352

надежда

преди 13 години

Бая пари ще смъкнат от ЖЕРТВАТА!? Надявам се да им стигнат за ковчези и некролози!

351

познай

преди 13 години

Който не спазва дистанция попада или на дупка, или на пиян шофьор!

350

Анонимен

преди 13 години

отърва затвора *** и сега и претенции да спести пари имада гниеш ***

349

генади

преди 13 години

Максим Стависки- Роден на 16 ноември, 1977 г. в Ростов на Дон. Евреин, родом от Русия, с българско гражданство. ЕВРЕИН съд го не лови, така че, не се учудвайте от присъдата

348

Калоян

преди 13 години

Ако се въведат законите на Хан Крум, България от 7 милиона, ще стане на 100 хиляди...Чудя се какво е обяснението в една страна всеки да може да назове най-големите престъпници и тия същите да са на свобода и да ни харчат парите...

347

до Пламенчо

преди 13 години

Пламенчо ако утре нещо стъпиш на криво и те осъдят на смърт как ще си френд?

346

Пламен

преди 13 години

Как не ги е срам тия *** беее? *** *** държава.. СМЪРТ ЗА СЪДИЙКАТА, СМЪРТ ЗА СТАВИСКИ

345

Се...а

преди 13 години

СЕ...А и плюя в тази мафиотска яма! Защо убиеца е на свобода? Съдийката-колко си права,толкова и да си здрава! И парите,нали знаете за какво да ги похарчите...?!!

344

123

преди 13 години

НЯМА ЛИ ОСТАВКИ НА СЪДИЙКИ ПО МОРАЛНИ И ДР СЪОБР

343

Анонимен

преди 13 години

НЯМА ЛИ ОСТАВКИ НА СЪДИЙКИ ПО НЯКАКВИ МОРАЛНИ И ДР СЪОБРАЖЕНИЯ,ВЪЗМУТЕНИ ОТ ТОЯ СЛУЧАИ

342

Анонимен

преди 13 години

няма ли ОСТАВКИ НА СЪДИЙКИ ПО НЯКАКВИ МОРАЛНИ И ДР СЪОБРАЖЕНИЯ ПО ТОЯСЛУЧАИ

341

Анонимен

преди 13 години

Всичко е измислено така ,че да е в ущърб на обикновенния човек.При спор винаги той е губещ.Няма значение дали банка,застрахователно дружество,енергоразпределително предприятие.Трудно може да си търси правата,защото това е скъпо.Системата просто гази населението и за това:Долу тази система!

340

Анонимен

преди 13 години

СТАВИЙСКИ ТИ СИ ПЪЛЕН ***,ПОЖЕЛАВАМ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО КОЕТО ПРИЧИНИ НА СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ И МАНУЕЛА!А ЗА СЪДИЙТЕ -ТЯХ ГОСПОД ЩЕ ГИ СЪДИ!ЗА КАКВО Е ГР.ОТГОВОРНОСТ Г-ДА ДЖЕНЕРАЛИ?ПО НЕЯ ТРЯБЯА ДА ИЗПЛАТИТЕ НЕИМУЩЕСТВЕНИТЕ ЩЕТИНА ПОЕТРАДАЛОТО ЛИЦЕ,И ПОСЛЕ СИ ГИ ТЪРСЕТЕ ОТ ПИЯНИЦАТА КИЛЪР!

339

rock-n-rollah

преди 13 години

Тоя, ако не ме лъже паметта не беше ли с условна присъда?! И ако наистина е така, за каква съдебна система говориме...

338

Анонимен

преди 13 години

В момента застрахователите не плащат и стотинка на пострадали, осакатени и дори в случаите на смърт не плащат на наследниците.. заради някакво си "тълкувателно дело" във ВАС.. Никоя телевизия, вестник или електронно издание не пишат за това.. защо??? Днес.бг пишете вие, защо в момента делата по ГО срещу застрахователите са спрени(замразени) повече от година и половина и няма изгледи скоро да се размразят!!! Не са само Дженерали гадни мафиоти, всички застрахователи са!!!

337

Мими

преди 13 години

Между другото това ви чака ако в българското здравеопазване влязат частните фондове. Частинте фондове имат политиката на тези застрахователи и ще ви разкатаят фамилията , когато ще трябва да заплатят вашите медицински интервенции. Продължавайте да искате американски модел на здравеопазване и ще точите сълзи по форумите , че застрахователя краде от инвалидите.

336

Анонимен

преди 13 години

Кой даде на пияната руска тиква да кара американска кола???? Абе тоя е свикнал да се вози на москвочи и запорозжци.Утрепа младото момче и затри Горсова.Срам за пияния "спортист" Тоя трябва да се завре в миша дупка и да не си показва алкохолизираната ***.

335

qwerty

преди 13 години

Трябва да се огласи пред цяла БГ кои е застрахователят. Дженерали като теглят чертата след една година да сяжаляват че не са платили тия 200 бона. Толкова ли им струва деиноста у нас??? Да крадат от инвалид.....***

334

111

преди 13 години

съдия Моллова

333

ЧИЧИ

преди 13 години

Защооооо??? Боже? На това младо момиче му отиде живота! Вие наясно ли сте, че никога няма да бъде, това което е била!? Боже, дано се оправи! Как може бе? Мършата Стависки да се засрами и да поеме разходите!!!