142

Българин

преди 13 години

Нещастен, нагъл, самовлюбен Компир с мания за величие !!!Ако се кандидатираш сега, ще вземеш най-много 15% от гласовете, ако се кандидатираш за следващият мандат - максимум 3%. Но ти си прекалено *** и вманиачено затворен в собствената си паралелна вселена, за да го проумееш !!!

141

ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ,АМА ДРУ

преди 13 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НАЙ-МНОГО ДА СТАНЕШ КМЕТ НА ЗАТВОРА , КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕШ ВКАРАН ЗАДЪЛГО ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ СЪД , КОЙТО САМ СЪЗДАДЕ.ТИ СИ ЗНАЕШ ЗА КАКВО .КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМО , САМ ПАДА В НЕГО. СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ,АКО ТВОИТЕ САЙБИИ ТЕ ОСТАВЯТ СИ ЖИВ , ЩЕ СИ ОСТАРЯЛ ДЯДКА И БЕЗМОЗЪЧНИЯТ ЖЕНСКИ ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ СЕ Е ВЛЮБИЛ В НЯКОЙ МЛАД И КРАСИВ , НЕ ПЛЕШИВ И ДЕБЕЛ.ЕЛЕКТОРАТЪТ ТИ СЕ ТОПИ КАТО МАЙСКИ СНЯГ.СТОМНИЧКАТА СЕ СЧУПИ , ЛЪЖЛИВО ОВЧАРЧЕ.

140

Е до 129

преди 13 години

А, как искаш да се оправим, когато дори и във форума има от десет човека десет различни мнения? Слуховете са всякакви. Щом Борисов предрича това със сигурност, то тогава със сигурност изборите ще са предрешени и манипулирани. Не може човек да знае със сигурност бъдещето, ако не му гарантират това. Въпроса е: кой му гарантира това, за да е сигурен? Иначе винаги може да има изненади на изборите, защото няма бъдеще. За да предрича това, в статията, значи има план за нещата тука далеч напред.

139

OBSEBEN

преди 13 години

Според мен ГЕРБ ще извадят кандидатура жена, най вероятно Фандъкова и тогава ще гледаме женски бой Мегито срещу Фандъка :)

138

Анонимен

преди 13 години

Да знаете, че тия *** от ГЕРБ ще забравят да обявят кандидатура!

137

OBSEBEN

преди 13 години

Кой предпочитате Мегито или кандидата на ГЕРБ?

136

Анонимен

преди 13 години

К,ъв е тоя Малинов бе хора ? Ако ще е така защо да не некой си Петров, Ангелов и т.н.

135

Анонимен

преди 13 години

ДА НО НЕ УТИВАМЕ ЗА МАЛИНКИ НА ИЗБОРИТЕ ХАХА

134

Анонимен

преди 13 години

Време е управлението на страната да се промени. А за да се случи това, трябва да се доверим на новото поколение политици. Светослав Малинов е млад, на достатъчно опитен политик (макар и не пряк участник във властта), който умее да обединява хората и да привлича нови гласове за десницата. Така, че му пожелавам успех на първичните избори тази неделя (на 12 юни)

133

Анонимен

преди 13 години

КВО КВО ЦЕЦО 6ТТЕ АПАРТАМЕНТА Е ЕДНА ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ КАНДИДАТУРИ ЛИ ХАХАХХА БАСИ СМЕХА ТОГАВА И 2% НЯМА ДА ВИДЯТ ХАХА

132

Анонимен

преди 13 години

Ш-ш-ш-шшт - тихо бе тикво! Тихо да не събудиш българите!

131

eeltimir2

преди 13 години

Да.Ще изкараш 1 мандат,ама за втория не бъди толкова сигурен.От тази самоувереност и нагло поведение което демонстрираш в България трябва да се откажеш и да слезеш на земята.Ама с това улично възпитание и липса на каквото и да е интелектуално ниво,не можеш да го разбереш това.Обясни на хората защо няма да влезем в Шенген.Как така направи тия глупави изявления против Меркел и особенно за Саркози.Как ще ги обиждаш?Саркози е направил изявление,че докато е начело на Франция ние ще сме извън Шенген.

130

Анонимен

преди 13 години

А защо не го обявят през декември ?....

129

Анонимен

преди 13 години

Светослав Малинов е верният избор. Мога да дам много аргументи, но едва ли има смисъл. Интелигентни хора сме все пак.

128

Анонимен

преди 13 години

Ама каква глава има на снимката Уникален просто уникален ... :D

127

АФ

преди 13 години

*** ВДИГАЙ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИЯТЕ ИЗВЕРГ.

126

jan

преди 13 години

до 126 извади си х.. от устата

125

Анонимен

преди 13 години

Преди месец Б. Борисов е празнувал натрупването на първият си милиард.От всеки километър магистрала той си печели 1 милион.Кого е вкарал в затвора.? ! Никого. На кого е взел парите ако е взел то е било за него и съпартийците му.А те нямат дори списъчен състав на членовете си. Коя партия ли има. Ами само БСП.Само социалистите остават единни. СДС не могат да се погодят и да си разделят властта, толкова са алчни. Нямат чувство за общност. А то това е точно основното. Значи какво ще правят във властта. Разруха ли пак.Какво ви е отнела БСП. Членовете на партията си внасят членски внос от собствения си джоб доброволно. Сега всяка друга партия, въпреки че не сте й член ви взема насилствено и вносКак сте живели година и половина след идването на власт на всяка от партиите. Никой не иска да си спомни.Сега увеличение на пенсиите щяло да има а в какъв размер ще е то, защо не казват детайлно Пенсиите ще се повишат средно с 10 лв. от 1 юли супер доволно обезщетение и компенсация за щетите нанесени от ГЕРБ-а20 години разруха в селското стопанство. В България не се произвежда вече храна. Ревахте за Запада ами на ви безвкусната му храна ама със сертификати.Като си отиде мразеният комунизъм, какво сътвори Преходът тук само разруши създаденото преди. Образованието и здравеопазването пълна анархия.Лъжи, манипулации, откровени лъжи. Българите престанаха да се интересуват как лично те са прецаквани във всичко.И спортният тотализатор днес е пълната измама. Джакпотите мистериозно изчезват, а иначе се твърди, че били спечелени. Какво има С. Станишев дори покрив над главата си няма, защото баламата работеше за тая държава вместо за себе си. Поне една къщурка да беше вдигнал, та да знае човекът за какво толкова го обвиняват.А Борисов цял мандат ще тича все ленти и откривания на спортни центрове да прави. Българите не обичат да обвиняват себе си, но този момент дойде неотдавна осъзнаха си вината и ролята за положението си. Лениви, страхливи, чакащи на друг.ГЕРБ е диктатура. Хората са уволнявани както никога досега, политическите чистки, с които се назначават непрофесионални некадърници. Хората се страхуват, че са следени и че ще си загубят мястото, ако протестират срещу ГЕРБ.Но това е доброволното робство по-лошо от насилственото.Дайте ми едно магаре и ще го направя министър-председател... Парички само да има.

124

? за 122

преди 13 години

И на какво ще се обзаложиш? И едните ид ругите ни разсипаха, предадохао, ограбиха, пхродадоха на безценица? Аз личон нямам вяра на никого от управляващите. Гласувах по идеята, че следващите ще спрат разрухата на предишните, но не се случи. А и както говори 96, че искат да разпродадат земята на Китай и Израел, това съвсем пък ще ни разсипе. То не, че много еврейски лобита нямав управлението, но чак пък дотам да са я докарали? И каков ще спечелиш от облога? Поредното ни разсипване?

123

Анонимен

преди 13 години

Тиквата пак се вкарва в некви филми...Той ако си доизкара мандата, за следващия мандат няма да има останала държава да управлява, некадърника му с некадърник!