220

Зайо-байо

преди 13 години

Ами авторке,отиди да живееш някъде другаде тогава,границите са отворени. Само да не се учудваш,че и в другата държава новините и пристрастията ще се въртят около народа и. В Щатите например където съм живял,от почти всяка къща се вее американското знаме,а когато в новините се съобщава за инцидент в световен мащаб,първата приказка е" няма(има) пострадали американски граждани." Но те за това са световна сила,а нашата България е пълна с такива родоотстъпници като теб.

219

аз

преди 13 години

Ей, много яка снимка!

218

ha ha

преди 13 години

От всичко, най ми хареса снимката на статията

217

Анонимен

преди 13 години

Напълно естествено е българите да подкрепяме другите българи. От това по-нормално нещо за един народ не знам дали има. Даже мисля, че българите не подкрепяме достатъчно някои свои сънародници и, че нямаме достатъчно самочувствие. Други народи имат повече самочувствие (напр. евреите си мислят, че са богоизбрани, което им доставя огромно самочувствие, апък китайците и тяхнoто Конфуцианство ги убеждава в това, че са по-добри от другите народи и др.)

216

том и нези

преди 13 години

Eвала на 223 ,

215

демокранта

преди 13 години

г-жа Ковачева с тази статия остави като следа след себе си само една топла купчина ...

214

Анонимен

преди 13 години

Футболната запалянковщина е възможно най-просташкото хоби. Направо съжалявам хорицата, които прекарват часове в пиене на бира и обсъждане на трансфери, контузии, схеми и прочие.

213

ицето

преди 13 години

нихилист

212

Онуфри

преди 13 години

За всичко си права, моето момиче, само едно нещо има - не си права да обвиняваш Митко за това, че "не се вписа в английското разбиране за футбола на кило кръв и метър кожа". Не разбираш достатъчно от футбол за да го коментираш, просто защото не си го играла достатъчно.Поздрави!

211

хаха

преди 13 години

е, оказа се, че не съм си видял коментара.. в такъв случай, моите извинения към *** за обидата "комплексар"!!!и за да не е безсмислен коментарът ми - радвам се, защото чета и виждам, че не сме си изгубили българското самочувствие, което между другото даже е малко, защото с оглед на произхода и историята ни, заслужаваме да сме горди в пъти повече от много народи по света! затова и тая статия е просто един бълвоч, но все пак положителни коментари провокира! :)

210

хаха

преди 13 години

ахах комплексарчето *** пак ми изтри коментара.. ми, добре, бе!пак ще го напиша!прочетох тва подобие на статия И СЪЖАЛИХ.. АМА ДОСТА!!!

209

оффффф

преди 13 години

РАЛИЦЕЕЕ, РАЛИЦЕ, ТИ ПЪК НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛИ, ЧЕ СИ НА ДРУГАТА КРАЙНОСТ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ, ДА СИ ВИНАГИ "ОБЕКТИВЕН", ДА СЕ ДЪРЖИШ ,КАТО "ЕВРОПЕЕЦ", ДА РАЗКРИВАШ ИСТИНАТА ЗА НАС, ЩОТО САМО ТИ Я РАЗБИРАШ ,ДА СЕ ПОСТАВЯШ НА МЯСТОТО НА НЕ БЪЛГАРИН!ТИ ЗА БЕКАМ, НИСТЕЛРОЙ ЧУВАЛА ЛИ СИ-ПИТАЙ ГИ ТЯХ КАК СЕ ОТНЕСЕ С ТЯХ САФ И ПОСЛЕ ПАК НАПИШИ ЗА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ГЛЕДАХМЕ КАК ЕДИН БЪЛГАРИН Е УНИЗЕН В НАЙ -ВЕЛИКАТА МУ ВЕЧЕР ПРЕД ЦЯЛА ЕВРОПА! ТОВА, ЧЕ НАПРАВИ ПАРА Е ДРУГ ВЪПРОС~

208

Анонимен

преди 13 години

Глупава статия. Не може да кажеш какво е щяло да стане дори и да беше играл. Просто не се опитвай да предвиждаш бъдещето. Сигурен съм дори че никога през живота си не си била спортистка и не си се състезавала на каквото и да е ниво. Глупава статия. Написана от човек които хал хабер си няма от спортна злоба и както може да направи тя с човек. Просто не можеш да не вкараш дори в резервите човека който стана голмайстор на първенството.Тевес има 5 попадения от бялата точка, а Берба нито едно.

207

Анонимен

преди 13 години

Статията е много тенденциозно анти-българска!

206

До авторката

преди 13 години

1во - цитирам: Няма пострадали българи. Млада г-це или - г-жо, ако не знаете много българи имат роднини, които работят в чужбина и кагато някой види новина за някаква трагедия в чужбина, надявам се сещате се какво му минава първо през главата точно за това се започва с тези думи!!!2ро - цитирам: А защо отказа, помните ли?. Да помним заради журналисти, че вие не се ли считате за такава...3то - мога да Ви дам линк със истинска статия на същата тема и най-вероятно ще се засрамите от себе си...

205

Анонимен

преди 13 години

Реалица още от сега мога да ти кажа че децата ти ще са *** без морал ценности родина благодарение на теб осъзнай се на време !

204

Анонимен

преди 13 години

Ето затова винаги ще гледат на българите, като на втора ръка хора. Щом ние самите не уважаваме себе си и нашите сънародници (каквито и да били те), кой мислите, че ще ни уважава. Французите например винаги биха подкрепили, който и да е техен сънародник независимо от пол, религия и цвят на кожатап. Заради това са велика нация.

203

до 211

преди 13 години

Балерина е ***, при това куца балерина...***, Бербатов твори с топката, как може да сравняваш дървар като Руни с футболен гений като Димитър Бербатов?!? Бербо не го мисли, ще си намери отбор и пак ще е най-добрият. Манчестър да му мислят...че с плешивият грозник и мексиканското *** догодина и трето място във Висшата лига няма да видят!

202

Анонимен

преди 13 години

малко уточнение--д.бербатов не става не само за титуляр на англ.***,но на какъвто и да е ***,за първенства с реална конкуренция и футболна битка между отборите.талантлив е ,но безхарактерен.балерина.друго малко уточнение---именно това е причината да напусне националния отбор--там очакванията на феновете,оттам и отговорността са много големи.а не някакви си нац.комплекси и др.подобни измишльотини.ако го сравним с руни например-медиите го разнищиха заради некои проблеми в личния му живот, и?

201

Анонимен

преди 13 години

Когато българин играе в чуждестранен отбор е нормално, аз също като българин да подкрепям нашият сънародник! Какъв е смисъла иначе въобще да подкрепям даден чуждестранен отбор?!?! Все едно някой в Манчестър, Барселона, Мадрид или Мюнхен му пука, че съм фен на Юнайтед, Барса, Реал или Байерн, а живея в Горно ***!