295

SOS

преди 13 години

Бойко ос*ра родината ни!Всички тънеме в ла*ната му...

294

...

преди 13 години

Нокога повече Боко Тиквата на власт, Хитлер би управлявал по-добре от този диктатор.

293

сиБанк-близо до вас!

преди 13 години

Бойко некомпетентната тиквичка. Как уволнява министри щото не бил доволен. Хаха-хаха-хаха. Пожарникар

292

*)))

преди 13 години

Пожарникаря - мутра,запали държавата от четирите и краища...*)))

291

Анонимен

преди 13 години

Според уйкипедия,тиквата била от сорта на т.н.плодови зеленчуци или нещо като дървен камък.Как си му ходи на бб нещо като мъж,ама не точно.

290

до 299

преди 13 години

Бил е в школата в СИМЕОНОВО,която бълва ДС ченгета...

289

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

А Аз ще се напия от мъка ако падне....може да пробам да си прережа вените....или пък ще се обадя на Касим Дал-той е човек на шефа и ще ме разбере ако пискам да поизпускам малко сапуна и с него!

288

Василев

преди 13 години

Така върви напред , както мутра когато кърти бетон с дървена тиква!

287

Анонимен

преди 13 години

Кой ли го интересува,какво мислят комунистите Бойко - мутрата и серГЕЯ - гей!/

286

ти ни излъга! Боце

преди 13 години

Бойко себелюбеца, изби кучетата в София, наказа Топлофикацията и спаси гражданите от нея. Само се оправдава тоя човек. Само се оплаква. Не е ли бил в казарма. Не са ли го научили, че не требва да циври. Първо Костов го бил "подвел", а сега пък казва, че въобще не разчитал на КОстов. Да нема амнезия тоя човек...Бойко, ще паднеш! , и я че се напия от кеффф..

285

Анонимен

преди 13 години

Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов.

284

Анонимен

преди 13 години

какво ли ще говори в нощта след изборите - след мащабния провал който ще сполети герб? Цитати от Оцеола?

283

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Значи Азю по принцип много обичам да изпускам сапуна с Шефа,а пък ако и Цецко милия е в сауната още по добре и задължително и Дянков-най големия икономист-след Шефа разбира се.Те оправиха държавата,както Шефа ме оправя мен като се навеждам за сапуна...и Цецко се опитва ама не става щото му е мек сапуна....На Дянков пък му е малък сапуна какво да го правим!!!Ама изплати къщата в USA - Голям икономист,аз ви казах...Не повече от Шефа обаче!!!

282

ля ля

преди 13 години

не бре ок - инфраструктурата и индустриалните зони да ама пък баш напред да върви държавата - май само за тебе боце!!! и гоце и чичо ти ахмед - нещастници ненаситни....

281

жупел

преди 13 години

Пази боже България от пожарникари и учители по физкултура.Какво напред - по зле сме и от Судан.Ширеща се корупция, ниски доходи и кражби, мизерия и глад, болести и ...Те това акао е добре здраве му кажи.Няма бивша мутра тя си остава такава за цял живот, както няма бивш доктор...Скоро Бойко е черпил за стигането на 1 млрд.Медиите се купуват - как нещо заглъхнаха от вестинкика "Гласове"...

280

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не ме интересува какво мислите.. нито за мен, нито за Цветелина - с която нямям нищо общо и която съвсем честно си е спечелила тези 600 милиона лева! Б.

279

Boko back to Bankya

преди 13 години

Боко оправи страната...така мирише на уСРАНОооо..

278

Наивен

преди 13 години

Абе тоя , да не живее в някоя друга държава.Такъв *** историята на България не помни. Бизнеса е в колапс, здравеопазване и образование-нищо.Тиквения обаче реже ленти и си играе на герой със Станишев, а тъпака Цвъко трупа апартаменти.ГЕРБ-чумата на държавата.

277

бивш даскал

преди 13 години

На Странджата ще кажа, че беден човек или безработен с това си убива времето,защото дори за бира брои парите. А това - кино, опера..... Остава му да кибичи в Мрежата

276

помнете

преди 13 години

Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")."