447

Анонимен

преди 13 години

Бой с черпака през мъдурите,мръсни ***.

446

Kyros Christian

преди 13 години

Аз ви препоръчвам да си стоите в анадола и да си дялкате ...... Не сте за Европа ... съвсем не сте.

445

до 450 гея

преди 13 години

Приятел ,препоръчвам ти да се ожениш за разведена жена ,която обича да прави секс с различни мъже ,но се е развела с мъжа си поради това ,че е ревнив!Може да живеете съвсем символично ,просто обясни и ,че си гей и ,че няма да имаш нищо против да се *** с други ,помоли я да поставя условия пред мъжете ,ще ви давам да ме чукате ,но ако чукате и мъжа ми ! Така и двамата ще сте много по-добре ,ще си имате много интимни приятели !Много гейове го практикуват!

444

tulski

преди 13 години

1/3 от тези дето плюят във форума ще присъстват на парада или най - малкото ще са в публиката. Ама сега във форума плюят за маскировка. Стар номер.

443

Жена

преди 13 години

Няма лошо да се държите за ръка и да се гушнете също не ми пречи , но целувката минава границата. Даже за хетеро двойки ,често се възприема негативно и донякъде е като агресия спрямо околните. Никой не знае дали човека който стои до него в трамвая или просто на улицата не е загубил любим. Дали изоставен или починал , или пък нещо друго ,но целуването пред такъв човек е отвратително, независимо от каква двойка. Точно затова демострация на ласки по улиците е липса на възпитание!

442

Анонимен

преди 13 години

*** , ТЪРСИМ КОК САКЪРС--ИМАТЕ ЛИ БРЕ ТАТАРИ?

441

уважавам би мъжете

преди 13 години

които са пасивни , т.е. женени са имат жени ,правят секс с жените си ,но понякога искат да се надупят на мъж ! Но ги уважавам само ,ако не крият това от жените си и са готови да правят тройка с още един мъж ! Никога не бих отказал да чукам такъв гей в присъствието на жена му ,дори и нея да не я чукам ,достатъчно е тя да застане срещу нас и да си играе с катеричката ! Моите уважения към пасивните мъже ,които са женени !

440

до 449

преди 13 години

прочети отново ... аз искам тази свобода, това право ... когато плода не е забранен или невъзможен, губиш и желание към него. Както казах, дали ще се възползвам от възможността, това е лична преценка. Да я имам - това е обществена!

439

до 447

преди 13 години

Принципно те разбирам. И аз ми се повдига от всякаква пошлост и показност, но знаеш ли какво ... преглътни го! Точно това е целта на скапания парад ... да те накара да не обръщаш внимание, когато се разминаваме по улицата и аз държа приятеля си за ръка!

438

гей

преди 13 години

до 446Колко от хетеродвойките се целуват по улиците? 20%? И то предимно прясно влюбените? А другите могат и да не го правят, защо ти трябва да го правиш? Прави го, не вярвам някой да ти метне бой. Най-много да ти се присмеят иронично. Пука ли ти? С парад позицията на хората не само няма да подобриш, а ще я влошиш още повече.

437

?

преди 13 години

Фактологически погледнато си прав. добавям и Фреди Меркюри. Но някой от тези "известни и велики" както ги наричаш дали е участвал в паради. Не ми допада агресивното демонстриране на сексуална ориентация, като тук включвам и хетеросексуалните. Сексуалността е нещо твърде интимно, за да го навираме в очите на хората, които не ни познават.

436

Жена до 441

преди 13 години

Ако целунеш партньора си пред мен на публично място моментало ще повърна! Ще е хубаво да е върху вас ,но така или иначе ще стане.

435

до 443

преди 13 години

Хм ... а анаболичния *** може с една ръка да държи русата си пайнерка за ***, с другата да и подпира силикона и едва ли не да си плюят по устите в разстояние от 5 километра (защото в друга поза толкова ходене им е непосилно). Как аз мога да си извърна главата и да се направя че не ги вижда, че не ми пука, че не ми е приятна тази показност, а не мога да получа този компромис. Аз не твърдя че това ми е фикс идея. Искам свободата, дали ще я ползвам - това е друга тема. И нека съм арогантен!

434

Бай Тишан

преди 13 години

Гейовете не ми пречат... Ама защо трябва да се афишират с паради - май сами си търсят боя... И после - другите не ги разбирали!!!...

433

ХХХ

преди 13 години

до 442: Колко от тях са ходили на гей парад да си натрапват сексуалната ориентация ?!

432

гей

преди 13 години

до 439Защо си мислиш, че непременно трябва да се целуваш пред очите на другите? Аз не го правя и в чужбина! И не съм умрял. Намери си гадже, съберете се да живеете заедно и си се целувайте вкъщи колкото си искате. Но не и пред очите на другите да се натрапвате! За мен знаят в чужбина от разговори, а не от показ. Имаш изкривена представа в исканията си. И си арогантен.

431

Анонимен

преди 13 години

Толкова хомосексуалисти са известни и велики,с много милиарди левове.АРМАНИ,ВЕРСАЧЕ,ДИОР,ГАБАНА,ДОЛЧЕ,ГАЛИАНО,ГОТИЕ,ЛЕЙДИ ГАГА,ЕЛТЪН ДЖОН,АЛЕКЗАНДЪР МАККУИН,ФЕРЕ,БАЛЕНСИАГА И МНОГО ДРУГИ...СЪЩО МАРЛОН БРАНДО,ФУКО,ФРОЙД,ПЛАТОН,АЛЕКЩСАНДЪР МАКЕДОНСКИ,

430

до 439

преди 13 години

Да, там всичко е чудно ... бла бла бла ... но май бързо си забравил, че в София, ще те пребият като куче ако просто целунеш партньора си на публично място. Ти тази свобода вече я имаш, но ние? Или и нас кучета ни яли ... стой си там! И успех ти желая, че наложи ли ти се да се върнеш, не знам как ще преживееш културния шок в обратната вектона посока!

429

и още

преди 13 години

Сергей Станишев и останалите видни гейове в България обаче няма никога да си признаят! :(

428

гей

преди 13 години

До анонименТака е. Аз съм се устроил в чужбина, където на гейовете гледат съвсем нормално, и не го смятат за сензация, за тях изобщо не е от значение какъв си. И никакъв парад не е необходим. В Германия кметът на Берлин Клаус Воверайт и министъра Гуидо Вестервеле публично си признаха, че са хомосексуални и за това дори повече ги уважават, защото там уважават честността. По този начин може да се възприеме от обществото, чрез пример, а не чрез *** гей-паради!