, за да продадат душите си и с ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ негодуващи срещу ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНАТА управляваща каста, драга 30. Какичката е неоправдано млада за кмет на град, обременен с тежки етнически проблеми. Твърде млада е и за парламентарист. Как е успяла? Не с ум, не с опит.... тогава????

36

MURDOC

преди 13 години

do 35 Който както го кефи ,тя тая как мислиш е станала депутатка? Със сигурност не с акъл .

35

до 26

преди 13 години

На 2 и 10 не е ли по-добре?