45

Анонимен

преди 13 години

Ще спечелят ли симпатиите на Путин Румен Петков и Румен Овчаров обиждайки американския посланик?+ ДА- НЕ

44

Анонимен

преди 13 години

до 41верно, забравих, че това е точка 1 :)

43

az be

преди 13 години

Пиш-пиш-пиш! Руменчо , нещо напрегнат ми се виждаш! Отиди се изпишкай и тогава давай изявления, да не направиш някоя беля пред хората!

42

ACHO

преди 13 години

тОЗИ съсел кой го пита кой да си ходи и кой не.

41

Анонимен

преди 13 години

Тоя не умре ли от пневмония ?Чекай да те изпишат първо и тогава разпореждай кой министър да си ходи кой президент ще станемай не ти се ходи във затвора а Р-Уменчо ?нема а се плашиш - кой каквото дробил -това ще папка Галевите ще ти носят дрога споко

40

до 33

преди 13 години

Цв. Цв. НЕ ГРЕШИ !!! Щом са ги прибрали, значи са престъпници.

39

Анонимен

преди 13 години

Кой ще приема сериозно един човек с анулирана виза?

38

Rad

преди 13 години

Такова ще е винаги дереджето в бугаристан, докато управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им. Такова чудо в света другаде няма.

37

позитанска риторика

преди 13 години

Тъпо би било.... В контекста на конкретните реалности бих могъл да направя някой обосновани предположения, без естествено да се ангажирам с кардинални умозаключения на базата на недостатъчната фактологическа обезпеченост, която естествено съпътства всеки един аспект от бита и реалностите на съвременния свят.

36

Sedesar

преди 13 години

Прав е Румен-за две години гербавите комунисти и *** им червени атакисти не остана област, която да не разтуриха. нито заплати, нито пенсии-а опапаха и това, което остана от станишевци. Само си измислени милиционерски сводки в шенген не се влиза

35

истината

преди 13 години

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ,ПРЕСТЪПНИЦИ,МАФИОТИ,АЛКОХОЛИЦИ КАТО ТОЯ НА СНИМКАТА.КАТО ГО ВИДЯ И ПОВРЪЩАМ.

34

Анонимен

преди 13 години

Бившият министър на вътрешните работи - (Румен запалката) заподозрян в наркотрафик - отнета му е визата за САЩ - същият се срещал с братя Галеви(заподозряни в трафик на наркотици) зове -Цветанов да си ходиТрактора -следствен за трафик на хора (проституция) зове - Цветанов да си ходиНаглите - следствени за отвличания и убийства зовът -Цветанов да си ходиМислех да не гласувам - но веднага се сещам коя бюлетина ще пусна следващите избори

33

ринго

преди 13 години

ще си ходи Румене ще си ходи така както всички си ходят рано или късно ...не се коси .Ама да знаеш тоя Цецо е по голяма далавера от тебе скивай колко се е нагушил .Пък и *** го раздава забременява активиските на смешната си партия а после отрича .И не пикае във фонтаните само купува имоти..за без парички ...а и назначава близки и познати на добри постове..пък и урежда тоя дето му дава апартаментите тънко да прави градски парк в един областен град...малко ли е а?Полезен човек е Цецо.

32

Анонимен

преди 13 години

до 26ами значи хващат не когото трябва. Тъпо би било за всеки пуснат да се обвинява съда

31

Гошо

преди 13 години

Г-н Петков, защо не отидете да се изпикаете в фонтана пред президенството, та и другаря Гоце да ви се зарадва?

30

пчеличката мая

преди 13 години

МВР по времето на Цветанов закопча повече мафиоти и престъпници отколкото всички червени министри в цялата история на 100-годишния ***. Друг е въпроса, че 100-годишния *** за 100 години се е окопал във всички нива на властта и благодарение на корумпираната и послушна правосъдна система успява да отърве всички престъпници с оправдателни или условни присъди. Но и на това му се вижда края, след следващите избори няма да има ГОЦе, ще има нов ВСС, нов Главен прокурор и чао чао БСП. Амин!

29

отмъщението

преди 13 години

Пожарникарят и тиквеният герб това е отмъщението на Тодор Живков!

28

ааа

преди 13 години

Олеле, господи... тоя не млъква!! *** наглия тип, напикан, ***, пиян, залян, изгонен и уволнен отвсякъде, освен от БСП, но продължава да ИСКА, да ДЪРЖИ СМЕТКА! Ей, ***, виж се в огледалото, спомни си кой си и разбери, че си затънал до гушата! Ръгни си един папагал в мутрата и да не те виждаме повече!

27

Хе

преди 13 години

Папагала на Румен пияницата бил виновен за неговия алкохолизъм. Непрекъснато му повтарял Румене дай още едана шльоковица.

26

на власт

преди 13 години

Колкото повече режимът на пожарникаря остава на власт, толкова повече се увеличава и престъпността!