38

Анонимен

преди 13 години

Скритата битка Цветанов Дянков ще даде жертва. Евала на Дянков че не се подава на ченгето цецо!

37

Пич

преди 13 години

"Да, на фона на останалите членове на правителството Дянков е трезвомислещ рационалист."Разбира се, че е така. Благодарение на Дянков тази държава не е тотално фалирала както стана с доста други европейски държави. Простият народ не си дава сметка за това, но мислещите го виждат. Вярно е, че сме най-бедни от към заплати, но това няма как да се промени за 2-3 години и то в условия на тотална световна криза. Сега българите ще си изберат пак БСП на следвашите избори и пак ще реват и мрънкат.

36

Анонимен

преди 13 години

По интересното е че които е следил добре политическата сцена през последната една седмица ще види че това което каза яне янев ще се сбъдне. Каза че до 2-3 седмици шефа на НАП ще си ходи да бере малини някъде. ГЕРБАВИТЕ СА РАЗЦЕПЕНИ И В ПАРЛАМЕНТА.

35

djon

преди 13 години

Накрая ще излизне че единствения трезво расъждаващ човек в правителството на ББ ще излезне Дянков

34

WW

преди 13 години

Плачетеее............едни гробари на народа си заминават,идват други !

33

Анонимен

преди 13 години

Какво ли си мислят Тия двамата Баджанаци на тази снимка ...... "Кого да клатиме Днес" !

32

Анонимен

преди 13 години

Странджа.Проблема на гърчолята идва от факта че не могат да покрият текущите задължения и плащания по външния си дълг, тука такъв проблем нямаше. Така че не спекулирайте с този факт. И защо така, ами защото стройха магистрали, развиваха туризъм и разчитаха на еврофондове. Каква фрапираща разлика просто и икономическото фиждане на нашето правителство. Реална икономика не се прави само с магитрали, хотели и молове, а се стимулира производството и услугите, за да има кой да ползва тези магистрали

31

Анонимен

преди 13 години

Дянков - проблема е в тебе, не в К.Стефанов

30

Пич

преди 13 години

Това е правилния път - режете, уволнявайте, бой, кръв и сълзи. Тази държава няма да си стъпи на краката докато всеки един българин не усети шамар зад врата. Ходя по страната доста и навсякъде едно и също - никой не работи, никой не иска да работи, всеки кара мерцедес на 15 години, всички висят по кафенета и кръчми, ако може да се открадне нещо най-добре, ако може да се напиеш и да се сбиеш в селксата дискотека и това е добре. Вие как искате този народ да изгради силна държава?! Как да стане това

29

Анонимен

преди 13 години

... те и на коча се клатят, ама не падат :))))

28

ВМ

преди 13 години

Как ще го махате бре, вие луди ли сте? Той така добре "изпра" х'апартаментите на Цв. Цв.

27

Разклати преди Употр

преди 13 години

А може ли да ми го разклатят и на мен малко че , нещо ми залиня .....

26

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

това са двама от най любимите ми мъже!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Я Пак тия двамата ДЕРИБЕИ ..... каква снимка , очите ми се напълниха със сълзи от Умиление !

24

Анонимен

преди 13 години

АЙДЕ ДА ПАДАТ ВЕЧЕ ОТ СТОЛА И ТЕЗ ДВАМАТА НЕКАДЪРНИЦИ...ЧЕ АМАН!

23

Бойко Борисов

преди 13 години

Здравейте, компанията!Има ли днес в сайта червени форумни циркаджии?;)

22

бай Курти

преди 13 години

А кога ли ще се разклатят и правилните столове...

21

Анонимен

преди 13 години

"Стана ясно обаче, че Министерството на финансите все още не готово с разчетите за това с какъв процент ще бъдат увеличени пенсиите".Още по - ясно стана, че Дянков разбра за увеличението на МРЗ и пенсийте от телевизора:))

20

Анонимен

преди 13 години

Станишев и БСП са виновни. Гласувайте за Боко Асфалта за замърсяване на заплати за сметка на още 15 км магистрала до 2017.

19

ТОЧЕН

преди 13 години

ОСТАВКИ ХВЪРЧАТГРОБАРИТЕ СУМТЯТ.МУТРАТА ГИ СЪБИРА ОТКОЛ И ОТ ВЪЖЕ ГИ СБИРА.КОЙ НАМЕРИЛ НА ПЪТЯ ,КОЙ НА КРЪСТОПЪТЯ.ХАЙДУЦИ ОТБРАНИ,ДО ЕДИН ***.ОРДИ ДИВАШКИ ,КРАДАТ ЮНАШКИ.КОРАБА ВЕЧЕ ПОТЪВА,ГРОБЪТ В КАЛ ЗАТЪВА,А МУТРАТА СЕ ОЩЕ НАПЪВА.ХАЙДЕ НАРОДЕ ГРОБАРИТЕ ДА СКРИЕМ И С ПРЪСТ ДА ГИ ПОКРИЕМ. ГЕРБ: -ГРОЗНИ -ЕНИЧАРИ -РАЗГРАБВАТ -БЪЛГАРИЯ ДАЙ БОЖЕ АМИНОТ ГРОБАРИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ.