57

Анонимен

преди 13 години

Наглите ***,както и наглите бездомни кучета са рожба на безсилната държавна власт.И както песовете ни хапят безнаказано,така и *** ни крадат,бият и безчинстват безнаказано.

56

galya

преди 13 години

Ей т'ва е!В "белите" държави полицаите имат пълно право да си те гръмнат ... пък тук-а ... бягат с подвити опашки. Стреляш на месо и това е, да видим другия път *** к'во ще праят!? Като гръмнат няколко такива .. ще си седнат на гъзовете, ама демокрация и права на човека - така е!

55

Петьо-Евреи

преди 13 години

Ама то и турците нее редно да живеят България. от тях също нищо добро не чакай. турци това са малко по културни ***. мюсюлманин лие *** лие нищо добро не чакай.

54

до 52

преди 13 години

Ако българи-християни го направят това, ще има масови арести и бой. Но нали са *** християни..трябва толерантност разбира се! и тогава к'во се оказва? Че в тази държава мангасара и ислямиста се защитават от ченгеджийницата независимо етноса, разбирачо!

53

буба

преди 13 години

Това е само един от стотиците актове на беззаконие на *** в България...нищо особено, ама айде - затваряйте си очите и говорте че Атака са изверги, а тия *** дет убиват и могат те съсекат с коса са сладури...Нема такъв народ!!!

52

Anon

преди 13 години

Много от писалите до сега изглежда бъркат *** и мюсюлмани (били те от турски или друг етнос). Волен Сидеров вие срещу мюсуюлманите и Турция, не срещу ***. Що не отиде да направи протест в *** махала, а? Защото щеше да изяде боя, понеже *** не могат да различат телевизионна камера от моторна резачка, и не им пука дали ще ги снимат :)

51

Петьо-Евреи

преди 13 години

Един мой съвет: СЪБЕРЕТЕСЕ НА ПРОТЕСТ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА И ПОТРЯБВАИТЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ КОЙ ИСКА ДА ЖИВЕЕ С *** А КОЙ НЕ. АКО РЕФЕРЕНДУМАТ МИНЕ ТО ТОГАВА И ЕРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ И ЮЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА НАМЕРЯТ ДРУГО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ НА МУРГАВОТО МАЛЦИНСТВО. иначе няма бъдеще в тази държава те сега си правят какво си искат а кокато станат мнозинство то тогава какво щее в държавата?

50

до 52

преди 13 години

Къде казваме нещо за християни и мюсюлмани? Казваме че се защитават *** и ислямски фундаменталисти в тази държава. Кой ти говори за етнос бе?

49

да бе

преди 13 години

преглеждам набързо и виждам колко сте зле. 1. Каква е връзката между джамията, турците и ***? *** в Ценино са християни. Всъщност повечето *** в БГ са християни. В Османската империя са ги избивали. 2. Тия дето ходят в софийската джамия даже не са и турци, ами са араби, дето живеят около пазара3. Специално за N 40 - Ратко Младич не е действал Сърбия, а в Босна, а така е "изчистил", че половината сръбски филми са за ***, я се замисли защо е така. Сърбия е но. 4 в Европа по роми

48

Подкрепа

преди 13 години

Преди години Константин Тренчев предвиди тези първични отношения с *** и поиска специална жандармерия да пази по селата , нивите , лозята и околоградските къщи от вилните зони , заради *** кражби , грабежи и убийства.Срещу изказването му скочиха различни граждански сдружения и го обвиниха в расизъм и нарушаване на човешките права на ***. За да нямат право тези правозащитници да въртят дейност на гърба на потърпевшите от тези безчинства , нека сега жандармерията да се създаде като звено за защита от бандитизъм , грабежи и кражби по селата и околоградските зони.

47

Петьо-Евреи

преди 13 години

За срам ставате Българи. това ако беше у нас на нашите полицаи да нападат със коси и вили. то нямаше да има 34 распитани а щеше да има 34 трупа. и то това е правилно. вземете се в ръцете Българи че ако не се избавите от тия *** то те ще ви онищожат държавата. СРАМОТА

46

до 42

преди 13 години

Всъщност споменатите *** като нищо могат да изкарат виновни 36 годишния охранител и приятеля му собственик на земята, че САМО заради някви си коне тръгнали да се саморазправят с тумбата ***. Както по примера на един от тези *** в шоуто на плешивия *** Трифонов, който изкара полицаите пред джамията пазители на атакистите понеже Волен ги наричал еничери, а те не реагирвали на думите му.В пълен потрес съм колко ниско може да падне един *** като тези участвали в предаването.

45

Dundy

преди 13 години

Сещате ли се едно време преди "демокрацията" смееха ли *** да излезат от гетото и да погледнат българин в очите? Милиционерите тогава здраво ги налагаха и не смееха да гъкнат, с сега въоръжени нападат полицаи и нищо не се случва, щото идват избори. Всички правителства да сега са национални предатели заради меката ръка към *** и дискриминацията на българите в собствената им страна!

44

манго-фоб

преди 13 години

те са ги посрещнал;и с вили и коси и ножове, но по-важното е : жандармеристите с какво посрещат ***. Щото те ако едните са с ножове а другите с MP-та и автомати някак си ... няма как да стане меле ;-) А стоп патроните едва ли са били само във въздуха .. вервайте ми !

43

Ralf

преди 13 години

"При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове, заплашвайки полицаите със саморазправа." O, Българио, Афганистане на Европа(та).

42

предизборно

преди 13 години

Боже, Боже, с какво сгреши Българският народ толкова, че му изпрати тази чума- ***, да мърсят, сквернят и безчинстват земите и да се гаврят с този наш хилядолетен народ !? Ще дойде време, когато отново ще отворят портите на Треблинка и Освиенцим и комините ще запушат! Ще дойде, бъдете убедени!

41

1

преди 13 години

Начина за оправяне на *** е само един - нетърпимост по места, както има квартали в София, Перник и други, където им е забранено влизането. Всяко нарушение се наказва с бой на място.

40

Анонимен

преди 13 години

Къде е сега Слави Трифонов, Огнян Минчев, Андрей Райчев, които осъждаха Волен Сидеров. Нека излязат и осъдят от екрана *** ? Мръсни *** ***! И аз не съм съгласен с някои методи на Атака, но факта, че всички плюят по тях ме накара да помисля, че всъщност май са прави!

39

Анонимен

преди 13 години

Ако *** и турците изчезнат престъпността ще спадне с 90% но масоните не дават ! .Да живее толерастията с ножове и вили.

38

ганчо

преди 13 години

после Радко Младич бил луд,луд другия път,поне изчисти Сърбия от ***,а ние ще им търпим ***...