204

haha

преди 13 години

Iskam da spre voia ot djamiata, a ne da se namali.

203

Анонимен

преди 13 години

te dali razbirat za tea 300 000lv. , za kakvo stava na vapros ako sa 4eli novinite dnes estestveno

202

xaxaxa

преди 13 години

mom4eta koiti iska Ataka , togava da si prigotvi sumata 300 000 lv. za broika

201

Спонги

преди 13 години

До 216Саше, моето момче. Аз съм вярващ в Бога православен християнин. Не съм атеист като теб. Моите морални ценности са тези, които изповядва целият цивилизован свят. Такива като теб правят *** в България.

200

sdelka ili NE

преди 13 години

Nai dobrata idea e : Balgarite kam Volgograd a Tulcite kam Turcia i posle da prodadem tea zemi tuk i da si razdelim Parite , pa 6te ima za vseki togava.

199

рокамбол

преди 13 години

ДО ПРАВДА ти не си добре българите са работели за *** случайно да идваш да ми пъхаш в джоба заплатата си или да ми купуваш храна да ми нахраниш да ми плащаш осигуровките случайно я се замисли хубаво направи си извод но справедлив

198

Анонимен

преди 13 години

nameril si na gladnia v Balgaria za po 150000 evro samo

197

Анонимен

преди 13 години

Най сетне намерихме истинските български партии АТАКА и ГЕРБ!Всички останали са маскари и дано никога не ги видим на власт!СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ГУБЯТ продажниците и турските предатели!Още пър има да извървим докато си върнем България, но идва началото на края на продажните мекерета!

196

Атака

преди 13 години

Най-големият проблем в България идва от вън, а тук има много продажници за по-малко от 10 сребърника, които са готови на всичко.

195

Правда !

преди 13 години

Най големия проблем в България са *** Т Е ! Запомнете го добре и не забравяйте че за тях работиме ние българите включително и турците, защото те са данакоплатци и работят не по-малко от българите.Православна християнка съм и не искам да си кривя душата ! това е истината!

194

Proctoglivenol

преди 13 години

Скапаните *** (полухора) ви показаха какво е цивилизованост!!! Надявам се хората който подкрепят действията на АТАКА да са полуграмотни тинейджъри,че иначе Боко ще се окаже прав - мат'риала НЕ СТАВА!

193

до 216

преди 13 години

Ама разбираш ли на никой на челото му не пише "НАСЪСКАН ЕКСТРЕМИСТ МЮСЮЛМАНИН" всичките сте ми еднакви. все с бради все почитате Алах, четете Корана където пише че "трябва да избиваш неверниците с камъни,винаги когато можеш" (не се прави че не е така чел съм ви упътването)Възмутено хленчите за толеранстност и разбирателство когато сте малко но когато сте повече започвате да говорите с езика на геноцида,репресиите,атентатите,и омразата.Ама света се променя и вижда истинския ви лик.Вие му мислете.

192

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!ТУРЦИТЕ НА КО-ЛЕ-НЕ!ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!

191

земен жител

преди 13 години

Аз ли не успях да видя или наистина нямаше представител на НЕетническата партия ДПС на тържествената заря проверка по случай Деня на Ботев и загиналите в борбата против турското робство?

190

Анонимен

преди 13 години

Машала, значи можело!

189

KOKO

преди 13 години

Браво на АТАКА,наред са дпс и новините.Абе като видят жегата продажните ни политици реагират.Сега е времето да ги настъпим,точно преди изборите

188

Анонимен

преди 13 години

"Главният мюфтия посочи, че предстои закупуването на нова озвучителна техника, която да не позволява допълнително регулиране на силата на звука."Как да го разбираме това? Да не може да се намалява силата на звука?

187

Анонимен

преди 13 години

Свалянето на тонколоните и намалявянето на воя от минаретата да започне ВЕДНАГА и в всички останали градове на България.

186

hihihihihihihihi

преди 13 години

Не трябва дори да ви виждаме...тихом мълком на джамията че на българин като му писне няма нужда дори от волен да ви натисне!!Ако искате да живеете в България,трябва да сте невидимки...

185

99999999999

преди 13 години

Искаме да си ходят в турция ама и там не ги искат,нали тато опита ама и турците ги изгониха като парцали.Да ходят да посегнат на турски депутат ,ама не смеят,защото там права на човека няма и има да си затварят турската уста та ушите им ще пукат.Повече от 25 години от тогава са минали,ердоган още ли не е готов да ги приеме?България си приема всички българи които искат да се приберати никога няма иска време от когото и да е.Истината е че никой не ги иска,да си затварят муцките,да не ги натиснем пак.