46

анонимен

преди 13 години

mm да прочете коментара на Прасчо

45

прасчо

преди 13 години

Аз на мой гръб съм изпитал "лекарското" отношение.....Не оправдавам побоя над лекаря.....Но салама винаги има 2 края,дайте ми един пример за наказан лекар за небрежност,грубост или незаинтересованост към пациент.....И когато няма наказание за престъпление идва саморазправата.....А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДВЕТЕ УМЪРТВЕНИ ПОРАДИ БЕЗХАБЕРИЕ ДЕЦА ВЪВ ВАРНА....замазаха пак всичко.....

44

анонимен

преди 13 години

драги mm, не искам никакъв социален модел на здравеопазване, искам компетентна помощ, а и аз не съм от диваците, които не си плащат здравни осигуровки. на светлинни години сме от Германия и Англия мой човек. Прощавай ти къде живееш?

43

Джипи ПЗ

преди 13 години

Полицията има три дни да намери побойниците.Иначе от понеделник в Пазарджик-стоп работа.Пишете минуси колкото искате.

42

Евала на държавата !

преди 13 години

Братята роми пак са се отблагодарили за безплатното лечение по характерен за тях начин ! Евала ДЪРЖАВО !

41

mm

преди 13 години

На анонимен 39 ще кажа,че такъв филм "скубане" няма,когато става въпрос за високоспециализиран труд,и насреща имаш дивак,който краде и крие от държавата(и от всички нас) здравни осигуровки,а като му опре яйцето до гъ.за се сеща,че имало социален модел на здравеопазване!Опитай в Германия или Англия да се оперираш безплатно,без да имаш застраховка!Ела ми се обади!

40

Азъ

преди 13 години

Станало всекидневие не само на лекарите.И на децата.И на шофьорите.И на пияниците.И на кой ли още не...Само на маймуните в парламента се разминава:-(

39

анонимен

преди 13 години

на лекар-некадърник и на mm да кажа, че в Германия и Англия никой не те скубе като тук. Тук с парите напред - пък после ще видим как ви е здравето. Хубаво е все пак, че сами се самоопределяте като некадърни!!

38

Machiavelli

преди 13 години

Само в Бг разбойника е от страната на доброто. Евала бай ***, че успявате всеки път жертвата да го направите виновник. Нека утре да прибият ваш приятел или роднина или да изнасилят дъщеря ви или приятелка и да видим дали и те ще са го заслужили.Няма толкова глупав народ, просто няма. Не съществува такъв филм...нито песен и няма как да се направят. Само в огледалото може да видите простотията.

37

Анонимен

преди 13 години

"Вследствие на побоя д-р Найденов е с три счупени ребра, счупен нос и скула"Малко му е на гадината долна!

36

Анонимен

преди 13 години

Nashata domashna lekarka se kazva Nevena georgieva.Dovolni sme.Gospod zdrave da i dava.

35

Plamen

преди 13 години

Ako si na kolegite mu shte si pomislish 4e kato ne rabotish ili iskash pari shte iadesh Boi! Towa e koeto shte napravish!

34

Анонимен

преди 13 години

При отказ за преглед и лечение в Германия осъждат лекарите веднага,но не и в БГ

33

До 24

преди 13 години

Абе, няма да повярваш, ама все още има и свестни лекари и аз имам щастието моята лична лекарка да е една от тях. А и кажи ми като пребиеш доктора какво ще стане? Ще ти се подобри здравето или ще върнеш живота на своя роднина, който докторът е "убил"?

32

Анонимен

преди 13 години

след няколко години, интелигенцията в Бг ще бъде разглеждана като най-големият враг на държавата

31

Анонимен

преди 13 години

Представяте ли си в Германия или Франция да не си плащаш осигуровката,и да вдигнеш скандал,че трябва да си заплатиш за труда на медика?

30

Plamen

преди 13 години

Ot kontaktite mi v BG bolnitzi sam razbral 4e vsi4kite sa za BOI Bravo na mom4etata

29

Анонимен

преди 13 години

Каквото отношението на лекарите,такова и на пациентите,хахахаха,е, не на всички,но на 90 процента.Пациентите се усетиха,че има начин да си го върнат.

28

Анонимен

преди 13 години

попрекалил е да натиска сестрите !

27

Анонимен

преди 13 години

представяте ли си в Германия или франция да не те преглеждат без направление и да умреш