22

Анонимен

преди 13 години

toja kakto e vdignal pokasaleza pokazva posokata v kojato shte izchezva li? zashto mi prilicha na edin avstriez a iniziali AH?

21

пелтек за 18

преди 13 години

Повечето хоран е познаваме Сидеров. Но в неговите изказвания за много неща, се казав истината за нещата, а това буди уважение. За разлика от празното дърдорене на Станишев, Доган, Костов и други, които много сладки приказки приказват, то Сидеров не е обещавал розово бъдеще. Определено е нервен тип, но то в тоя лудник от ядове кой ли не би бил? За идоли вземаме само фолк-диви, защото са секси, пеят и има тръпка в песните им. политици не възвеличаваме хората, щото те са си политици.

20

недоволен

преди 13 години

"ФЮРЕРЪТ" пак се развихри. Как не може тази куха глава да проумее, че сега не е времето на тридесетте години на ХХ-ти век, че политиката на омраза и расизъм са ни чужди и това му е проблема, че групата му намалява а скоро и рейтинга ще му падне.Политическа *** минала през ред партии и сега се опитва да учи суверена как да живее, за такива псевдо политици мястото им е на бунището на историята.

19

Анонимен

преди 13 години

18 - а каква е логиката "какво трябва да приветства един мислеш и виждащ всичко човек - да приветства така наречената "българска толерантност" ли и докога"???????

18

РР

преди 13 години

Убеждавам се за пореден път, че в България са останали предимно инфантилни кухи глави. Няма логика човек мислещ, виждащ да приветства недоразумение, като Сидеров.

17

гошо

преди 13 години

Кажи им го, Волене, че простите овце не виждат на какво е заприличала политиката в БГ.

16

моамед

преди 13 години

гласувах за него 2 пъти с надеждата да направи преврат и да изтреби вси4ки в парламента и да даде ход на излизане от блатото на държавата..........е това не стана и нема да гласувам пове4е за него

15

Анонимен

преди 13 години

До 4 - А ДПС има ли прокаран някакъв читав закон - какво прави ДПС в Парламент, ами Ахмед Доган като не присъства на заседанията на парламента - а се появява само на митингите по техните места да настройва хората срещу нас българите, казвайки че "финансите на държавата ни били в негови ръце" и "ГЕРБ за да спечели, трябва да издигнат него за президент" - КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА? САМО СИДЕРОВ ВИ ВАДИ ОЧИТЕ! - ПРЕДАТЕЛИИИ МРЪСНИ

14

шментьо

преди 13 години

болния да отиде да реже фесове,това наистина му се отдава...много хубаво държи ножицата...:)

13

Яфата

преди 13 години

Жалко няма да могат да довършат новият Апартамент 300 кв.м. на Витошка на една Госпожица , която се прочу с това ,че шде камъни ...... :-)

12

пелтек

преди 13 години

Сидеров, нещата са ясни. Щом са създали цяла наука, за непрестанното създаване на закони, въвеждане на несугирност в обществото, непрестанна смяна на правилници, нормативи, за да се объркат нещата и да ни превърнат в откачени роби на новият ред по света, няма защо дас е чудиш, че ти, си шутиран от близзките си? Юди колкото искаш по света. Отделно внедрени агенти на койт и знае какви служби по света, отделно алчността на човека. И като им предложат половината от пачката, пак ще се навият такива.

11

Баба Яга

преди 13 години

Българите предадоха Левски за без пари,че няма да предадат една партия за хиляди! Нещо нормално за българската народопсихология.Продажници сме и това си е!Щом продължават някои да плюят още по Волен...единствения който се противопоставя на монопола на крупните и възлови фирми и иска те да станат български и печалбите им да остават в България.*** роби.....нека тока да стане 2 лв.за киловат...тогава ще търсите Волен и ще виете в мизерията си.

10

пелтек за 8

преди 13 години

И какъв възродителен процес е имало? доколкото съм чувал, са ги накарали да си сминят имената? Но в САЩ който живее там, нима не се пише по техните стандарти? Ако ти се родиш и живееш в Турция, Иран, нима няма да те кръстя с име, според техните разбирания? да, не е хубаво да се сменя името на човека и аз не го харесвам. както са го кръстили първоначално, така и да се казва! човек не се ражда всеки път, а един? Но тия неща са ги решили в бившите висши ръководители, а нас никой не ни е питал даже.

9

sweden

преди 13 години

abe toya pari li ima za da mu yadatt

8

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

Вярно ли е че като журналист Сидерчето яростно е защитавал турците при възродителния процес/което няма нищо лошо/Но явно той е там където му плащат=А някои де е видял свестен журналист????

7

Анонимен

преди 13 години

тя цялата партия е купена бе,Боленчо

6

Анонимен

преди 13 години

Когато по същата схема Бойко разби групата на РЗС и купи част от депутатите им ти си мълча като бит п....с и се подиграваше на Яне Янев.Сега същото те сполетя и започна да плачеш,а тайничко даже се надяваше ГЕРБ да те подкрепи за Президент.Нищо чудно и да са ти обещавали -Прелъстен и Изоставен.Кофти но другия път внимавай като се хващаш с такива хора.Сега най-вероятно Бойко пак ще стане за теб Мухобойко и Мутра-но мандалото хлопна отдавна

5

Nasko

преди 13 години

Сидеров, от всичките места до сега, където и да си работил все за ПАРИ си гонен, призовавам всичките ти Бивши Работодатели, да го потвърдят а не да ти гледат сеира!Ти си опасен човек за спокойствието в страната, и преди 10.11.1989 имаш присъда - пак за ПАРИНе ти ли стигат бе ???

4

Болен

преди 13 години

Някой сеща ли се Атака да е прокарала някакъв читав закон,или да е свършила нещо полезно??

3

alex

преди 13 години

Чао, Сидеров!Беше симпатичен на дядовците... Сега си просто един политически труп.Не спря да лъжеш и да мажеш - припомни си скалъпения атентат срещу теб, обвиняването на Павел Чернев, лъжесвидетелстването, подмятането на различни лъжи.Всъщност идеите на Атака не са никак лоши, лошото е, че Сидеров се опитва да изсмуче всичко за лично благо. Дано има последователи идеята, проекта Атака! Но някой истински националист да милее за родината и благото и, а не за собствения си джоб!