112

Цар ли ?

преди 13 години

И на кого и от кога е цар ? Този човек , може да бъде САМО редови член или коалиционен партньр на БСП.

111

Жечко

преди 13 години

Царю, благодарим ти, че преди 10 години натири Костов! Ти ни спаси, Ваше Величество от смърт тогава. На сега отново надига глава българомразецът! Спаси ни отново, Царю, молим се горещо! Ти си единствената ни надежда и занрила!!!

110

Марио Спасов

преди 13 години

Позор бе твоето завръщане, лъжлив корумпиран немски плъх!

109

Аз

преди 13 години

Доживяхме и мадридския кокошкар да ни учи на ценности..... И спрете да го наричате цар. Ако той е цар, аз съм Папа.

108

Цар

преди 13 години

Самият "цар" е зловещото отрицание на ценностите.Откакто се върна България тръгна още по-мощно надолу.Да се скрие някъде и да не се появява поне

107

Иво:до 93

преди 13 години

Патриоте!Ти нормален ли си?В кой век живееш!Като си такъв бабаит в петък ще бъда пред джамията и ще гледам за човек с мотика, кирка, пила или трион.Бати смешника!

106

Анонимен

преди 13 години

А га яде кифтетата /опа милионите/ ни рива.Тогиз де ти ти беше патриотизма?

105

Плюя "царю"

преди 13 години

Горския цар сам по себе си е най-зловещото отрицание на ценностите. Учител на ББ по лъжи и манипулации. Плювам аз на него.

104

айде царю

преди 13 години

стига си лъгал и ти , за какви бг. ценности си станал да говориш,че ги е имал българина ! Хайде не прехвърляйте вината за възродителния процес само върху комунистите ! Целият "толерантен" бг. народ се радваше на това нечовешко деяние ,радваше се на земетресението в Турция ,не сме ги забравили тези неща ,знаем какви са българите и всичко това се случи в края на 20 век , а не преди 200 г. когато навсякъде е имало безчинства ! Кво сте станали да прехвърляте всичко върху комунистите ?!

103

800 ДНИ

преди 13 години

Ще ви оправи за още 800 дена дъртия КОМАРДЖИЯ дето продаде ордените на баща си от покера!Морален бил ама къде ??ХАСАНЧО да му припикае кратуната плешива барем му лъсне некой косъм

102

до т.нар."патри

преди 13 години

"Патриоте", преди да вдигаш лозунги и пушилка из форумите, прочети стихотворението "Патриот" на Христо Ботев! Е те такъв "патриот" си и ти...Налягай си парцалите... мен турци не ме газят! ако ти си се навел достатъчно и си показал разни части на тялото си на неподходящо място - твой проблем!Не се пробвай, провокаторе......

101

предлагам 2

преди 13 години

Този кой го пита. Защо не отиде да го обрежат и уважат пред джамията на килимчетата!

100

Ехо

преди 13 години

Симеончо Сакскобоургготски е пекенеза на пожарникаря Борисов. Каквото и да каже е прислужник командван със щракване на пръсти! Лае срещу Атака.

99

монархист

преди 13 години

Симеон I Велики е български владетел, управлявал България от 893 до 927 гН.В. Цар Симеон II е роден на 16 юни 1937 г.

98

AYYYYYYYYYYYYY

преди 13 години

Лъжец,никоя западна медия не ни упреква,напротив потресени от наглостта на турците да посегнат на бг депутат и ни вземат за ***,затова и не ни искат в EC u шенген.шистов газ е опасен за населението и земята и го добиват само в определени държави където народа е слабоумен,само харчи храната на света която не достига.Боко ви е преценил дали сте за шистов газ или не.Тоя пак търчолята защитава,има ли в Испания турска партия и новини бе стар пръч.Всички до един навън

97

ЗМЕЙ ГОРЯНИН

преди 13 години

Симеон Хасан цар на българите Ха честито

96

Анонимен

преди 13 години

Симео̀н I Велѝки е български владетел, управлявал България от 893 до 927 гН.В. Цар Симеон II е роден на 16 юни 1937 г.

95

Анонимен

преди 13 години

Позор е крадливата му грозна мутра!

94

Ivan

преди 13 години

Пак *** са налазили форума. Като гледам правописа и начина на изразяване, очевадно, това са мнения на полуграмотни хора, максимум с основно образование. Нормално да плюят по Царя и НДСВ. Тяхното правителство стимулираше можещите и знаещите, а простаците затъваха все повече. Затова и няма да спрете да говорите глупости. С кое от казаното от Царя не сте съгласни? Или подкрепяте *** от Атака? То сигурно е така де, на акъл сте на едно ниво.

93

rumen221

преди 13 години

Приятелю Сакскобурггота,Ще ти кажа какво е срам...:1. Срам е да се титулувате с титлата Цар, след като тази титла не е озаконена, както е по канона, от Патриарх!2. Срам е синовете ти да откраднат БТК за 187 000 комперсаторки и годишната и пелалба..., кой знае защо не потърсена от теб като премиер.3. Срам е с едни и същи документи да крадеш два пъти държавна гора.4. Срам е да искаш собствеността на "Интендантството...", това е все едно фамилия Живкови да поиска имотите на УБО.