46

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Васил Левскинаписано от Таня - ученичка в 11 класСпи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

45

Чудо

преди 13 години

И сега като настане едно харчене ... направо всеки вече ще може като Чичо Скруч да се въргаля в злато ...

44

Прав си 40

преди 13 години

Един работник на бензиностанция продава стока на същата цена като б белите държави /вероятно и същото количество/.За тази работа получава 250 евро,а другия 1200 евро.Значи има нещо гнило,но не в Дания.

43

ХиХи

преди 13 години

Леле сега това увеличение на заплатите как ще го изхарчат. Внимавайте с инфлацията, че с такова рязко увеличаване на доходите не се знае какъв ще е ефекта.

42

Наглост нон-стоп !

преди 13 години

Такива нагли политици може да се намерят само в Бантустана ! Няма втора толкова негодна държава в Европа. *** ли сме, ***, страхливи... не знам. Но е факт, че французите щяха да са го обезглавили този убавец, ако им беше наприказвал тези глупости ! Гърците на протестите си носят плакат с надпис: ТИХО ДА НЕ СЪБУДИМ БЪЛГАРИТЕ :)

41

Дани

преди 13 години

Да вземе да си оправи зъбите този Младенов :))

40

Анонимен

преди 13 години

Народа трябва да се щави до дупка,а за да не умре от глад да му се подхвърлят стинки.

39

Уравнение

преди 13 години

ГЕРБ = БСП = тотален провал !

38

ДА! до 15

преди 13 години

Ти ли ще ми казваш къде да ходя бе,какъв си ти?! Само ти казвам елементарни факти и правя сравнение между държава,членка на ЕС и една диктатура!! Искам тука да се плащат реални заплати,а не мизерни жълти стотинки! Как така един бачкатор за една и съща работа в емиграция му се плащат 7-8 пъти по-висока заплата,а?

37

Луцифер

преди 13 години

Не сте популисти,некадърници сте.Какво мислите,че се купува с 30 лв. Че то само увеличението на тока ще ги изяде.Ако ви няма,вероятно нещата ще тръгнат.

36

Анонимен

преди 13 години

Нье смье популисти,само мъничко.Надпис над входа на института за насърчаване на социалното потребление с минимална заплата:"Шъ ви вдигнем мин заплата,за да може наште ора бизнесмени дружно и картелно да вдигнат още цените и да ви изцицат до дупка."

35

Този е нагъл :)

преди 13 години

А какви са? Само тотален *** ще повярва, че вдигането на пенсиите не във връзка с изборите :) Изобщо кой *** вЕрва на тези провалени политици от ГЕРБ ???? Неопитни, нагли и некадърни - това са те !!!! С нищо не са по-читави от гнусните крадци от БСП !!!

34

До Евросъдия

преди 13 години

Прав си абсолютно. Как ще има пари за нормалните българи - вкл'чително и за ниските ЗАРАБОТЕНИ пенсии и за орязаните (ТАВАН??) на пенсиите.

33

Евросъдия

преди 13 години

От 2.5 милиона пенсионери, повече от 1 млн. са "инвалиди" (демек всеки 2-ри срещнат пенсионер е "инвалид??"), социални?!! пенсионери (демек нито лев през целия си живот не са дали на държавата /пенсионната система/), *** майки с по 5-6 деца, които не учат, а парите се изпиват, огромна сива икономика (хора, които не внасят никакви данъци, а след това ще искат пенсии, защото "държавата е длъжна?!.... и ползват Пирогов без да имат и лев здравна осигуровка) и т.н. български шмекерии. Е ...

32

Хелзо

преди 13 години

Искам да отбележа нещо.Все още не се знае с колко ще се увеличат тока и парното.Ако си спомняте, само ни убеждаваха, че ще бъде около 1-5 процента, но точен отговор така и нямаше.Тоест. 30 лева повече от 1 юли(и това е реализирано само в големите фирми, които са задължени да представят реален доход и т.н.).Дотук добре и тези пари не са нищо, поне една сметка по - малко, НО, според вас с колко ще се увеличат ток, парно и изобщо хляб и производни.Тея 30 лева СИ ГИ ЗАВРЕТЕ ОТЗАД ДЕБЕЛОВРАТИ Л**НА.

31

Гениалковци

преди 13 години

Тая реч са я мислили с Дянков докато са броили овце на заспиване ...Как не намериха пресечна точка в някой клозет и да пуснат водата след като се гмурнат в него, като си вземат Боко да ги води из канала ...

30

az_skeleta

преди 13 години

Вдигането на заплатите ще съживи потреблението, което е важно за бизнеса. Това коментира пред Дарик министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.това го каза Костов още когато герб решиха да замразят минималната заплата. Не го ли е срам министъра? Що не измисли нещо и той, вместо да цитира!!!

29

аман от лъжи

преди 13 години

АМИ КАКВИ СТЕ? 19 МЛН.ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ.АМИ 1 КМ.ОТ БОКОВАТА МАГИСТРАЛА Е 20 МЛН.ЛВ.,САМО ЕДИН КИЛОМЕТЪР!!! И ДА НЕ ЛЪЖАТ И БОЙКО И ОСТАНАЛИТЕ,ЧЕ МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ.БЮДЖЕТЪТ "КИХА" ЩЕДРО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ЗА КЕФА И РЕКЛАМАТА НА ТИКВАТА.

28

Анонимен

преди 13 години

"тоя е луд,или по скоро ние сме луди да го слушаме"Да си видял луд да си признае, че е такъв?

27

даскалка

преди 13 години

а по време на учителската стачка се стигна до гениалния извод,че повишението на заплатите на учителите ще доведе до бум в потреблението ,следвано от голяма онфлация. кое е вярното,самозвани икономисти?